Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Mój mąż już rozkminia malowanie a ja tak tego nie lubię
ale już zaczełam dumać nad kolorem
chciałabym jakiejś zmiany ale nie wiem na jaki pomalować
my wynajmujemy mieszkanie i rok wytrzymałam w taki ciemnym intensywnym rożo-fiolecie
nawet nie wiem jak to opisać, w każdym razie zmusiłam męża do malowania ale okazało się ze trzeba było gipsować szlifować i z paro-dniowej pracy zrobił się dwutygodniowy remont na całego
teraz za to będzie pięknie ładnie może nowe wnętrze nam będzie sprzyjać zrobi się klimacik

P.S Macierzanka u mnie też żadne prace nie są obce szlifowałam ściany z mężem i skrobałam poprzedni tynk więc coś tam wiem, ale mąż sobie też świetnie radzi typ : złota rączka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:19
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanko :*Magdas wrote:Hej ponownie:)
Landrneczka jak tam humorek?
kurczę dumam nad obiadem i chyba na kluskach z serem się skończy bo brak jakiegoś sensownego pomysłu
Właśnie co dziś robicie na obiad
?
A dziś dobrze
ja robię ziemniaczki z kotletem i mizerią do tego rosołek
tak mnie dziś naszło heh
Malinowa Panienka, Magdas, Macierzanka:), Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmm pyszności kremówwwwwwwwkiii uwielbiammmmmMalinowa Panienka wrote:Hello
Pozdrawiam z cukierni przede mna herbatka z cytrynka i torcik zurawionowy
najlepsze kremowkiw wawie tu maja wiec zamowione juz mam i potem jedziemy do rodziców - mamusia ma dla mnie żurek 
A co u was? Jak dzionek mija?
-
Malinowa Panienka wrote:Hello
Pozdrawiam z cukierni przede mna herbatka z cytrynka i torcik zurawionowy
najlepsze kremowkiw wawie tu maja wiec zamowione juz mam i potem jedziemy do rodziców - mamusia ma dla mnie żurek 
A co u was? Jak dzionek mija?
A gdzie te najlepsze kremówki można w Wawie kupić? Może bym się wybrała po nie
-
o tak zmiany są dobre:) o fuu nie lubię różo - fioletuDaszka wrote:my wynajmujemy mieszkanie i rok wytrzymałam w taki ciemnym intensywnym rożo-fiolecie
nawet nie wiem jak to opisać, w każdym razie zmusiłam męża do malowania ale okazało się ze trzeba było gipsować szlifować i z paro-dniowej pracy zrobił się dwutygodniowy remont na całego
teraz za to będzie pięknie ładnie może nowe wnętrze nam będzie sprzyjać zrobi się klimacik

ja na ścianach wolę jakieś stonowane kolory. Chociaż w tamtym roku wymyśliłam w jednym pokoju turkus i jest strasznie intensywny i teraz żałuję i wolałabym jakiś jasny kolor ale jak wspominam mężowi o tym to mówi mi,że sama to wymyśliłam i teraz ciężko będzie na jasno przemalować i póki nie jest brudno to zostaje
bodaj wymazać ściany kredkami i powiedzieć,że już jest brudno
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Cukiernia truskawka włoska 70 i bezy pawlowa sa jeszcze super ale ostatnie wykupilam - pokonaly mnie i fasoleZłota wrote:A gdzie te najlepsze kremówki można w Wawie kupić? Może bym się wybrała po nie

Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnymy będziemy mieli teraz jesień kamionkową taką delikatną kawę z mlekiem może bardziej w beż wpadający do tego na jedną ścianę zamówiliśmy sobie taki dmuchawiec naklejkę aby nie było tak pustoMagdas wrote:o tak zmiany są dobre:) o fuu nie lubię różo - fioletu
ja na ścianach wolę jakieś stonowane kolory. Chociaż w tamtym roku wymyśliłam w jednym pokoju turkus i jest strasznie intensywny i teraz żałuję i wolałabym jakiś jasny kolor ale jak wspominam mężowi o tym to mówi mi,że sama to wymyśliłam i teraz ciężko będzie na jasno przemalować i póki nie jest brudno to zostaje
bodaj wymazać ściany kredkami i powiedzieć,że już jest brudno 

dobiorę trochę dodatków i będzie dobrze napewno lepiej
Magdas, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Też mam naklejkę tylko,że kwiaty:) o to ładny kolor macie:)Daszka wrote:my będziemy mieli teraz jesień kamionkową taką delikatną kawę z mlekiem może bardziej w beż wpadający do tego na jedną ścianę zamówiliśmy sobie taki dmuchawiec naklejkę aby nie było tak pusto

dobiorę trochę dodatków i będzie dobrze napewno lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:30
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Santoocha to Ty też z Lubleszczyzny jesteś? To Tobie też życzę spokojnej podróżysantoocha wrote:A my z lubelszczyzny do Olsztyna. Dzien podrozy małych i dużych
Malinowa, ja kremówki to chyba z 10 lat nie jadłam

Przedszkolanko, Santoocha, to szerokiej i szczęśliwej!
Magdas, mnie się ostatnio podobają szarości, albo brąz w połączeniu kawy z mlekiem
Landryneczka, to dobrze, że dziś już lepiej z humorem!
Trza brać byka za rogi!
albo tam za coś innego...
Z. widzę Cię!
Dżona, Ciebie też
Pozdrawiam wszystkie, które tu są i te, które dochodzą ( w taki, czy inny sposób
)!
Ja spadam, bo czekają gary, zakupy i pieczenie!
Miłego dnia wszystkim, do później! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:33
Daszka, santoocha, Magdas, Z., dżona, Ania07 lubią tę wiadomość