Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
madzianka, napisałaś wszystko to, co ja chciałam napisać
U mnie cykl juz dobiegł końca, teraz tlyko czekanie na formalność czy ta gnidę @
Też się nie czuję na swój wiek, mam 31 lat a robię czasem takie durne rzeczy, że dzieciak bardziej poważnie się zachowuje. Ale co tam, w dupie z tym nie?
Mnie najbardziej dobiła kuzynka niedawno..
We wrześniu wzięła ślub, trajkotała od pół roku że ona to zaraz po ślubie robi dziecko i ona nie wie na co my czekamy!
eh oczami wyobraźni już trzaskałam ją po gębie za to.. Tym bardziej , że no dla mnie to siusiumajtek, no 22 lata i mi tak gada
też myślałam, żeby jej aż powiedzieć, żeby nie mówiła hop bo to nie takie łatwe, ale nie zdążyłam. minął październik i w dwa miesiące po ślubie ona już była w 6 tygodniu ciąży.
to niesprawiedliweWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 07:57
Waniulka lubi tę wiadomość
-
Cześć wam po świętach co do głupich tekstów to dzisiaj koleżanka z pracy powiedziała że jest w ciąży dodam że raczej nie planowała a reszta dziewczyn że obstawiały mnie bo mężatka i lata lecą - bardzo mile to było eh....
-
nick nieaktualny
-
ja jestem po 30-stce. czuję się na 20 i nikt mi tego nie zabierze... jeśli chodzi o głupie teksty i aluzje. chyba przestałam się tym przejmować i wszystko wrzucam na luz, a mało tego czasami nawet ironizuję odpowiadając...
Waniulka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucy wrote:madzianka, napisałaś wszystko to, co ja chciałam napisać
U mnie cykl juz dobiegł końca, teraz tlyko czekanie na formalność czy ta gnidę @
Też się nie czuję na swój wiek, mam 31 lat a robię czasem takie durne rzeczy, że dzieciak bardziej poważnie się zachowuje. Ale co tam, w dupie z tym nie?
Mnie najbardziej dobiła kuzynka niedawno..
We wrześniu wzięła ślub, trajkotała od pół roku że ona to zaraz po ślubie robi dziecko i ona nie wie na co my czekamy!
eh oczami wyobraźni już trzaskałam ją po gębie za to.. Tym bardziej , że no dla mnie to siusiumajtek, no 22 lata i mi tak gada
też myślałam, żeby jej aż powiedzieć, żeby nie mówiła hop bo to nie takie łatwe, ale nie zdążyłam. minął październik i w dwa miesiące po ślubie ona już była w 6 tygodniu ciąży.
to niesprawiedliwe -
My też mieliśmy marzenie zajść w noc poślubną, bądź zaraz po. Przez mój wypadek tydzień przed ślubem i branie sterydów musieliśmy odłożyć starania na 4 miesiące i dobrze. Bo zaszłam od razu w pierwszym cyklu.. i poroniłam. Pięknie małżeństwo by się zaczęło.
Teraz 3 cykl i ovu wariuje, pokazuje mi inny termin owulacji, niż ja myślę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja ostatnio mało się nie popłakałam bo moja siostra wiedząc jak bardzo chcemy dzidziusia i jak długo się staramy zaczęła się wymądrzać jak to jest proste i że mój M nie potrafi bo ona w obydwie ciąże bez problemu zaszła. przy znajomych jeszcze, nie wiem może chciała zabłysnąć ale wyszła na kompletną idiotkę bo wszyscy się patrzyli na nią jak na wariatkę. Miałam ochotę wyjść od nich z domu i nie wracać ale nie chciałam scen robić. Jak by musiała się starać choćby o jedno tak jak my to może by zrozumiała
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kiedyś już chyba byla taka rozmowa na którymś forum tutaj, coś w tym musi być, że te, które nie starają sie o dzidzie, zachodzą jak na pstrykniecie, a my, ktore staramy sie ze wszystkich sił i non stop o tym myślimy, idzie nam na po grudzie...może to jest wlasnie ta podswiadoma blokada psychiczna? Ja nawet jak sie staram nie myśleć, to nie na długo jestem w stanie nad sobą zapanować...nie było pełnego dnia, żebym nie dumala, czegoś nie sprawdzała. Pewnie kilka lat temu, kiedy jeszcze nie chciałam dziecka szybko bym zaszla, jakbym tak dobrze sie nie pilnowała.
olka30, justysia90 lubią tę wiadomość
-
Waniulka wrote:ja ostatnio mało się nie popłakałam bo moja siostra wiedząc jak bardzo chcemy dzidziusia i jak długo się staramy zaczęła się wymądrzać jak to jest proste i że mój M nie potrafi bo ona w obydwie ciąże bez problemu zaszła. przy znajomych jeszcze, nie wiem może chciała zabłysnąć ale wyszła na kompletną idiotkę bo wszyscy się patrzyli na nią jak na wariatkę. Miałam ochotę wyjść od nich z domu i nie wracać ale nie chciałam scen robić. Jak by musiała się starać choćby o jedno tak jak my to może by zrozumiała
Siostrza siostrze taki pojazd? Nie wyobrażam sobie tego nawet..
Jakaś kuzynka, szwagierka, ale rodzeństwo?!
Nie no, to mój brat mi nic nie komentuje i życzy jak najlepiej..Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
wirbażka wrote:Hejka dziewczyny:)
Mi za 2 tyg 26 stuknie Młoda dupa jestem
Dziwną mam tempkę jakąś taką wysoką! nie wiem o co kaman... może jutro spadnie.
A byśmy zobaczyły na przebieg cyklu i coś może wymyśliły
A tak to tlyko pozostaje życzyć powodzenia