Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. My po wizycie u urologa.. no i dostaliśmy promyczek nadziei
zbadał męza.. USG jąder prawidłowe, lewe minimalnie mniejsze od prawego ale spełnia swoje funkcje i taka róznica jest dopuszczalna.
Wszystko z jego narządami dobrze.
Rozwinięte prawidłowo, żylaków powązka nasiennego nie ma.
Przepisał na 10 dni antybiotyki gdyby w jądrach była jakaś infekcja żeby ją wyleczyć, rano mamy brac 1 tabl androvitu, a wieczorem 1 salfazinu.
MACE będziemy brać nadal. Przepisał hormon testosteron, który ma zażywać przez pierwszy miesiąc 2 razy dziennie abo pobudzić jądra do pracy a następny miesiąc raz dziennie. ograniczyć biały cukier, słodycze do minimum i używki (z tym akurat ie będzie problemu).
Badanie nasienia zrobić za 3 miesiące. Jak sie uda w między czasie napisac urologowi sms powiedział że dużo takich par jak my juz do kontroli za te 3 misiące nie przychodzi bo zaciązą. A profesor robiący badanie nas tak nastraszył choćbyśmy juz nigdy mieli nie miec dzieci.
Będzie dobrze z Boża pomocą napewno sie uda ))))) bardzo sie uspokoiłamolka30 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Potrzebuje Waszej porady.. od trzech dni boli mnie brzuch jak na @.. cykle mam 27-28 dniowe. Dzisiaj 29 dc aa ja mimo bólu podbrzusza i krzyzów nadal go nie mam. Fakt.. staramy się o dziecko, ale ból tak przypomina mi @.. moze jest stłabszy i troszke inny.. Sama nie wiem co myśleć..
-
Joannaaa wrote:Hej dziewczyny! Potrzebuje Waszej porady.. od trzech dni boli mnie brzuch jak na @.. cykle mam 27-28 dniowe. Dzisiaj 29 dc aa ja mimo bólu podbrzusza i krzyzów nadal go nie mam. Fakt.. staramy się o dziecko, ale ból tak przypomina mi @.. moze jest stłabszy i troszke inny.. Sama nie wiem co myśleć..
-
Joannaaa wrote:W tym cuklu nie mierzyłam temp.. jedynie testy owulacyjne. Wg nich 13dpo. O ile wogóle była, bo jednak one nie dają 100% gwarancji o czym wiem doskonale wiem.
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Hej. My po wizycie u urologa.. no i dostaliśmy promyczek nadziei
zbadał męza.. USG jąder prawidłowe, lewe minimalnie mniejsze od prawego ale spełnia swoje funkcje i taka róznica jest dopuszczalna.
Wszystko z jego narządami dobrze.
Rozwinięte prawidłowo, żylaków powązka nasiennego nie ma.
Przepisał na 10 dni antybiotyki gdyby w jądrach była jakaś infekcja żeby ją wyleczyć, rano mamy brac 1 tabl androvitu, a wieczorem 1 salfazinu.
MACE będziemy brać nadal. Przepisał hormon testosteron, który ma zażywać przez pierwszy miesiąc 2 razy dziennie abo pobudzić jądra do pracy a następny miesiąc raz dziennie. ograniczyć biały cukier, słodycze do minimum i używki (z tym akurat ie będzie problemu).
Badanie nasienia zrobić za 3 miesiące. Jak sie uda w między czasie napisac urologowi sms powiedział że dużo takich par jak my juz do kontroli za te 3 misiące nie przychodzi bo zaciązą. A profesor robiący badanie nas tak nastraszył choćbyśmy juz nigdy mieli nie miec dzieci.
Będzie dobrze z Boża pomocą napewno sie uda ))))) bardzo sie uspokoiłam
Hej Monia to super, że wszystko ok u Twojego męża a powiedz mi proszę jakie miał wyniki badań zanim poszliście do urologa? Mój mąż też ma słabsze nasienie, ale robiliśmy tylko raz badanie i nie wiem czy do urologa mam go zapisać czy tylko futrować witaminami -
Lili266 wrote:Hej Monia to super, że wszystko ok u Twojego męża a powiedz mi proszę jakie miał wyniki badań zanim poszliście do urologa? Mój mąż też ma słabsze nasienie, ale robiliśmy tylko raz badanie i nie wiem czy do urologa mam go zapisać czy tylko futrować witaminami
-
olka30 wrote:Co do naprotechnologii to ze swojego organizmu mogę czytać jak w książce, znam swój cykl doskonale, wiem kiedy co się dzieje i kiedy są jakieś zaburzenia, żaden ksiądz mi tego nie musi tłumaczyć.. Jestem wierząca, ale w Boga, a nie kościół i ich czar mary.. Oczywiście nie piszę tego, żeby kogoś urazić, czy coś, więc w razie czego przepraszam jeżeli którąś obraziłam..
-
kochane pomóżcie. wczoraj w tescie owulacyjnym mialam wynik pozytywny (to juz trzeci pozytywny). dzis o 6 rano temperatura mi podskoczyla do 38.14, czy to możliwe ze przy owulacji moze byc tak wysoka? dodam że wczoraj nie najlepiej się czułam i bardzo boli mnie głowa. myślę że to wirus ale może któraś z was też tak miała. miłego dnia
-
nick nieaktualnyant0sia wrote:a teraz jak wpisalam ta temperature to pojawila sie przerywana kreska w 8 dniu cyklu ja już nie wiem o co tu chodzi czy któraś z was może zerknąc na mo wykres? plis plis plis
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 07:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny