Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdas wrote:Mój mąż już rozkminia malowanie a ja tak tego nie lubię ale już zaczełam dumać nad kolorem chciałabym jakiejś zmiany ale nie wiem na jaki pomalować
my wynajmujemy mieszkanie i rok wytrzymałam w taki ciemnym intensywnym rożo-fiolecie nawet nie wiem jak to opisać, w każdym razie zmusiłam męża do malowania ale okazało się ze trzeba było gipsować szlifować i z paro-dniowej pracy zrobił się dwutygodniowy remont na całego
teraz za to będzie pięknie ładnie może nowe wnętrze nam będzie sprzyjać zrobi się klimacik
P.S Macierzanka u mnie też żadne prace nie są obce szlifowałam ściany z mężem i skrobałam poprzedni tynk więc coś tam wiem, ale mąż sobie też świetnie radzi typ : złota rączka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:19
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanko :*Magdas wrote:Hej ponownie:)
Landrneczka jak tam humorek?
kurczę dumam nad obiadem i chyba na kluskach z serem się skończy bo brak jakiegoś sensownego pomysłu
Właśnie co dziś robicie na obiad ?
A dziś dobrze
ja robię ziemniaczki z kotletem i mizerią do tego rosołek tak mnie dziś naszło heh
Malinowa Panienka, Magdas, Macierzanka:), Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Hello Pozdrawiam z cukierni przede mna herbatka z cytrynka i torcik zurawionowy najlepsze kremowkiw wawie tu maja wiec zamowione juz mam i potem jedziemy do rodziców - mamusia ma dla mnie żurek
A co u was? Jak dzionek mija? -
Malinowa Panienka wrote:Hello Pozdrawiam z cukierni przede mna herbatka z cytrynka i torcik zurawionowy najlepsze kremowkiw wawie tu maja wiec zamowione juz mam i potem jedziemy do rodziców - mamusia ma dla mnie żurek
A co u was? Jak dzionek mija?
A gdzie te najlepsze kremówki można w Wawie kupić? Może bym się wybrała po nie -
Daszka wrote:my wynajmujemy mieszkanie i rok wytrzymałam w taki ciemnym intensywnym rożo-fiolecie nawet nie wiem jak to opisać, w każdym razie zmusiłam męża do malowania ale okazało się ze trzeba było gipsować szlifować i z paro-dniowej pracy zrobił się dwutygodniowy remont na całego
teraz za to będzie pięknie ładnie może nowe wnętrze nam będzie sprzyjać zrobi się klimacikW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Złota wrote:A gdzie te najlepsze kremówki można w Wawie kupić? Może bym się wybrała po nie
Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMagdas wrote:o tak zmiany są dobre:) o fuu nie lubię różo - fioletu ja na ścianach wolę jakieś stonowane kolory. Chociaż w tamtym roku wymyśliłam w jednym pokoju turkus i jest strasznie intensywny i teraz żałuję i wolałabym jakiś jasny kolor ale jak wspominam mężowi o tym to mówi mi,że sama to wymyśliłam i teraz ciężko będzie na jasno przemalować i póki nie jest brudno to zostaje bodaj wymazać ściany kredkami i powiedzieć,że już jest brudno
dobiorę trochę dodatków i będzie dobrze napewno lepiejMagdas, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Daszka wrote:my będziemy mieli teraz jesień kamionkową taką delikatną kawę z mlekiem może bardziej w beż wpadający do tego na jedną ścianę zamówiliśmy sobie taki dmuchawiec naklejkę aby nie było tak pusto
dobiorę trochę dodatków i będzie dobrze napewno lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:30
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
santoocha wrote:A my z lubelszczyzny do Olsztyna. Dzien podrozy małych i dużychW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Malinowa, ja kremówki to chyba z 10 lat nie jadłam
Przedszkolanko, Santoocha, to szerokiej i szczęśliwej!
Magdas, mnie się ostatnio podobają szarości, albo brąz w połączeniu kawy z mlekiem
Landryneczka, to dobrze, że dziś już lepiej z humorem!
Trza brać byka za rogi!
albo tam za coś innego...
Z. widzę Cię!
Dżona, Ciebie też
Pozdrawiam wszystkie, które tu są i te, które dochodzą ( w taki, czy inny sposób )!
Ja spadam, bo czekają gary, zakupy i pieczenie!
Miłego dnia wszystkim, do później! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:33
Daszka, santoocha, Magdas, Z., dżona, Ania07 lubią tę wiadomość