Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Czesc kochane
Dzis dzwonilam do gina i mi powiedzial zebym przyszla na wizyte w piatek .
Bo powiedzialam mu ze chce isc na badanie beta ipowiedzialam mu ze robilam dwa rozne testy i wyszly pozytywne . I powiedzial mi po co bede wydawac pieniadze na kolejne potwierdzenie .Z tego co wyliczyl to 5 tydzien tylko musi zrobic usg zeby dokladnie wiedzial bo wyliczyl od miesiaczki . Jak myslicie bedzie cos widac chodzi o potwierdzenie ciazy ????
Moja koleżanka miała potwierdzone na usg w 5 tygodniu, więc na pewno jest szansa. Im bardziej nowoczesny sprzęt tym lepiej
Jak samopoczucie? Spałaś coś w ogóle w nocy?
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,witam i ja pi krotkiej przerwie,w koncu naprawili mi telefon i moge byc z Wami bardziej na bierzaco:)zaleglosci nadrobilam:)
Ewelina23 najszczersze gratulacje,spokojnych 9msc:)
Mam do was pytanko mialyscie moze kiedys plamienia okoloowulacyjne?Bo u mnie dzis takie delikatne plamienia(wystarcza wkladka)niby owu mam miec kolo soboty i nie wiem co to moze byc... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Czarna wiem cos o czekaniu na wizyte a wiesz co sie okazalo jak w koncu poszlam na umowiona wizyte? babka do mnie ze przeciez dzisiaj nie przyjmuje ten dr do ktorego przyszlam...masakra myslalam ze zejde bo ogolnie przed wizyta tak sie stresowalam ze masakra(zle doswiadczenia)ale na szcezscie jakis inny przyjmowal a ja juz nie mialam sily czekac...i mnie przyjal moze ty tez idz i sie pytaj moze od razu cie przyjma:D
-
nick nieaktualnykasia_czarna wrote:hmm nigdy tak dokladnie nie sprawdzalm ... moge troszke jasniej??
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/obserwacje-wskaznikow-plodnosci/w-jaki-sposob-dokonywac-obserwacji-wskaznikow-plodnosci-w-ovufriend,22.html -
czarna164 wrote:Wizyta jest pewna,nie ma z tym problemu.Też nie chcę się nakręcać nadaremnie,ale okoliczności wskazują na ciążę.Tylko z tym ,sama wiesz jak jest.Piersi mnie zaczeły swędzieć,ale może to jakiś zbieg okoliczności?
Trzymam za ciebie kciuki oczywiscie nie chce cie zniechecac ale ja tez mialam teraz takie objawy a przynajmniej mi sie tak wydawalo niestety badanie potwierdzilo ze ja akurat nie jestem w ciazy tylko sie zablokowalam...za bardzo chce miec dzidzie i nie wiem jak odpuscic....ale za ciebie trzymam mocno kciukiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Maniuś wrote:Hej dziewczyny,witam i ja pi krotkiej przerwie,w koncu naprawili mi telefon i moge byc z Wami bardziej na bierzaco:)zaleglosci nadrobilam:)
Ewelina23 najszczersze gratulacje,spokojnych 9msc:)
Mam do was pytanko mialyscie moze kiedys plamienia okoloowulacyjne?Bo u mnie dzis takie delikatne plamienia(wystarcza wkladka)niby owu mam miec kolo soboty i nie wiem co to moze byc...
Ja nie mam plamien ale slyszalam ze to jest calkiem normalne :)takze nie stresuj sieManiuś lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOglądam właśnie porodówkę jejku jakie to piękne jak dzidzia przychodzi na świat! Ja to siebie nie wyobrażam z brzuchem, a tym bardziej porodu i męża obok z kamerą Mówi, że takie sytuacje nie mają na niego wpływu, ale myślę, że jakby przyszło co do czego to by zemdlał zanim bym urodziła
Kaśka28, Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
-
czarna164 wrote:Ale zachciewaja.Kapusta czerwona z jabłkiem+majonez.Wszystko na chlebie.
i widze ze temperaturka ladnie skoczyla:D mocno mocno trzymam kciukiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:To w takim razie mocno trzymam kciuki:D a robilas test?
-
Dopiero trafiłam po pracy. Tak dużo piszecie dziewczyny w ciągu dnia, że trudno czasem nadążyć A tu niektórzy pracują
No to moja relacja z dzisiejszych objawów - cały dzień nic, ból piersi i brzucha ustały albo były bardzo małe. śluzu mało. Cały czas czekałam na standardowe dla mnie plamienie, które mam zawsze dzień przed okresem. Sądziłam, że skoro do tej pory nie ma, to pewnie wszystko przesunie się o dzień. No ale po powrocie do domu zaobserwowałam tak dobrze znane mi plamienie. Jutro najpewniej będzie mocniejsze albo już pojawi się @. Czyli cykl nie zakończony zieloną kropeczką, ale nie mogę powiedzieć, że stracony czy nieudany. Wiele się nauczyłam, coraz bardziej wiem 'z czym to się je' I tak naprawdę się cieszę - nowy cykl, nowe nadzieje
Bo ja albo jestem jakaś inna, albo tak naiwna, ale ja naprawdę się nic a nic nie przejmuję
Pozdrawiam dziewczyny i życzę miłego wieczorku Ja dziś nie posiedzę za długo na forum, padam jak kawka Mam nadzieję, że wchodząc u jutro nadążę za WamiKaśka28, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość