Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
jestem tu od niedawna - z OF obserwuję dopiero dwój drugi cykl, aczkolwiek obserwacje prowadzę już znacznie dłużej.
Staramy się z Mężem od ponad roku o pierwsze Dzieciątko...
to co, przyjmiecie mnie?
mam nadzieję, że tak, więc się dopisuję:
1. Mini Mouse
2. Fatim
3. Morwa
4. agniesja
5. Lea15
agniesja lubi tę wiadomość
"Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
Witam! Dołączam się i ja! Cykle obserwuję od 6 miesięcy, to jest nasz I cykl starań, ale raczej nie ostatni Dzisiaj negatywny test płytkowy, ale nie tracimy nadziei Oby w następnym cyklu mąż nie miał delegacji w okolicach owulacji..
8malina - przykro mi ... powodzenia następnym razem!
1. Mini Mouse
2. Fatim
3. Morwa
4. agniesja
5. Lea15
6. Lemon_dropWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 08:52
Morwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
-
nick nieaktualny
-
Mi ten wątek przyniósł dużo szczęścia (za 3 tyg rodzę!), wiele z udzielajacych się tu wczesniej dziewczyn jest w ciąży, kilka już się rozpakowało
I Wam życzę powodzenia! Niech się tu znów zazieleniMini Mouse, Lea15, radiszka lubią tę wiadomość
-
Witajcie, to i ja dołączę
Od jakiegoś czasu podczytywałam forum, w tym cyklu zaczynam obserwacje z ovu... Staramy się o pierwsze dziecko od kilku miesięcy, ale ciągle jakaś zdrowotna sprawa wypada W każdym razie ja już po 30tce od jakiegoś czasu, z endometriozą... No nic, mam nadzieję, że i nam ten wątek przyniesie szczęście!
Niech tym razem dopadną mnie te dobre wiruski
1. Mini Mouse
2. Fatim
3. Morwa
4. agniesja
5. Lea15
6. Lemon_drop
7. futuremama
8. ewa81
9. Cigaretta
10. Radiszka
11. Lianna -
Witamy Lianna!
Radiszka mnie też te czekanie męczy...staram się o tym nie myśleć no ale to nie jest takie proste :p
Fatim myślę, że monitoring to dobry krok ja osobiście miałam teraz monitoring i wyszło że mam opóźnioną owu. Czekam teraz na @ albo w poniedziałek test mam nadzieję, że wszystkim nam przyniesie ten wątek szczęście.
Santoocha gratuluję i życzę szczęścia