X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, no masz chyba racje z tą cysterną :D

Daszka, jesteś zajefajna :) W gruncie rzeczy to jesteś chyba bardzo silną osobą! Życzę Ci wiele dobrego!

Cześć Landryneczka :) Miło, że zawitałaś! Tobie też życzę dobrego dnia!

Maniuś, czuwaj tam czuwaj! Co u Ciebie?

Daszka, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ponownie:)
    Landrneczka jak tam humorek?
    kurczę dumam nad obiadem i chyba na kluskach z serem się skończy bo brak jakiegoś sensownego pomysłu
    Właśnie co dziś robicie na obiad :P ?

Ania07 lubi tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas, ja dzisiaj zaszaleję :) Będą ziemniaki z cebulką, kefir i jajko sadzone :D

Z., Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie drugi dzień głowa boli :/ Apap jest bezpieczny w razie jakby się tam coś działo? bo mam tylko apap i nurofen extra

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Magdas, ja dzisiaj zaszaleję :) Będą ziemniaki z cebulką, kefir i jajko sadzone :D
    o mniam :D hmmm nie pogniewasz się jak zgapię ;P ? jak ja daaaawno robiłam

O! mam jeszcze jedno pytanie wyświetla mi się,że kończy mi się za 4 dni abonament premium to co to znaczy? nie będe miała wykresu? czy co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej jeśli już to apap, bo leki na ibuprofenie, czyli np nurofen mogą zaszkodzić (choć nie ukrywam, że dla mnie apap to jak tic tac, dlatego dzisiaj walczę z bólem głowy siłą woli :) )

Nie no oczywiście, że się pogniewam :D haha!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:03

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam rybkę ziemniaki i zieloną fasolkę ;) czyli standard ;)

Macierzanka:), Magdas, Fidelissa lubią tę wiadomość

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka u Ciebie też się zapowiada smakowicie! fasolka, mniam! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:05

1237397y6kr97ild4.gif
  • KotkaPsotka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Powiem wam ze ja wierze, ze wszystko bedzie dobrze. Zani mi powiedziala o problemie to snilo mi sie ze mieli sliczna, zdrowa coreczke! I to jest coreczka wiec reszta tez sie musi zgadzac!

Przeraza mnie za to to jak ona sie musi czuc. To jest okropne obciazenei psychiczne. Kobieta powinna cieszyc sie ciaza caly czas, a tak ona do konca bedzie zyla w stresie :(. Nawet jak bedzie juz wiedziala ze jest bardzo sporoa szansa na to ze dziecko bedzie zrdrowe to i tak strach i smutek pozostaje:/.

Fidelissa lubi tę wiadomość

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • santoocha Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas apap jest bezpieczny, ale bierz tylko jak już musisz.

Po abonamencie premium znikną Ci kolorki z wykresu i nie będziesz miała detektora płodności i detektora ciąży (co ja sobie osobiście chwalę).

Ania07 lubi tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lepiej jeśli już to apap, bo leki na ibuprofenie, czyli np nurofen mogą zaszkodzić (choć nie ukrywam, że dla mnie apap to jak tic tac, dlatego dzisiaj walczę z bólem głowy siłą woli :) )

Nie no oczywiście, że się pogniewam :D haha!

No właśnie dla mnie apap tak samo. Dlatego wczoraj się przemęczyłam może i dziś da radę ;) zobaczę jak to będzie dalej

hah no mam nadzieję :P jeszcze tą pizze zgapię to chyba też od Ciebie nie :P?

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    o mniam :D hmmm nie pogniewasz się jak zgapię ;P ? jak ja daaaawno robiłam

O! mam jeszcze jedno pytanie wyświetla mi się,że kończy mi się za 4 dni abonament premium to co to znaczy? nie będe miała wykresu? czy co?
    Będziesz miała wykres, tylko nie będzie Ci działał detektor płodnośći, oraz ciążowy, ale to nie takie istotne. Będziesz widzieć wykres na szaro i nie będziesz mogła na przykład przeglądać wszystkich wykresów w galerii wykresów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:07

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Santoocha, no masz chyba racje z tą cysterną :D

Daszka, jesteś zajefajna :) W gruncie rzeczy to jesteś chyba bardzo silną osobą! Życzę Ci wiele dobrego!

Cześć Landryneczka :) Miło, że zawitałaś! Tobie też życzę dobrego dnia!

Maniuś, czuwaj tam czuwaj! Co u Ciebie?

Mówią że jesteś wredna i stanowcza :D a czy silna sadzę ze w każdej z nas gości gdzieś słabość i są dni kiedy nie jesteśmy w stanie tego opanować ;)

Moją słabością jest chęć pełnej rodziny domowej atmosfery gwaru dzieci, zapach obiadu Kochający Mąż, na razie nie wszystko sie zgadza ale kiedyś ułoży się ;)

Macierzanka:), sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość

• Magdas Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Magdas apap jest bezpieczny, ale bierz tylko jak już musisz.

Po abonamencie premium znikną Ci kolorki z wykresu i nie będziesz miała detektora płodności i detektora ciąży (co ja sobie osobiście chwalę).

Mhm no to zobaczę jak mi się będzie podobać bez tego. Najwyżej wykupię :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka u Ciebie też się zapowiada smakowicie! fasolka, mniam! :)
    my po obiedzie już, mąż wyszedł już do pracy 20 minut temu ;)
    ja jestem na urlopie zaległym z pracy jeszcze tydzień, ale robić co jest mamy koncówkę remontu jutro poprawki i malowanie ścian :D wkoncuuuuuuuuuuu

• Magdas Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będziesz miała wykres, tylko nie będzie Ci działał detektor płodnośći, oraz ciążowy, ale to nie takie istotne. Będziesz widzieć wykres na szaro i nie będziesz mogła na przykład przeglądać wszystkich wykresów w galerii wykresów.
    o to pompa bo ja lubię sobie pooglądać te wykresy :)kurczę a na koncie 10 zł do 10 :P właśnie wczoraj jak byliśmy w mieście to obgołociliśmy konto :D mogłam pomyśleć i zostawić.

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka Psotka, to może Twój sen o zdrowym dziecku się spełni! Trzeba wierzyć do końca!

Daszka, oczywiście, że kiedyś się ułoży! Nie można dopuszczać innej myśli!
    Uwielbiam roboty domowe, jestem mistrzem wałka :) nawet mąż nie bardzo ma dojście do farby jak ja się dorwę :)

Magdas, ja wykupiłam kiedyś abonament na 3 msc i powiedziałam sobie, że tyle sobie daję na zajście... wykres parę dni temu zrobił się szary - więc to chyba już czas :)

Z., dżona, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    my po obiedzie już, mąż wyszedł już do pracy 20 minut temu ;)
    ja jestem na urlopie zaległym z pracy jeszcze tydzień, ale robić co jest mamy koncówkę remontu jutro poprawki i malowanie ścian :D wkoncuuuuuuuuuuu

Mój mąż już rozkminia malowanie a ja tak tego nie lubię :P ale już zaczełam dumać nad kolorem :P chciałabym jakiejś zmiany ale nie wiem na jaki pomalować:)

Ania07 lubi tę wiadomość

• Malinowa Panienka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello :) Pozdrawiam z cukierni przede mna herbatka z cytrynka i torcik zurawionowy :) najlepsze kremowkiw wawie tu maja wiec zamowione juz mam i potem jedziemy do rodziców - mamusia ma dla mnie żurek :D

A co u was? Jak dzionek mija?

Magdas, Macierzanka:), dżona, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka Psotka, to może Twój sen o zdrowym dziecku się spełni! Trzeba wierzyć do końca!

Daszka, oczywiście, że kiedyś się ułoży! Nie można dopuszczać innej myśli!
    Uwielbiam roboty domowe, jestem mistrzem wałka :) nawet mąż nie bardzo ma dojście do farby jak ja się dorwę :)

Magdas, ja wykupiłam kiedyś abonament na 3 msc i powiedziałam sobie, że tyle sobie daję na zajście... wykres parę dni temu zrobił się szary - więc to chyba już czas :)

No to czyli ten msc jest Twój :) no to trzymam kciuki :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

‹‹ 1191 1192 1193 1194 1195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ