Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie ale mój mąż i czasem mnie zabiera
Jestem z Podkarpacia a mamy kawasaki.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Może mają za ciemno? Mój się najlepiej czuje na parapecie okna. Okno na wschód.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinowa Panienka wrote:raczej zapominam podlewać pisałam, że kiepska ogrodniczka ze mnie ale może balkon okwiecimy w tym roku - zobaczymy
Hihi, a ja myślisz, że pamiętam? raz w miesiącu to i tak ma dobrze, jak wody dostanieLena87 lubi tę wiadomość
-
No mam nadzieję kurcze dawniej jakoś nie miałam odwagi ale jak raz spróbowałam to mi spasowało i teraz lubię jeździć na nim
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
potforzasta wrote:Ja nie ale mój mąż i czasem mnie zabiera
Jestem z Podkarpacia a mamy kawasaki.
jeeeeeeeeeeeee.....
oooo..ja też uwielbiam dwa kółka... to moja druga miłość, zaraz po R....choć On twierdzi, że jednak przed
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Kurde to widzę że nie tylko ze mnie zapalona ogrodniczka ja czasem raz na miesiąc podleję ale zdarza się częściej
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:jeeeeeeeeeeeee.....
oooo..ja też uwielbiam dwa kółka... to moja druga miłość, zaraz po R....choć On twierdzi, że jednak przed -
Wiecie co ja jakaś dziwna jestem bo w zimie się spinam i ciągle myślę o dzieciu a jak przychodzi wiosna i lato to mi szkoda trochę tej samowolki bez dziecia i odpuszczam
Złota, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:Witajcie kochane ( oczywiście wszystkie was witam)
Hmm co tu się kur.....znowu dzieje? a było ostatnio tak tu spokojnie i miło.
Ewelinka wpadłaś tu zrobić bombe bo tak naprawde ja myslę że nie mozesz strawić ze skasowalś konto a teraz ze my fajnie bez kłotni się szanujemy. Sorki ale, nie uważam cie za kobiete dorosłą. Daj nam juz spokoj, bo myslisz moze ze jak ty zalozylas ten watek ze kazda bedzie sie tobie klaniac.
Dziewczyny jakby co to moze załóżmy nowy wątek?
Niecierpie jak ktos kogos bez powodu zaczepia.......
Bedzie milo jak mnie nie bedzie .
CzescWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 14:47
-
LAura jest jak coś nowy wątek.
Laura lubi tę wiadomość
-
ewelina:P wrote:Laura to nie problem założyć drugie konto . Powodzenia nie mam zamiaru was podczytywac bo nie mam zamiaru sie wkurzac co sie tu dzieje .
Bedzie milo jak mnie nie bedzie .
Czesc
Ewelino, żegnasz się już czwarty razLaura, Anhe lubią tę wiadomość
-
Szkoda ze temat sie rozjezdza bo najfajniejsze bylo to ze byl dla dziewczyn ktore sie STARAJA o PIERWSZE dziecko.
Syty nei zrozumie glodnego
I btw. Ewelinka...fajnei ze zalozylas temat ale tobie sie juz udalo wiec czym ty sie tutaj tak stresujesz? Na BBF napewno tez sa grupy i tematy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2014, 14:53
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:Od grudnia jestem bez antykoncepcji i od wtedy się staramy. Z poprzednim narzeczonym staraliśmy się rok, ale wtedy jeszcze nikt nie odkrył mojej niedoczynności tarczycy i jedyna ciąża, w którą zaszłam, skończyła się poronieniem w 5 tygodniu.
trzymam kciuki!Anhe lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka założyła " pomagamy, wspieramy i czekamy na dzidziusia"
-
nick nieaktualny