Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ant0sia wrote:jednak mój skok temperatury był wynikiem infekcji wirusowej dziewczynki dziś w aptece kupiłam witaminy dla starających się "femibion" któraś z was to bierze?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ant0sia wrote:kaska a bierzesz do tego folik? bo pani w aptece powiedziala ze nie trzeba ale gdzies na forum czytalam ze jakis lekarz zalecal by jednak bracDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej dziewczyny. Ja właśnie czekam na @ i coś nie przychodzi. To zapewne przez ten wyjazd do Holandii. Było całkiem fajnie. W sumie nie chciało mi się wracać.
Widzę, że wątek upadł... a szkoda. Nie będę się udzielać, bo niby powstały inne wątki, ale to już nie to samo. Powodzenia i trzymam kciuki za te zafasolkowne jak i te oczekujące na fasolkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:upłynnienie natychmiast, wszystko ostro zaniżone i bardzo mała ilośc plemników i prawidłowe 8%
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 18:21
-
eh , cześć dziewczyny , jestem tu od niedawna i zaczynam swój drugi cykl obserwować razem z OF.Muszę sie wygadać bo mam doła.Pod koniec poprzedniego cyklu zrobiłam test i wyszedł pozytywny , potem drugi po paru dniach wyszedł negatywny:( poszłam do lekarza i okazało sie , że to było poronienie i przy okazji badania wyszło , że mam zapalenie szyjki macicy i powinniśmy z mężem poczekać z dzidzią ze trzy mies. eh a ja już tak sie cieszyłam jak zobaczyłam te dwie upragnione kreseczki:( mam skierowanie na badania ale wybiorę się dopiero po weekendzie. Lekarz mnie nastraszył , że takie leczenie może trwać nawet rok czy dwa ale za trzy miesiące mam sie stawić na wizyte kontrolną teraz boję się co to będzie , czy któraś z Was miała zapalenie szyjki macicy? czy to utrudniało zajście w ciąże i jak długo się leczyłyście? z góry dziekuję za odpowiedzi i pzdr