Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko!!! współczuje....
Ja poszlam do Ginekologa w dosyc poznym okresie zycia. Juz znalam mojego terazniejszego meza i poszlam w sumie po tabletki anty ale powiedzialam ze to moja pierwsza wizyta. Oczywiscie nie chciala mi ich wypisac mowiac ze po tabletkach dziewczyny dostaja raka szyjki i zapytala co ja wtedy zrobie bo napewno facet mnie wtedy zostawi jak powiedzialam ze napewno nie to stwierdzila ze wszyscy tak gadaja...no i nie wypisala ale zbadala mnie (wepchala swoje jak to stwierdzila szczuple palce) i stwierdzila ze nie jestem dziewica....mialam dosc...nie dosc ze sie stresowalam sama wizyta badanim itp to takie rzeczy mi nagadala...dlatego nielubie wrecz nie znosze wizyt u gin ale zrobie wszytko co tylko sie da zeby miec dzidziusia:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej ja to mam zawsze tyle nadrabiania
Aga gratuluję super,że Ci się udało
Ja też się zawsze stresuję przed wizytą u lekarza, bo nic w tym fajnego rozkładać nogi na tym fotelu a jak później mam usg to aż się trzęsłę z zimna Jak mój mąż zrobi następne badania to chcę iść do takiej fajnej babeczki, specjalistki od niepłodności, podobno jest bardzo dobra i miła i można jej przesyłać wyniki mailem i ona interpretuje, nie trzeba co chwile na wizytę chodzić Zobaczymy co nam powie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 21:28
-
Nooo rok temu bylam u innej bardzo fajnej troszke mi odczarowala ten zawod ale niestety sama walczy z choroba wiec popytalam kolezanek gdzie one chodza i kogo polecaja wiec zobaczymy...ide do faceta...kazda mowi ze facet lepszy jako ginekolog..Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
no ja tez bede miala porownanie we wtorek ale porownujac kogokolwiek do tej mojej pierwszej lekarki to od razu sie jest na wygranej pozycji heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Witam Moge sie dolaczyc... nigdy nie uczestniczylam w forum licze na wsparcie
staramy sie 4 miesiac we wtorek mialam dostac okres ale jak do tej pory cisza...mam stracha przed zrobieniem testu....powiedzcie mi czy jest mozliwe ze owulacja wystopila w 20 21 dniu cyklu ? mam a raczej chyba mialam regularne 28 dni...
pozdrawiam nocne marki -
my podobnie bo w dzien slubu postanowilismy ze chcemy ale na poczatku to bylo tak jak bedzie to bedzie dopiro tak od 5 miesiecy staralismy sie trafiac w dni plodne a od 4 cyklow juz z ovu i temeraturka....a jak tylko cos bedzie wiadomo co z tym moim dziwnym cyklem postaramy sie porobic wszytkie badania i byc pod opieka ginekologa od nieplodnosci wlasnie
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lili266 wrote:u mnie najpierw wyszło, że mam niedoczynność tarczycy, a teraz jak już jestem ok to się okazało, że mój mąż ma słabe nasienie. Moze zróbcie sobie badania, żeby ewentualnie można było leczyć już.
we wtorek juz mam wizyte pogadam z gostkiem zobacze co mi poradzi:D jestem pelna nadziejiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️