X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Mój M. mi obiecał, ze jak do września nie uda nam się z dzieckiem, to kupi mi pieska, żebym miła zajęcie. Biorąc pod uwagę, ze jak wychodzę z domu o 7:00 to wracam o 17:00, a potem do wieczora robię coś w domu - mam dużo zajęć. Ale to podobno pomaga na nadmiar uczuć macierzyńskich. Zobaczymy :)
    Ja mam pieska mój mi kupił i wcale nie po,aga może na początku tak ale teraz wcale . Pies nie zastąpi dziecka mimo że mój uważa że to nasza córeczka Hihi kiedyś mi to nie przeszkadzało ale teraz się denerwuje że on podchodzi do tych nieudanych starań tak na luzie a do psa typu idź do mamusi czy coś takiego . Ja chcę mieć prawdziwe dziecko pies może być przyjacielem to nie powiem bo jak płacze czy coś to przychodzi tuli się zlizuje łzy ale to nie bd nigdy nasze dziecko

Fidelissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santocha a wez odznacz ignorowana i zobacz co zrobi ovu . A o ktorej polozylas sie spac spalam 6 h ???
    Jak tak to mozez wpisac normalnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Dzień dobry w piękny słoneczny dzień :)

Ale coś mnie wzięło i cały dom wysprzątałam, wszystkie szafki i każdy kąt :P
    Spaaaaać :P

Paticzka ja widzę dwie!!
    Landryneczka dobrze zrobiłaś,najgorsze jest zmuszanie bo owulacja :) a może się pogodzicie i okaże się że się przesunęła owu ? Kto wie :)

My przed 1 szym cyklem dopiero ale mój ostatnio mi obiecał że do końca owu się nie napije i do kumpla ostatnio mówi : " To po owulacji się napijemy,wcześniej nie! " :P ale się uśmiałam :P

miłego popołudnia :)

Ja też troszkę ogarnęłam ..
    ale za okna się nie biorę nie chcę się rozchorować do końca ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka to ja jak z soboty na niedziele poszłam spać po 2 i o 7 mierzyłam temp. to nie wpisywać jej ?

• Złota Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ja mam pieska mój mi kupił i wcale nie po,aga może na początku tak ale teraz wcale . Pies nie zastąpi dziecka mimo że mój uważa że to nasza córeczka Hihi kiedyś mi to nie przeszkadzało ale teraz się denerwuje że on podchodzi do tych nieudanych starań tak na luzie a do psa typu idź do mamusi czy coś takiego . Ja chcę mieć prawdziwe dziecko pies może być przyjacielem to nie powiem bo jak płacze czy coś to przychodzi tuli się zlizuje łzy ale to nie bd nigdy nasze dziecko

Nie chcemy go traktować jak dziecka, po prostu lekarz stwierdził, że płodność kobiety często jest w jej głowie i że zwierzątko pomoże się odstresować i zrelaksować. Nie musi być pies, może być kot, albo jeż, albo co się komu marzy. Znajomi tak mieli, przez 5 lat starań - nic i diagnoza, że szanse mają 0% na ciążę. Kupili pieska i po dwóch miesiącach - bach, ciąża :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po urlopie kochane!
    Mam nadzieje ze pare fasolinek sie pojawilo jak mnie nie bylo:)

Ah plakac mi sie chce i z ciezkim sercem opuscilam Afryke. Na polnocy Namibii zostalo moje serce.
    Siedze w pracy i zasypiam. Jeszcze wczoraj po poludniu bylam w Namibii, wieczorem w RPA skad odlecielismy do Niemiec i dzis rano we Frankfurcie o 5:30 skad polecielismy dalej do domu gdzie wyladowalismy o 7:30. Wzielam prysznic, przebralam sie i pojechalam do pracy.

Jednak nie zdecydowalam sie brac lekow antymalarycznych wiec staranka beda niedlugo:)

santoocha, Katha81, Fidelissa, Lena87, olka30, Macierzanka:), Ania07, dżona, sara_nar, Kaśka28 lubią tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Nie chcemy go traktować jak dziecka, po prostu lekarz stwierdził, że płodność kobiety często jest w jej głowie i że zwierzątko pomoże się odstresować i zrelaksować. Nie musi być pies, może być kot, albo jeż, albo co się komu marzy. Znajomi tak mieli, przez 5 lat starań - nic i diagnoza, że szanse mają 0% na ciążę. Kupili pieska i po dwóch miesiącach - bach, ciąża :)

Dobrze , ty ja mówię z własnego doświadczenia że nie pomaga to , znajomi też tak zrobili też nie pomogło . Tak jak mówię jak kupiliśmy go to owszem było lepiej ale na krótki okres czasu .
    Życzę żeby wam pomogło :)
    My mamy yorkshire terriera , polecam tą rasę bo są straszne przylepki :)

Lena87, dżona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:

Też mam taką przylepkę tyle że to przybłęda była :)
    Osobiście sama bym nie kupiła ..

• santoocha Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Santocha a wez odznacz ignorowana i zobacz co zrobi ovu . A o ktorej polozylas sie spac spalam 6 h ???
    Jak tak to mozez wpisac normalnie
    Spałam jakieś 6,5 godziny.
    Nadal wychodzi tak samo. Ciekawa jestem co by było na teście w sobotę...
    Tak sobie przypominam, że wczoraj wypiłam kilka herbat, mocz miałam naprawdę jaśniutki, może byłaby mocna kreska? Ch.. wie! :(

• santoocha Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Też mam taką przylepkę tyle że to przybłęda była :)
    Osobiście sama bym nie kupiła ..
    Ja też nigdy nie kupiłabym sobie yorka potworka ;)
    Mam z nimi do czynienia na co dzień. Wymagająca rasa.
    My czekamy rok na miot mastifów tybetańskich i weźmiemy sobie suczkę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Dobrze , ty ja mówię z własnego doświadczenia że nie pomaga to , znajomi też tak zrobili też nie pomogło . Tak jak mówię jak kupiliśmy go to owszem było lepiej ale na krótki okres czasu .
    Życzę żeby wam pomogło :)
    ja wzielam we wrześniu kotka ze względu na to że wciąż nas nie ma z pies to obowiązek zeby wychodzić, pozatym szkoda zwierzaka nawet jak by wytrzymał poł dnia sam.Kot żyje swoim życiem ale jest kochane stworzenie, ale nam też nie pomogło niestety

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Spałam jakieś 6,5 godziny.
    Nadal wychodzi tak samo. Ciekawa jestem co by było na teście w sobotę...
    Tak sobie przypominam, że wczoraj wypiłam kilka herbat, mocz miałam naprawdę jaśniutki, może byłaby mocna kreska? Ch.. wie! :(
    To wpisz normalnie kochana ta tempke

• Złota Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:

Nie chcę yorka, bardzo podobają mi się szpice wilcze, ale to w bloku nie ma szans. Pewnie skończy się na kundelku ze schroniska. Chyba, że będzie fasolka - wtedy żadnych zwierząt, dopóki nie podrośnie :)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b9b24afb4eb.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f80c068daa3e.jpg

moj brzusio :) Rano jest ciut mniejszy jak jeszcze nic nie jem ale troszke mniejszy

Złota, Landryneczka, Ewuncia92, Nati89, Bursztynka, santoocha, Ania07, dżona, Fidelissa, sara_nar, Kaśka28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ja też nigdy nie kupiłabym sobie yorka potworka ;)
    Mam z nimi do czynienia na co dzień. Wymagająca rasa.
    My czekamy rok na miot mastifów tybetańskich i weźmiemy sobie suczkę.

To chyba mówimy o różnych pieskach :)
    Majka jest słodką przylepą :) która je wszystko to co Ja i pije wszystko co Pan jeśli chodzi o % .
    Żebrak numer jeden ;)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczko wisz ja :)

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo :)

a ja dziś rzygam jak głupia i idę do gina na 18.20... myślę, że dostanę l4 bo bo zjem coś to rzygam :( nie jest fajnie :(

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:

a ja dziś rzygam jak głupia i idę do gina na 18.20... myślę, że dostanę l4 bo bo zjem coś to rzygam :( nie jest fajnie :(
    ja niewiem co to znaczy :) Oby tak mi zostalo czego tobie zycze bo meczace to jest napewno

olka30 lubi tę wiadomość

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:

trzymaj sie Malinowa

qq87j44jhto0od0f.png

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b9b24afb4eb.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f80c068daa3e.jpg

moj brzusio :) Rano jest ciut mniejszy jak jeszcze nic nie jem ale troszke mniejszy

też taki mam ;) cudnie <3

Fidelissa, olka30, Ania07, dżona lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
‹‹ 1100 1101 1102 1103 1104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ