Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane :*
Coraz bliżej Święta, coraz bliżej Święta a Kevin znowu sam w domu
Przygotowania idą pełną parą, tu coś się piecze a tam coś gotuje. Pachnie cudownie, kocham to
Korzystając z okazji chciałabym Wam Kochane Kobietki życzyć spełnienia marzeń (zafasolkowania), radości, zdrówka, powodzenia w pracy i wszystkiego naj naj najlepszego na nowy 2014 rok.Życzę Wam także dobrej pogody ducha, cierpliwości w staraniach oraz małpy @ tylko w ZOO.
WESOŁYCH ŚWIĄT ))
tego życzy Wam BurzaZpiorunamiLucy, Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość
burzaZpiorunami -
mysiulek wrote:Hej dziewczyny jak stosujecie wiesiołka?
tak Mysiulku, do owulki się łyka wiesiołek na lepszy śluz. Po owulce dlatego się go nie łyka, bo powoduje on mikroskurcze macicy i tym samym mógłby zaszkodzić, gdyby się Fasola zagnieździła. -
Padam na twarz po dzisiejszych dniu, ale wpadłam zobaczyć co tu się dzieje A że dzieje się niewiele, znak że idą Święta!!!
Nie mogę się doczekać wyjazdu do mamy
A ja byłam tak zajęta, że dopiero dzisiaj się zorientowałam, że już prawie połowa cyklu. Brak czasu działa tylko na moją korzyść
Życzę Wam dużo luzu Kochane! -
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:Eh, ja się chyba za bardzo wyluzowałam. Dopiero zaczęłam mierzyć temp, a ta wysoka (?!), do tego śluz (?!) co się dzieje? Ktoś zajrzy na wykres i mi powie o co kaman? Do tej pory miałam owulkę 17 i 18 dnia cyklu...
Nie bierz w ogóle pod uwagę tej tempki. Mierz dalej, po dobrze przespanej nocy, bez wstawania z łóżka i zawsze o tej samej porze.
-
Kochane jak samopoczucie? U mnie jeszcze resztka nadziei, choć nie sądzę by jutro tempka odbiła. FL mi się wydłużyła no jak babcię kocham, zawsze jakieś psikusy od organizmuLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają