Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewcny co tam u Was?
Ja dzis znow bylam nmonitoringu i pecherzyk ma 17 mm, tak wiec od wtorku powiekszyl sie o 3 mm. W sumie to nie jakoecjalnie duzo ale lepsze to niz gdyby mi zniknalub stanac w miejscu. Gin mowil ze jest jeszc szsa nowulke . Ciekawe co z tego wyjdzie. Powiem wam ze wciaga ten monitoring
A i nprzysy cykl przepisal CLO. Troche sie tego boje jei juz to mi je potrzebne to chyba kiepsko ze mna... sama nie wiem co z tymi moimi pecherzykami.
A owuki j nie bylo tak nie ma! Tempka stoi w miscu i ani drgnie! Ten cykl je dla mnie zagadka
Misty gratulacje!!! Ja tez bym chala blizniaki
Monia apropo wynikow Twojego meza.,. Moj maz ma 4 procent pradlowych plemnikow . Tez panikowam ztak malo. Skonsultowismy z lekarz ktory je dobrym specjalista i powiedzial ze wynik je w normie. Takze spokojnie . A najlepi to wybrac sie do lekarza, bedziecie mieli pewnosc.
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
ale nasze wyinki są złe. robił je profesor co sie tym zajmuje od 30 lat i wyglądał i mówił raczej rzeczowo. mąz ma tylko 1,2 mln plemników w mililitrze a to zły wynik. Salfazin brał juz od przeszło 3 miesiecy. Teraz zwiększył dawke do 2 tabl dzienie. i od dziś mace bierze.
-
XxMoniaXx wrote:ale nasze wyinki są złe. robił je profesor co sie tym zajmuje od 30 lat i wyglądał i mówił raczej rzeczowo. mąz ma tylko 1,2 mln plemników w mililitrze a to zły wynik. Salfazin brał juz od przeszło 3 miesiecy. Teraz zwiększył dawke do 2 tabl dzienie. i od dziś mace bierze.
-
kejti91 wrote:Wiec pewnie ta ilosc jest mala... moj M ma 173 mln w ml . A lekarz nic nie zalecil zeby poprawic wynik?
-
kejti91 wrote:O widzisz! Udalo mi sie ze Cie zlaalam
Mnie lekarz zapisal na przyszly cykl clo. I nie wiem czy brac, boje sie troche. Jak to u Ciebie bylo? Powiedz cos wiecej kochana bede wdzieczna
Mialam isc na monitoring ale nie mialam czasu za bardzo i nie poszlam . No i tak sie obylo bez monitoringu . Ale robilam testy owulacyjne i od tych testow + ogen hehehkejti91 lubi tę wiadomość
-
ewelina:P wrote:Ja bralam tylko CLO nie bralam nic na pekniecie . Bralam 2 tabletki dziennie od 5dc do 9dc .
Mialam isc na monitoring ale nie mialam czasu za bardzo i nie poszlam . No i tak sie obylo bez monitoringu . Ale robilam testy owulacyjne i od tych testow + ogen heheh
W takim razie wierze ze tez sie nam uda po tym clo
Dzieki wielkie -
kejti91 wrote:Mnie lekarz zalecil od 5 do 10 dc, tez 2 tabletki dziennie. Monitoring od 12 dc. Ale tez nie zapisal nic na pekniecie. Chyba ze to w trakcie monitoringu.
W takim razie wierze ze tez sie nam uda po tym clo
Dzieki wielkie -
ewelina:P wrote:a pekaja ci pecherzyki normalnie ??
Teraz dopiero pierwszy raz robie monitoring, a chyba tylko tak mozna to sprawdzic -
kejti91 wrote:Powiem Ci szczerze ze nie wiem. W sierpniu lekarz mi powiedzial ze owulacja byla( bylam pod koniec cyklu ). Nie wiem co dokdnie mial na mysli bo nawet nie pytalam , wtedy bylam zielona jesli chodzi o to wszystko...
Teraz dopiero pierwszy raz robie monitoring, a chyba tylko tak mozna to sprawdzic -
nick nieaktualny