Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak 14 miala byc @ a w weekend po sylwestrze sie poprzytulalismy i tak teraz skojarzylam ze 3.01 zauwazylam sluz kurze bialko @ nie ma a liczac od tamtego weekendu do tej niedzieli to bedzie jakies 14dni wiec na tescie jak cos powinno juz wyjsc??
-
hej laski ja mieszkam w Anglii tu tez tak jest ze po roku staran dopiero lekarz moze cokolwiek zrobic ja juz depresja normalnie 7 miesiac staran a tu nic..kilka wizyt u GP I co.. maly sukces bo przynajmniej na hormony badanie krwii zlecil..wielkie wow! z ich strony.. wynik juz po 2 dniach ..noi w srode kolejna wizyta bo cos wyszlo nie tak..(Oliwia https://www.maluchy.pl/ci-71751.png
-
a metoda in vitro tez kiedys przeleciala mi przez mysl ale slyszalam ze strasznie drogie i nie daje sto procent pewnosci...nie wiem wole myslec ze jednak nam sie uda:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja tez juz mykam ostatnio mialam intensywne i stresujace dni
Dzieki za wszystko dziewczyny:DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 22:17
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
meksi wrote:hej laski ja mieszkam w Anglii tu tez tak jest ze po roku staran dopiero lekarz moze cokolwiek zrobic ja juz depresja normalnie 7 miesiac staran a tu nic..kilka wizyt u GP I co.. maly sukces bo przynajmniej na hormony badanie krwii zlecil..wielkie wow! z ich strony.. wynik juz po 2 dniach ..noi w srode kolejna wizyta bo cos wyszlo nie tak..(
Jeśli chcesz się starać o dziecko mogłaś trochę im ściemnić, że już rok się staracie bo u nich to wszytsko wolno idzie.
W Polsce jest dofinansowanie. Moja znajoma się załapała i jest w ciąży dzięki in vitro.
Dobranoc słodkich snów -
madziallena wrote:Witam Moge sie dolaczyc... nigdy nie uczestniczylam w forum licze na wsparcie
staramy sie 4 miesiac we wtorek mialam dostac okres ale jak do tej pory cisza...mam stracha przed zrobieniem testu....powiedzcie mi czy jest mozliwe ze owulacja wystopila w 20 21 dniu cyklu ? mam a raczej chyba mialam regularne 28 dni...
pozdrawiam nocne marki
Witamy:)
Raczej watpie zebys mogla miec owulke 20dc jesli cykle masz 28dniowe. Moglo sie tak zdazyc, owszem, ale oznaczyloby to bardzo krotka faz elutealna 7-8 dni.
Zatestuj jutro (po terminie@ nie musisz z porannegi moczu) i daj znac!
-
madziallena wrote:Witam Moge sie dolaczyc... nigdy nie uczestniczylam w forum licze na wsparcie
staramy sie 4 miesiac we wtorek mialam dostac okres ale jak do tej pory cisza...mam stracha przed zrobieniem testu....powiedzcie mi czy jest mozliwe ze owulacja wystopila w 20 21 dniu cyklu ? mam a raczej chyba mialam regularne 28 dni...
pozdrawiam nocne marki
Ja to dopiero nocny marek ja też bym test zrobiła!
Ale z reguły jest tak, że do roku czasu nie chcą nic robić... ja mieszkam w Polsce, ale moj gin do roku czekał na bardziej wnikliwe badania, czego ja osobiście nie popieram też, bo gdyby wcześniej zadziałał, to by mi tyle czasu nie umknęło. Albo iść do innego gina i powiedzieć, że już minął przysłowiowy rok!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 00:48