Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tamten wątek ma to do siebie że póki co jest bez kłótni i mam nadzieję ze tak zostanie.
-
Anusia a może krótka drzemka by pomogła??
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Anusia a może krótka drzemka by pomogła??
drzemałam ale którko, mam remont w domu, najpierw dzwonek do drzwi rzyjechał Pan co drzwi rano wstawiał cos , sprawdzic, jeszcze nie wyszedł drugi dzwonek, facet przyjechał po fronty od szafek kuchennych, rok mamy kuchnie a się okleina od kórnych poodklejała i wymieniają fronty
wybudzili mnie i już mi się nie chce -
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:hmm trudno powiedzieć. tego nie wiem. Nie chcę straszyć.
Ja raz wzięłąm 3tab na jajnik i przez to chyba mi się nie udało. aletak nie musi być u Ciebie. Dużo ich wzięłaś?
1 x ibuprom sprint caps
wczesniej paracetamol chciałam na nim poprzestać ale nie przeszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 18:17
-
biedna nie dadzą człowiekowi chwili spokoju.
-
no i właśnie o to chodzi. Niby mamy być ale nie powiedzieć nic o ciąży. Mam udawać, że nie jestem w tej ciąży? bo nie rozumiem.
Byłam tu jak się starałam, byłam tu i pytałam o inne i starałam się pomóc jak umiałam. Cieszyłam się każdą nową i każdą pozytywną wiadomością od starających się. Było ok do afery - może i dobrze, że okazało się, że jesteśmy tu zbędne i nie powinnyśmy pisać nic i skasować suwaczek jak już chcę napisać.
Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:no i właśnie o to chodzi. Niby mamy być ale nie powiedzieć nic o ciąży. Mam udawać, że nie jestem w tej ciąży? bo nie rozumiem.
Byłam tu jak się starałam, byłam tu i pytałam o inne i starałam się pomóc jak umiałam. Cieszyłam się każdą nową i każdą pozytywną wiadomością od starających się. Było ok do afery - może i dobrze, że okazało się, że jesteśmy tu zbędne i nie powinnyśmy pisać nic i skasować suwaczek jak już chcę napisać.
zobaczymy co inne dziewczyny napiszą wiczorkiem -
Driada0102 wrote:przecxzytaj skład czy ma ibuprofen. Paracetamol jest chyba nieszkodliwy bo ja w ciąży mogę go brać.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:no i właśnie o to chodzi. Niby mamy być ale nie powiedzieć nic o ciąży. Mam udawać, że nie jestem w tej ciąży? bo nie rozumiem.
Byłam tu jak się starałam, byłam tu i pytałam o inne i starałam się pomóc jak umiałam. Cieszyłam się każdą nową i każdą pozytywną wiadomością od starających się. Było ok do afery - może i dobrze, że okazało się, że jesteśmy tu zbędne i nie powinnyśmy pisać nic i skasować suwaczek jak już chcę napisać. -
nick nieaktualny
-
ehhh... malinowa... nikt nie mówi,że jesteście zbędne... chodziło tylko na początku (tak mi się wydaje)że mamy dużo juz fasolek i trochę smutno jest tym co się nie udaje i brakowało im wsparcia...ale nie ważne, przykro,że tak się skończyło i że poczułyście się niepotrzebne,chodź mówię po raz kolejny że szanujemy wasze porady i wsparcie i są takie które szczerze się z wami cieszą...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny