Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Santoocha, no masz chyba racje z tą cysterną
Daszka, jesteś zajefajna W gruncie rzeczy to jesteś chyba bardzo silną osobą! Życzę Ci wiele dobrego!
Cześć Landryneczka Miło, że zawitałaś! Tobie też życzę dobrego dnia!
Maniuś, czuwaj tam czuwaj! Co u Ciebie?Daszka, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej ponownie:)
Landrneczka jak tam humorek?
kurczę dumam nad obiadem i chyba na kluskach z serem się skończy bo brak jakiegoś sensownego pomysłu
Właśnie co dziś robicie na obiad ?Ania07 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Macierzanka:) wrote:Magdas, ja dzisiaj zaszaleję Będą ziemniaki z cebulką, kefir i jajko sadzone
O! mam jeszcze jedno pytanie wyświetla mi się,że kończy mi się za 4 dni abonament premium to co to znaczy? nie będe miała wykresu? czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:03
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
lepiej jeśli już to apap, bo leki na ibuprofenie, czyli np nurofen mogą zaszkodzić (choć nie ukrywam, że dla mnie apap to jak tic tac, dlatego dzisiaj walczę z bólem głowy siłą woli )
Nie no oczywiście, że się pogniewam haha!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:03
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny. Powiem wam ze ja wierze, ze wszystko bedzie dobrze. Zani mi powiedziala o problemie to snilo mi sie ze mieli sliczna, zdrowa coreczke! I to jest coreczka wiec reszta tez sie musi zgadzac!
Przeraza mnie za to to jak ona sie musi czuc. To jest okropne obciazenei psychiczne. Kobieta powinna cieszyc sie ciaza caly czas, a tak ona do konca bedzie zyla w stresie . Nawet jak bedzie juz wiedziala ze jest bardzo sporoa szansa na to ze dziecko bedzie zrdrowe to i tak strach i smutek pozostaje:/.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:lepiej jeśli już to apap, bo leki na ibuprofenie, czyli np nurofen mogą zaszkodzić (choć nie ukrywam, że dla mnie apap to jak tic tac, dlatego dzisiaj walczę z bólem głowy siłą woli )
Nie no oczywiście, że się pogniewam haha!
No właśnie dla mnie apap tak samo. Dlatego wczoraj się przemęczyłam może i dziś da radę zobaczę jak to będzie dalej
hah no mam nadzieję jeszcze tą pizze zgapię to chyba też od Ciebie nie ?W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:o mniam hmmm nie pogniewasz się jak zgapię ;P ? jak ja daaaawno robiłam
O! mam jeszcze jedno pytanie wyświetla mi się,że kończy mi się za 4 dni abonament premium to co to znaczy? nie będe miała wykresu? czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 13:07
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Santoocha, no masz chyba racje z tą cysterną
Daszka, jesteś zajefajna W gruncie rzeczy to jesteś chyba bardzo silną osobą! Życzę Ci wiele dobrego!
Cześć Landryneczka Miło, że zawitałaś! Tobie też życzę dobrego dnia!
Maniuś, czuwaj tam czuwaj! Co u Ciebie?
Mówią że jesteś wredna i stanowcza a czy silna sadzę ze w każdej z nas gości gdzieś słabość i są dni kiedy nie jesteśmy w stanie tego opanować
Moją słabością jest chęć pełnej rodziny domowej atmosfery gwaru dzieci, zapach obiadu Kochający Mąż, na razie nie wszystko sie zgadza ale kiedyś ułoży się
Macierzanka:), sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Magdas apap jest bezpieczny, ale bierz tylko jak już musisz.
Po abonamencie premium znikną Ci kolorki z wykresu i nie będziesz miała detektora płodności i detektora ciąży (co ja sobie osobiście chwalę).
Mhm no to zobaczę jak mi się będzie podobać bez tego. Najwyżej wykupięW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Daszka u Ciebie też się zapowiada smakowicie! fasolka, mniam!
ja jestem na urlopie zaległym z pracy jeszcze tydzień, ale robić co jest mamy koncówkę remontu jutro poprawki i malowanie ścian wkoncuuuuuuuuuuu
-
Macierzanka:) wrote:Będziesz miała wykres, tylko nie będzie Ci działał detektor płodnośći, oraz ciążowy, ale to nie takie istotne. Będziesz widzieć wykres na szaro i nie będziesz mogła na przykład przeglądać wszystkich wykresów w galerii wykresów.W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Kotka Psotka, to może Twój sen o zdrowym dziecku się spełni! Trzeba wierzyć do końca!
Daszka, oczywiście, że kiedyś się ułoży! Nie można dopuszczać innej myśli!
Uwielbiam roboty domowe, jestem mistrzem wałka nawet mąż nie bardzo ma dojście do farby jak ja się dorwę
Magdas, ja wykupiłam kiedyś abonament na 3 msc i powiedziałam sobie, że tyle sobie daję na zajście... wykres parę dni temu zrobił się szary - więc to chyba już czas
Z., dżona, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Daszka wrote:my po obiedzie już, mąż wyszedł już do pracy 20 minut temu
ja jestem na urlopie zaległym z pracy jeszcze tydzień, ale robić co jest mamy koncówkę remontu jutro poprawki i malowanie ścian wkoncuuuuuuuuuuu
Mój mąż już rozkminia malowanie a ja tak tego nie lubię ale już zaczełam dumać nad kolorem chciałabym jakiejś zmiany ale nie wiem na jaki pomalowaćAnia07 lubi tę wiadomość
Hello Pozdrawiam z cukierni przede mna herbatka z cytrynka i torcik zurawionowy najlepsze kremowkiw wawie tu maja wiec zamowione juz mam i potem jedziemy do rodziców - mamusia ma dla mnie żurek
A co u was? Jak dzionek mija?Magdas, Macierzanka:), dżona, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Macierzanka:) wrote:Kotka Psotka, to może Twój sen o zdrowym dziecku się spełni! Trzeba wierzyć do końca!
Daszka, oczywiście, że kiedyś się ułoży! Nie można dopuszczać innej myśli!
Uwielbiam roboty domowe, jestem mistrzem wałka nawet mąż nie bardzo ma dojście do farby jak ja się dorwę
Magdas, ja wykupiłam kiedyś abonament na 3 msc i powiedziałam sobie, że tyle sobie daję na zajście... wykres parę dni temu zrobił się szary - więc to chyba już czas
No to czyli ten msc jest Twój no to trzymam kciukiMacierzanka:) lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.