Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Cześć wszystkim Babeczkom
co u Was?
jak wczorajszy wieczór i nocka?
wyspane, zadowolone?
słoneczko swieci i chce sie zyc
pozdrówki z Tarnowa:)
Misty gratuluje Kochana..rośnijcie zdrowo
ale masz szczęscie!!! Nam też sie marza bliźniaki, u nas jest opcja bo mamy w rodzinie ale póki co to cieżko jedno począć
jeszcze raz gratuuje!!! :*:*:*
Witam się i ja
Mi też marzą się bliźniaki
Gratuluje!! :*
codziennie jakaś zielona kropka
może to dobrze wróży
mam dzisiaj 8dpo i mam brzuch wydenty jakbym w 4 miesiacu była
musiałam po pracy przebrac spodnie w dresy bo mnie strasznie cisły w brzuch
cyce bolą masakra ;/ i tak maja boleć do @ prawie 2 tyg? ;/ -
Monia na pewno będzie wszystko dobrze
-
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:Monia jak wyyniki ??
8% plemników o prawidłowej budowie. Dziewczyny co mamy robić jesteśmy zrozpaczeni i załamani. Boimy sie że dziecko to juz tylko marzenie.
prosze o pomoc jeśłi coś wiecie a te temat. Postanowiłam że usuną prawdopodobie konto bo za mocno mnie to boli i nie wytrzymam tego . Życze Wam powodzenia i oby Wasze maleństwo szybko do was przyszło.............
Pozdrawiam każdą z osobna i każdej dziękuje za pomoc w każdej chwili i ogromne wsparcie jakim dla mnie byliście. Będzie mi Was brakowało ale to silniejsze ode mnie. Trzymajcie sie ciepło..... Może jeszcze kiedyś założe konto . Zobaczymy co przyiesie przyszłośc.
DZIĘKUJE :* -
XxMoniaXx wrote:Hej. Wróciliśmy. Profesor powiedział że nasze szase zajścia w ciąże są jak wygrana w toto lotku wszystkie wyniki dużo poniżej normy, polecił wizytę u urologa. Bo mogą tam być jakieś niby guzy czy coś. Nasienie sie szybko upłynnia. Żywotnośc plemników 26 %. Brak ruchu 68 % .
8% plemników o prawidłowej budowie. Dziewczyny co mamy robić jesteśmy zrozpaczeni i załamani. Boimy sie że dziecko to juz tylko marzenie.
prosze o pomoc jeśłi coś wiecie a te temat. Postanowiłam że usuną prawdopodobie konto bo za mocno mnie to boli i nie wytrzymam tego . Życze Wam powodzenia i oby Wasze maleństwo szybko do was przyszło.............
Pozdrawiam każdą z osobna i każdej dziękuje za pomoc w każdej chwili i ogromne wsparcie jakim dla mnie byliście. Będzie mi Was brakowało ale to silniejsze ode mnie. Trzymajcie sie ciepło..... Może jeszcze kiedyś założe konto . Zobaczymy co przyiesie przyszłośc.
DZIĘKUJE :*
Monia kochana nie załamuj się za wczasu,a to, ze powiedział o wygranej jak w totka, to totalny palant. Niech mąż się wybierze do urogloga i zobaczy co wtedy bedzie. A to ze wyniki poniżej normy, nie wyklucza was z bycia rodzicami. Pewnie dostanie jakieś leki, suplementy. Zobaczycie co wtedy bedzie. Gdyby nie dało się naturalne to inseminacja badź in vitro, ale nie wiem jakie macie na to poglądy. Ja jednak wierzę, ze będzie wszystko wproządku. Nie ma co się sugerować opinia jednego lekarza -
Monia kochana, to nie ma co się załamywać tylko brać za leczenie, suplementów jest tysiące, zdrowa dieta, ruch, brak stresu, badania żeby wiedzieć czy coś leczyć . Załamanie się jest najgorsze! Walczcie o Wasze szczęście! Patrz taka Skrzynecka co 5 razy poroniła,miała zerowe szanse i co?? Ma córeczkę!! Głowa do góry, wydłuży Wam się okres starań ale nie jest to nierealne! Jesteście razem,wspieracie się i kochacie a miłość góry przenosi! Do dzieła a my trzymamy kciuki i wierzymy że za jakiś czas czy krótszy czy dłuższy będziemy się cieszyć raZem z Wami dwiema kreskami na teście:)
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Dziewczęta w ten piekny czwartkowy poranek
słoneczko tak pieknie świeci, ze chce sie życ!!!
co u WAs?
u nas wczoraj przytulanko bo niby płodziaki ale to soboty koniec bo w sobote wizyta u ginka i cytologia
buziaki dla Was wszystkich!!!!aszka lubi tę wiadomość