Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane :*
Coraz bliżej Święta, coraz bliżej Święta a Kevin znowu sam w domu
Przygotowania idą pełną parą, tu coś się piecze a tam coś gotuje. Pachnie cudownie, kocham to
Korzystając z okazji chciałabym Wam Kochane Kobietki życzyć spełnienia marzeń (zafasolkowania), radości, zdrówka, powodzenia w pracy i wszystkiego naj naj najlepszego na nowy 2014 rok.Życzę Wam także dobrej pogody ducha, cierpliwości w staraniach oraz małpy @ tylko w ZOO.
WESOŁYCH ŚWIĄT
))
tego życzy Wam BurzaZpiorunami
Lucy, Macierzanka:), olka30 lubią tę wiadomość
burzaZpiorunami -
mysiulek wrote:Hej dziewczyny jak stosujecie wiesiołka?
tak Mysiulku, do owulki się łyka wiesiołek na lepszy śluz. Po owulce dlatego się go nie łyka, bo powoduje on mikroskurcze macicy i tym samym mógłby zaszkodzić, gdyby się Fasola zagnieździła. -
Padam na twarz po dzisiejszych dniu, ale wpadłam zobaczyć co tu się dzieje
A że dzieje się niewiele, znak że idą Święta!!! 
Nie mogę się doczekać wyjazdu do mamy
A ja byłam tak zajęta, że dopiero dzisiaj się zorientowałam, że już prawie połowa cyklu. Brak czasu działa tylko na moją korzyść
Życzę Wam dużo luzu Kochane! -
nick nieaktualny
-
Widzę w notatkach że i spałaś krótko.Fipsik wrote:Eh, ja się chyba za bardzo wyluzowałam. Dopiero zaczęłam mierzyć temp, a ta wysoka (?!), do tego śluz (?!) co się dzieje? Ktoś zajrzy na wykres i mi powie o co kaman? Do tej pory miałam owulkę 17 i 18 dnia cyklu...
Nie bierz w ogóle pod uwagę tej tempki. Mierz dalej, po dobrze przespanej nocy, bez wstawania z łóżka i zawsze o tej samej porze.

-

Kochane jak samopoczucie? U mnie jeszcze resztka nadziei, choć nie sądzę by jutro tempka odbiła. FL mi się wydłużyła no jak babcię kocham, zawsze jakieś psikusy od organizmu
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają