Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Potforzasta ale tam nie ma miejsca do dziewczyn którym się udało, a są to naprawdę wartościowe osóbki ..
Dlaczego? Dla mnie czekamy na dzidziusia obejmuje czekanie również na narodziny I tak to odebrałam.Laura, przedszkolanka:), Fidelissa, potforzasta, Macierzanka:), Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:NO DALEJ DZIEWCZYNY ZAŁÓŻMY NOWY WĄTEK CO?
już założyłam i wątek kochane jest dla wszystkich! Bo przecież ciężarne też nam mnóstwo rad dają tylko nie mamy się tam kłócić tylko wspierać i pomagaćLaura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie tam jest miejsce dla wszystkich
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czytam Was dokladnie od 19 stycznia.
Pytan to jak moze zadalam z 5 I to ponad miesiac temu.
No ale nice o to chodzi.
W zupelnosci zgadzam sie z Ewelina, Landryneczka I Daszka.
Uwierzcie jak ktos czyta Was z perspektywy widza to dostrzega doskonale
To jakie panuja tu reguly.
To na pewno nie jest przyjazne forum DLA nowych dziewczyn.
I to jest przykre.
ewelina:P, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Zalozylm ten watek dla sarajacych sie o pierwsze dziecko i zafasolkowane maja prawo tu pisac . Bo nosza dopiero pod sercem swoje pierwsze malenstwo nie maja jeszcze go przy sobie . Wiem ze dla staraczek moze byc przykro ale sa dziewczyny ktore otrzebuja wsparcia od zafasolkowanych juz . Przykro jest mi z tego powodu . Ze tak sie to konczy .
-
Fidelissa wrote:Malinowa mnie tez....
No ale dlaczego? Już nie przechodzicie tego co my, macie inne problemy. To w tym kontekście było, a nie, ze nie możecie tu być.
tak już jest. Że jak się osiągnie swój cel, to się obojętnieje na problemy innych i skupia na sobie. I tam ma być. tak musi i powinno być, ze teraz Wy i wasze fasolki jesteście dla siebie najważniejsze.
A to było przygadane do Eweliny, która się aż obnosiła z tym, że teraz ma nas w nosie.
Bynajmniej ja ją tak odbierałam.
A Was nie chciałam urazić. W żaden sposób )Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 15:28
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:No ale dlaczego? Już nie przechodzicie tego co my, macie inne problemy. To w tym kontekście było, a nie, ze nie możecie tu być.
tak już jest. Że jak się osiągnie swój cel, to się obojętnieje na problemy innych i skupia na sobie. I tam ma być. tak musi i powinno być, ze teraz Wy i wasze fasolki jesteście dla siebie najważniejsze.
A to było przygadane do Eweliny, która się aż obnosiła z tym, że teraz ma nas w nosie.
Bynajmniej ja ją tak odbierałam.
A Was nie chciałam urazić. W żaden sposób ) -
ja jestem dokładnie m-c i czuje sie dobrze!
Nie oczekuje odp na kazde pytanie, choc chciałabym bo po to pisze. Ale jest tu duzo ludzi, duzo wątków, czasem nie da sie wszystakiego ogranąć!!!
Co do zaciązonych to super ze są i ze sie cieszą. Wiadomo, ze nam, tym ktore nie moga mieć badź jeszcze nie maja jest czasem ciezko, smutno itd...ale One maja sie z czego cieszyc wiec niech sie ciesza i niech rosną zdrowo!!!
a od zaciążonych można wiele sie dowiedzieć, wiec mysle ze powinny sie przewijać przez forum!Fidelissa, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:ja jestem dokładnie m-c i czuje sie dobrze!
Nie oczekuje odp na kazde pytanie, choc chciałabym bo po to pisze. Ale jest tu duzo ludzi, duzo wątków, czasem nie da sie wszystakiego ogranąć!!!
Co do zaciązonych to super ze są i ze sie cieszą. Wiadomo, ze nam, tym ktore nie moga mieć badź jeszcze nie maja jest czasem ciezko, smutno itd...ale One maja sie z czego cieszyc wiec niech sie ciesza i niech rosną zdrowo!!!
a od zaciążonych można wiele sie dowiedzieć, wiec mysle ze powinny sie przewijać przez forum!