Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydżona wrote:Dzięki wielkie Macierzanko
Stwierdziłam dokładnie to samo niestety i potrzebowałam potwierdzania
We wtorek idę prywatnie do lekarza - znalazłam jakiegoś gin - endo,zobaczymy co jest wart
na NFZ termin na wrzesień
Terminy zabójcze, nie ma co
Oby ten endo okazał się dobrydżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Biedactwo
wypoczywaj i nie choruj nam! ;* oby szybko przeszło. Może jakieś krople żołądkowe?
Jadę na sucharach i mięcie:) Jak się czujesz?
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ania07 wrote:Biedactwo
wypoczywaj i nie choruj nam! ;* oby szybko przeszło. Może jakieś krople żołądkowe?
Jadę na sucharach i mięcie:) Jak się czujesz?
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Daszka, mam koleżankę z tą chorobą.
Biedna ma to od małego i nie mogła zrozumieć dlaczego nie może chodzić po drzewach razem z innymi dzieciakami. Cała jest w bliznach z dzieciństwa...
Ale robiła furorę wyginając palce
A co gin mówi o ciąży przy chorobie Ehlersa-Danlosa? A konkretnie o porodzie? Jesteś skazana na cesarkę, czy możliwy jest poród naturalny?
Dżona ja miałam antyTPO ponad 400I przy takim poziomie nie miałam żadnych objawów ani zaburzeń poziomu hormonów.
Dopiero rok temu przylazła niedoczynność, ale też nie jakaś kosmiczna- TSH 5,7 z tego co pamiętam.
Teraz zbiłam do 0,77. Badań antyTPO nie powtarzałam dawno, może zrobię w przyszłym tygodniu razem z TSH.
Sylvka kuruj się i wracaj do działań. Przytulam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 17:01
Sylvka, Z., Macierzanka:), dżona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Jadę na sucharach i mięcie:) Jak się czujesz?
Ojeju współczuję. Też to przechodziłam. Zdrówka życzę i tulę ;*
A ja? w miarę dobrze, dziękujębrzusio boli, cyce bolą, jajniki też, spać się chce, ale znoszę dzielnie
Fidelissa, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Czas zabierać sie do kremu i przedkładania tortu, potem do pracy....wracam
Daszka dzielna kobietka z Ciebie:))
Macierzanka ale z Ciebie pracuś))
Santoocha dzisiaj tez w gore tempka?
Zgłoszę sie wieczorem:))
Kochana bo Ty dzisiaj masz imieninki tak?
W takim razie wszystkiego najlepszego, zdrówka, pomyślności, sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym, dużo uśmiechu, pogodnych dni i najważniejsze ... upragnionego maleństwa!;* 100 lat!
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Obstawiam zagnieżdżenie