Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Cześć Fidelisie!
Albowiem dobrz gadasz!
A swoją drogą czytam te posty Leny i Kotki Psotki i tez nie wiem, co bym powiedziała przyjaciółce w takiej sytuacji...
Ja bym chyba poleciła forum na babyboomie. Wydaje mi sie ze byl tam dzial dla osob ktore maja podobne problemy. Tam łatwiej byłoby uzyskac wsparcie... Bo my tego nie przezylysmy i nawet jak mamy dobre checi to nasze slowo moze przyniesc odwrotny efekt ze sie taka osobe zdoluje jeszcze bardziej. To takie stapanie po cienkim lodzie. Bardzo trudna sytuacja.
Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Z. wrote:Ja bym chyba poleciła forum na babyboomie. Wydaje mi sie ze byl tam dzial dla osob ktore maja podobne problemy. Tam łatwiej byłoby uzyskac wsparcie... Bo my tego nie przezylysmy i nawet jak mamy dobre checi to nasze slowo moze przyniesc odwrotny efekt ze sie taka osobe zdoluje jeszcze bardziej. To takie stapanie po cienkim lodzie. Bardzo trudna sytuacja.
Hej Ewelinko. OD rana trochę ponuro, ale szukamy słońca.
O ile mnie pamięć nie myli, to wczoraj miałaś ostatni dzień pracy? To teraz odpoczywaj i się kuruj -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Oooo....super pomysł. Tam powinno się znaleźć pełne zrozumienie od osoby, która przeżywa to samo. Tak jak piszesz, to ktoś może sobie pomyśleć, że nie jesteśmy w stanie ich zrozumieć, skoro nie doświadczyłyśmy tego i w zasadzie nie mamy zielonego pojęcia o uczuciach, które towarzyszą w takiej sytuacji....możemy się tylko domyślać.
Hej Ewelinko. OD rana trochę ponuro, ale szukamy słońca.
O ile mnie pamięć nie myli, to wczoraj miałaś ostatni dzień pracy? To teraz odpoczywaj i się kuruj
U Mnieswieci slonko i nie ma jak narazie ani jednej chmurki
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki która cos doradzi...
kurde od ok m-c puchną mi strasznie palce u rąk..i to nie w dzien tylko na wieczór i podczas nocy! rano wstaje to nie moge pierscionkiem ruszyć który normalnie luzno lata..
co za przyczyna, miała ktoras cos takiego !
Nerki mam raczej zdrowe ! -
Rudasek wrote:Dziewczynki która cos doradzi...
kurde od ok m-c puchną mi strasznie palce u rąk..i to nie w dzien tylko na wieczór i podczas nocy! rano wstaje to nie moge pierscionkiem ruszyć który normalnie luzno lata..
co za przyczyna, miała ktoras cos takiego !
Nerki mam raczej zdrowe !
A ciśnienie masz dobre? ja mam bardzo niskie i jak są wahnięcia, to mi też puchną palce. Może to kwestia krążenia? -
Z. wrote:Ja bym chyba poleciła forum na babyboomie. Wydaje mi sie ze byl tam dzial dla osob ktore maja podobne problemy. Tam łatwiej byłoby uzyskac wsparcie... Bo my tego nie przezylysmy i nawet jak mamy dobre checi to nasze slowo moze przyniesc odwrotny efekt ze sie taka osobe zdoluje jeszcze bardziej. To takie stapanie po cienkim lodzie. Bardzo trudna sytuacja.
To prawda. Moj Luby mowi mi zebym sie wstrzymala z telefonem do niej (zwlaszcza ze wyraznie mi napsiala ze nei chce o tym narazie rozmawiac i sie sama odezwie) bo moge mimo dobrych checi powiedziec cos czego ona nei chce wcale slyszec.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:A ciśnienie masz dobre? ja mam bardzo niskie i jak są wahnięcia, to mi też puchną palce. Może to kwestia krążenia?
Kochana jestem strasznym meteopata reaguje na kazda zmiane pogody...możliwe ze od cisnienia ale nigdy tego nie zauwazyłam, jak byłam straszliwie zmeczona to wtedy tak, a teraz tak po prostu...tak jak dzis..budze sie nad ranem a ja mam palce-balony!
masakra!
-
Rudasek wrote:Kochana jestem strasznym meteopata reaguje na kazda zmiane pogody...możliwe ze od cisnienia ale nigdy tego nie zauwazyłam, jak byłam straszliwie zmeczona to wtedy tak, a teraz tak po prostu...tak jak dzis..budze sie nad ranem a ja mam palce-balony!
masakra!
Może powinnaś skonsultować to z lekarzem? Przy problemach z tarczycą puchną palce. Chyba przy niedoczynności. Zapalenie stawów? Alergia? -
Ewelinka, no to herbatka z miodkiem i pod kołderkę!
Rudasku, ja tak mam bardzo często. Niedługo pomyślicie, że mam wszystkie choroby świata - ale to prawda. Dzieje mi się to przez wahnięcia hormonalne w trakcie cyklu, zwłaszcza w drugiej połowie cyklu, a to za sprawą zatrzymywania wody w organizmie. Spuchnięte palce etc. zdarzyło mi się raz przybrać prawie 3kg za sprawą samej wody. W taki okresie trzeba np używać mniej soli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 11:47
Ewelina23, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hejka
U mnie ponuro. Ale humor mam w miarę, dziś kończę wcześniej pracę i jadę do siostry
Kotka Psotka, moja koleżanka ze studiów miała zasugerowane, aby przerwała ciążę, bo dziecko ma zespół Downa i wadę serca.
Ma zdrowego synka.
Moja inna koleżanka poszła na badania prenatalne, bo jej ojciec ma jakoś poważnie upośledzone dziecko z inną kobietą. Więc bała się, że jej dziecko jest obciażone. Wyszło, że jest wysokie ryzyko wad wrodzonych. Przestraszyła się nie na żarty, a potem babka na wizycie wytłumaczyła jej, że oznacza to, że zamiast prawdopodobieństwo choroby 1:100000, u niej jest 1:10000. To tylko wyliczenia matematyczne, żaden wyrok ani diagnoza.
Macierzanka:), Ania07, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane...podczytuje Was ostatnio ale sie nie udzielam za bardzo,bo brak czasu,taka zagoniona jestem:),ale chcialam Was tylko poinformowac ze jestem z Wami:)caluje Wszystkie:)
Macierzanka:), Z., santoocha, dżona, Ania07, Kaśka28, sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Może powinnaś skonsultować to z lekarzem? Przy problemach z tarczycą puchną palce. Chyba przy niedoczynności. Zapalenie stawów? Alergia?
kochana stawy nie, alergia tez nie ale moze cos byc z tarczyca...bo ostatnio jak byłam u lekarza medycyny pracy do cos sie bebczce nie podobało w szyi
no nic...zobaczymy pojde na wizyte
Złota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u mnie już napewno @ przyszła słaba ale daje o sobie znać
Trudno zawsze w tych dniach jest rozczarowanie i rozgoryczenie ale jak u każdej z nas.
Kotka Psotka głowa do góry naprawdę rozumiem do czujesz głowa do góry przecież z NATURY JESTEŚMY SILNE!
Za każdą testującą 3mam kciuki i czekam na dobre wieści
za każdą w ciąży przesyłam wiele energii siły i wytrwania na te 9 miesięcy
dla reszty co się nie udało przesyłam szeroki uśmiech i słoneczko aby rozjaśnilo wasze następne dni do starań
P.S Wybaczcie ze tak ogólnie ale nie znam Was jeszcze zbyt dobrze jeszcze strasznie sie gubięMacierzanka:), Magdas, Z., Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny