Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydżona wrote:Dzięki wielkie Macierzanko Stwierdziłam dokładnie to samo niestety i potrzebowałam potwierdzania We wtorek idę prywatnie do lekarza - znalazłam jakiegoś gin - endo,zobaczymy co jest wart na NFZ termin na wrzesień
Terminy zabójcze, nie ma co
Oby ten endo okazał się dobrydżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Biedactwo wypoczywaj i nie choruj nam! ;* oby szybko przeszło. Może jakieś krople żołądkowe?
Jadę na sucharach i mięcie:) Jak się czujesz?
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ania07 wrote:Biedactwo wypoczywaj i nie choruj nam! ;* oby szybko przeszło. Może jakieś krople żołądkowe?
Jadę na sucharach i mięcie:) Jak się czujesz?
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Daszka, mam koleżankę z tą chorobą.
Biedna ma to od małego i nie mogła zrozumieć dlaczego nie może chodzić po drzewach razem z innymi dzieciakami. Cała jest w bliznach z dzieciństwa...
Ale robiła furorę wyginając palce
A co gin mówi o ciąży przy chorobie Ehlersa-Danlosa? A konkretnie o porodzie? Jesteś skazana na cesarkę, czy możliwy jest poród naturalny?
Dżona ja miałam antyTPO ponad 400 I przy takim poziomie nie miałam żadnych objawów ani zaburzeń poziomu hormonów.
Dopiero rok temu przylazła niedoczynność, ale też nie jakaś kosmiczna- TSH 5,7 z tego co pamiętam.
Teraz zbiłam do 0,77. Badań antyTPO nie powtarzałam dawno, może zrobię w przyszłym tygodniu razem z TSH.
Sylvka kuruj się i wracaj do działań. Przytulam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 17:01
Sylvka, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Jadę na sucharach i mięcie:) Jak się czujesz?
Ojeju współczuję. Też to przechodziłam. Zdrówka życzę i tulę ;*
A ja? w miarę dobrze, dziękuję brzusio boli, cyce bolą, jajniki też, spać się chce, ale znoszę dzielnieFidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Czas zabierać sie do kremu i przedkładania tortu, potem do pracy....wracam
Daszka dzielna kobietka z Ciebie:))
Macierzanka ale z Ciebie pracuś))
Santoocha dzisiaj tez w gore tempka?
Zgłoszę sie wieczorem:))
Kochana bo Ty dzisiaj masz imieninki tak?
W takim razie wszystkiego najlepszego, zdrówka, pomyślności, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym, dużo uśmiechu, pogodnych dni i najważniejsze ... upragnionego maleństwa! ;* 100 lat! -
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Obstawiam zagnieżdżenie