Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Daszka my salon mamy taki kawa z mlekiem a beż bardzo delikatny,ładny jest;)
jutro malowanie jak druga połowa sufitu na głowę nam nie spadnie i nie trzeba bedzie gipsować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Magdas, ja pochodze z Olsztyna, a od roku mieszkam pod Łukowem.
I tu juz zostane, bo rozkrecilismy z mezem swoj biznes, wiec sporo nas tu trzyma.
Fak, paskudnie pisze sie z telefonu.santoocha, Bursztynka lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Dzień dobry;) ciotki z rana spać nie dają;p
Bursztynko ja myślę że beta by rozwiązała Twoje wątpliwosci;)
Aniu to były pytania ogolne,np. Czy nnasze mamusie zmieniły coś przed 2 krreskami-wiecej sie ruszaly czy zmieniły dietę(jaką). Takie ogólne w końcu chyba po to jest forum...
Czarna czekam na potwierdzenie testu;*
Milego dnia,my wieczorem wracamy do domu a weekend calutki uczelnia;/
Kochana jeżeli chodzi o mnie to ja nic w sumie nie zmieniałam. Gin zalecił tylko łykać kwas foliowy. Żadnej specjalnej diety, sportu, nic z tych rzeczy. Ograniczyłam tylko kawę i papierosy.
Tak masz rację to forum po to jest fajnie, że powtórzyłaś pytanie, bo w sumie sama jestem ciekawa czy to ma jakiś większy wpływ przy staraniach.
Współczuję weekendu na uczelni. Jeszcze niedawno sama studiowałam
Jakie kierunek robisz? -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Dzieńdoberek!!!
U mnie za oknem jakoś szaro i smutno, ale na brak humoru nie narzekam. Wczoraj wieczorem jakiś dołek mnie złapał i się najzwyczajniej w świecie rozpłakałam. Ahhhh te hormony! Bo ja to normalnie jestem całkiem spokojna
Nadrabiam powolutku forum i postaram się być tu i tam gdzieś w środku
Żabciu u mnie też szaro, ponuro i deszczowo. "Idealna" pogoda na wyjazd
Mówisz, że hormony buzują? Przytulam mocno ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Hej Rudasku! Ja jestem niewyspana, mam niskie ciśnienie i potwornie boli mnie łepetyna! Masakra!
Ale humor jako tako dopisuje... Muszę skończyć moje wypieki na weekend i zająć się pralką i... a w sumie trochę tegobędzie
Przy masie roboty zaraz mi ból głowy przejdzie.
Moja mama powtarza, że jak się pracuje to się nie choruje bo nie ma na to czasu
Kochana co dobrego znowu pieczesz?
Twoja mama dobrze mówi -
nick nieaktualnyKotkaPsotka wrote:Macierzanka-nie dzwonilam bo sie podlamalam. Nie mialam sily i sumienia. Wiem ze moje zycie toczy sie dalej ale to poprostu nei tak mialo byc:/. Musze to ogarnac, ale to bardzo blisk ami osoba dlatego tak mnie to przejmuje.
Pytalyscie jakie badani robila- nie wiem. Wiem tez bo wczoraj sie naczytalam ze tak jak piszecie prawdopodobienstwo to jeszcze nei 100% pewnosci. WIem ze te badania bardzo czesto sie myla i to zazwyczaj zawsze na korzysc matki. Poprostu firmy ktore te badania robia i lekarze zabezpieczaja sie w ten sposob bo gdyby postawili odwrotna diagnoze a dziecko byloby chore to mieli by problem.
Ja takich badan robic nei zamiezam nawet. Jesli bedzie mi dane byc w ciazy.
Kochana mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i dzieciątko będzie zdrowe. Mogę się tylko domyślać jak się czujesz .. w końcu to bliska osoba. Przytulam mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 14:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Dziewczynki która cos doradzi...
kurde od ok m-c puchną mi strasznie palce u rąk..i to nie w dzien tylko na wieczór i podczas nocy! rano wstaje to nie moge pierscionkiem ruszyć który normalnie luzno lata..
co za przyczyna, miała ktoras cos takiego !
Nerki mam raczej zdrowe !
Ja tak czasami mam, rzadko się zdarza, ale nie wiem co może być przyczyną. -
nick nieaktualnyDaszka wrote:Hej dziewczyny u mnie już napewno @ przyszła słaba ale daje o sobie znać
Trudno zawsze w tych dniach jest rozczarowanie i rozgoryczenie ale jak u każdej z nas.
Kotka Psotka głowa do góry naprawdę rozumiem do czujesz głowa do góry przecież z NATURY JESTEŚMY SILNE!
Za każdą testującą 3mam kciuki i czekam na dobre wieści
za każdą w ciąży przesyłam wiele energii siły i wytrwania na te 9 miesięcy
dla reszty co się nie udało przesyłam szeroki uśmiech i słoneczko aby rozjaśnilo wasze następne dni do starań
P.S Wybaczcie ze tak ogólnie ale nie znam Was jeszcze zbyt dobrze jeszcze strasznie sie gubię
Kochana przykro mi z powodu @ ale bądź silna i nie daj się!
Życzę powodzenia w nowym cyklu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny