Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:a teraz mi przykro się zrobiło...
Dlaczego?
Ja wiem juz teraz ze zle zrozumialam temat watku. Myslalam ze to tylko dla tych ktore sie staraja i to o pierwsze dziecko.
Sa tez watki dla roznych "miesiecy" i tam kobietki ktore sa w ciazy pisza o swoich przezyciach. Ja tam nei wchodze bo o dziecko sie staram i temat wozkow, ubranek i mdlosci jest mi niestety odlegly.
-
Bo dopiero była mowa, że super, że pomagamy, że dajemy nadzieję.
cóż mamy inne problemy - starałam się odpowiadać na tematy tarczycowe - bo leczę długo i starałam się o dziecko z chorą tarczycą. Ale jak rozumiem nie powinnam tego robić.
Tylko po co było całe pisanie, że super, że pomagacie?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyJa sie nie czuje wyobcowana, to normalne, ze trudno sie wkrecic, poza tym jak sie ma prace, obowiazki to ciezko siedziec na forum i odpisywac, grunt to miec prorytety, a nie wylacznie internet. Natomiast zgodze sie z tym, ze niepotrzebnie troche kobiety, jak zajda w ciaze to trzaskaja na forum w watku staramy sie trylion postów, ok, ciesza sie, ale juz po 20 poscie zaczyna byc to denerwujace bo w koncu to jest watek dla starajacych sie. Zajdzie -super ale niech idzie do watku zaciazone itp. Niemniej te forum nie jest najgorsze, ja jestem jeszcze na dwoch innych i na jednym to dopiero masakra, polowa siedzi bezrobotnych i klika po 100 postow dziennie z czego polowa to ma po 5 dzieci a polowa co stracila, wiec tam w ogole watki typu dla starajacych sie po raz pierwszy calkiem wyginely.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 16:04
-
przedszkolanka:) wrote:Spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może mądrale mi pomożecie napisać teorię osobowości Freuda albo Eriksona na 4 strony???????????? HELP!!!
I tak Was kocham
Jak znajdę coś na ich temat, to podrzucę. Freud akurat to początek mojej fascynacji psychologią
przedszkolanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewuncia92 wrote:Dziewczyny czytam Was dokladnie od 19 stycznia.
Pytan to jak moze zadalam z 5 I to ponad miesiac temu.
No ale nice o to chodzi.
W zupelnosci zgadzam sie z Ewelina, Landryneczka I Daszka.
Uwierzcie jak ktos czyta Was z perspektywy widza to dostrzega doskonale
To jakie panuja tu reguly.
To na pewno nie jest przyjazne forum DLA nowych dziewczyn.
I to jest przykre.
Jak ktoś jest przyzwyczajony do bycia na pierwszym miejscu, to potem tak jest. Zadałam tutaj miliardy pytań, na które nikt nie odpowiedział, a nawet NIE POLUBIŁ, a patrzcie! Żyję, nie popełniłam samobójstwa, korona mi z głowy nie spadła. Mimo wszystko nadal tutaj jestem, a jak trzeba to ponawiam pytanie. Tyle. Nie urodziłam się na tym forum, też doszłam z zewnątrz, a jakoś daję radę się ze wszystkimi porozumieć. Jest nas zbyt dużo, żeby każdy się nad każdym spuszczał. W godzinach forumowego szczytu, zanim napiszę jakiś post, to już 40 kolejnych na inny temat jest napisanych. Wy chcecie mieć dzieci, a same się jak dzieci zachowujecie. Moja 2-letnia siostrzenica też się obraża, jak nikt się z nią nie bawi...Rudasek, santoocha, Macierzanka:), Fidelissa, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:Widocznie dziewczyna niedowartosciowana, jest takie przysłowie jak kobieta narzeka w dzien to znaczy ze w nocy facet jej nie dogadza...moze cos w tym jest
"Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień" ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 16:22
Rudasek lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Anhe byłaym meeega wdzięczna
Jeżeli gościu używa programu wykrywającego plagiat, to on wykrywa ciąg 5 takich samych słów. Ja zawsze przepisuję to samo, tylko innymi słowami, przede wszystkim zamieniając "bo" na "ponieważ", "że" na "iż".
Ja zaraz postaram się dokopać do moich papierzysk ze studiów, ale nie obiecuję, że coś znajdę.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Teraz już zgłupiałam.
Strach czytać co się tu działo. Chyba tym razem nie nadrobię..
Strasznie to przykre, że my zafasolkowane nie jesteśmy tu mile widziane, bo komuś sprawiamy przykrość. Ja sobie nie wyobrażam, żeby Malinowa, Driada, Kasiula itd miały odejść.
Przez tyle czasu naprawdę zżyła się z Wami wszystkimi.
Nie dzielmy się! Ja chcę przebywać zarówno ze staraczkami jak i zafasolkowanymi!
Na Belly nie ma staraczek, tu zaraz pogonią nas. A myślałam że jesteśmy jedną ekipą, bez względu na to czy któraś ma okres, owulację, czy jest w ciąży...
Szkoda, ze się pomyliłamFidelissa, Misty87, Ania07 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Teraz już zgłupiałam.
Strach czytać co się tu działo. Chyba tym razem nie nadrobię..
Strasznie to przykre, że my zafasolkowane nie jesteśmy tu mile widziane, bo komuś sprawiamy przykrość. Ja sobie nie wyobrażam, żeby Malinowa, Driada, Kasiula itd miały odejść.
Przez tyle czasu naprawdę zżyła się z Wami wszystkimi.
Nie dzielmy się! Ja chcę przebywać zarówno ze staraczkami jak i zafasolkowanymi!
Na Belly nie ma staraczek, tu zaraz pogonią nas. A myślałam że jesteśmy jedną ekipą, bez względu na to czy któraś ma okres, owulację, czy jest w ciąży...
Szkoda, ze się pomyliłam
Dziewczyny życzę każdej fasolki. Będę zaglądać co u Was, kibicuję każdej z osobna ale przykrości nie chcę Wam robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 17:14
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Ale to nie tak że nie mogą się udzielać my się przeniosłyśmy i tam jesteście mile widziane tylko nie chcemy mieć ciągłych kłótnie bo po co się stresować ani to nam potrzebne ani Wam.
Anhe lubi tę wiadomość
-
potforzasta wrote:Ale to nie tak że nie mogą się udzielać my się przeniosłyśmy i tam jesteście mile widziane tylko nie chcemy mieć ciągłych kłótnie bo po co się stresować ani to nam potrzebne ani Wam.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:widzisz zajrzałam na nowy wątek i tam też nie jesteśmy mile widziane... trudno. gdyby ktoś chciał to niech napisze na priv do mnie. Przykro mi, że starałam się pomagać, jak coś wiedziałam to się dzieliłam. Też się starałam nie było tak, że raz i już. Ale rozumiem, że już się nie staram więc spadówa.
Dziewczyny życzę każdej fasolki. Będę zaglądać co u Was, kibicuję każdej z osobna ale przykrości nie chcę Wam robić.Anhe lubi tę wiadomość
-
Malinowa ale zauważ że tego nie napisała żadna z "naszych" tylko któraś która dołączyła z innego wątku. No dobra doczytałam jedyna która tak twierdziła była niecierpliwa a reszta mówiła przecież że chcą Waszej pomocy tylko bez rozpływaniem się nad każdą mamuśką już.
Anhe lubi tę wiadomość