Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:Witam wszystkie nowe, zaczynamy rok z nowymi szansami, ja na razie nie testuje,cwicze cierpliwość,jeśli @ nie pojawi się w piątek albo kilka dni później to wtedy tescik, a tak to tylko czekam
-
Milcia wrote:Ja czekam do wtorku. Mam złe przeczucia, więc chyba będą intensywne staranka w styczniu. Jeśli się nie uda, to robimy przerwę, bo psychicznie już nie daję rady.
Przepraszam, że pytam, ale długo się staracie? -
Milcia wrote:Bardzo mnie to stresuje. U mnie tarczyca jest przyczyną. Chociaż mam już teraz unormowaną, ale mimo to nie udaje się zajść w ciążę. Biorę hormony, jestem stymulowana, monitoring też mam robiony, a jakoś nie wychodzi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Na szczęście z wynikami mieszczę się w początkowej fazie, ale jest to choroba nieuleczalna i na tabletkach do końca życia.
Wiem kochana i ja sie tego bardzo boje. Moja przyszla szwagierka bardzo przytyla po lekach...
A czy mozesz mi powieziec z jakim poziomem tsh rozpoczelas leczenie. I czy przy Hashimoto mialas jakies inne objawy niz przy normalnej niedoczynnosci?
Przepraszam ze tak dopytuje ale poki nie moge zasiegnac porady lekarza kazda inf jest dla mnie cenna...
-
Moje TSH było 4,28. Nie mam jakichś nietypowych objawów. Nawet endokrynolog mówi do mnie, że taka szczupła jestem, a mam niedoczynność. Poza tym to jest mi non stop zimno, problemy z cerą, suchość skóry, łokci i kolan, zmęczenie i senność, a co najważniejsze to nieregularne cykle przez brak owulacji.
-
nick nieaktualnyWitam "nowe" i "stare" dziewczyny w ten jakże piękny Noworoczny wieczór
Wszystkim razem i każdej z osobna (sobie też) życzę zielonych kropek i dwóch kresek
Ja mam termin @ na 08.01. i czekam cierpliwie do tego czasu i nie testuję wcześniej, tym bardziej że ból małpowy się dziś uaktywnił. Na 7 stycznia mam wizytę u mojego ginka, miałam przyjśc do niego podczas @ (nie wiem po co), więc ciekawa jestem czy będzie ona wcześniej niż przewiduje OF, bo jak nie to nie wiem czy iść tego 7 stycznia czy przekładać wizytę na później. Chcę isć bo miałam robione badania krwi w 7 czy 8 dc i w 21 (tylko że te z 21 dc zadzwonili i powiedzieli ze musza mi powtórzyć, pewnie zapomnieli zrobić jakieś badanie) i chciałabym wiedzieć czy wszystko jest ok. dziewczyny wiecie moze dlaczego mój ginekolog chce mnie widzieć w @? Dodam tylko, ze na razie byłam u niego pierwszy raz (musiałam zmienić bo o pierwszym to szkoda gadać).
Buziole dla wszystkich. -
Kurcze super ze u ciebie juz taki ladny wynik. Mi wyszlo ponad 7
A dziwne jest to ze wg temp i testow owu byly owulacje... Nie bylam na monitoringu ale te dwa wyznaczniki pokazywaly w tym samym czasie ze tak bylo...
Z okresem tez nigdy nie bylo problemow. Zawsze jest raczej regularńie... Wiec tez mnie to dziwi. Z waga tez ok....
No nic.. Trzeba czekac..
Dziekuje Ci bardzo