Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga_M wrote:Hej wszystkim !
Mi dziś nawet humor dopisuje (czego wszyskim życzę ) , choć jutro planowana @ ...ale co będzie. Testów nie robilam - dałam radę wytrzymać, najlepszy sposób nie mieć ich w domu
Mam małą nadzieję, ze ten miesiąc będzie moim szczęśliwym - od kilku czy nawet kilkunastu dni mam tak wrażliwe sutki jak nigdy i nigdy to nie trwalo tak długo, ale mam już małe plamienie wczoraj różowe, dziś brązowe ... także chyba nic z tego nie będzie
chyba najgorszy jest dzień przed planowaną @ ...
Ja mam w domu kilka testow ale nie ruszam bez powodu
-
Ewelina23 wrote:no wlasnie a on mi kazal przyjsc moze da mi jakies leki bo ten clo bralam . niewiem sama juz . Bo pow po co mikolejne potwierdzenie z bety jak juz mam dwa testy
Znając mnie pewnie bym i tak poszła żeby zobaczyć przyrost (ja mam tendencje do samodiagnozowania się, ale niestety tak mnie wszyscy do tej pory leczyli...)
Ale Ty jak masz mieć wizytę w piątek, to może juz wytrzymaj!
A jak tam po oznajmianiu dobrej nowiny? -
Macierzanka:) - dziękuje Ci bardzo , mam nadzieje, że się @ nie pojawi...
KotkaPsotka - ja chyba nie mam tak silnej woli ... u mnie zaraz by było "a może ... " i sprawdzanie, i mój mąż który chodzi za mną i mówi zebym się nie nakręcała
A ka czekam, bo razem z fasolką planujemy zmienić troszkę nasze życie ... po kilku miesiącach chcemy wrócić w rodzinne strony, tam się na trochę zadomowić
Obecnie wynajmujemy mieszkanie w Warszawie a raczej pod W-wa , a tu jednak życie jest inne, szybsze ...Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Znając mnie pewnie bym i tak poszła żeby zobaczyć przyrost (ja mam tendencje do samodiagnozowania się, ale niestety tak mnie wszyscy do tej pory leczyli...)
Ale Ty jak masz mieć wizytę w piątek, to może juz wytrzymaj!
A jak tam po oznajmianiu dobrej nowiny?
A za dwa tyg pojde znow .
Dalam Piotrkowi skarpeteczki a on do mnie przeciez to nie moj numer A po chwili bedzie maly Lukasiak Cieszy sie . No i mowi ze nie bedzie musial zaniesc nasienia na badanie -
Aga_M wrote:Macierzanka:) - dziękuje Ci bardzo , mam nadzieje, że się @ nie pojawi...
KotkaPsotka - ja chyba nie mam tak silnej woli ... u mnie zaraz by było "a może ... " i sprawdzanie, i mój mąż który chodzi za mną i mówi zebym się nie nakręcała
A ka czekam, bo razem z fasolką planujemy zmienić troszkę nasze życie ... po kilku miesiącach chcemy wrócić w rodzinne strony, tam się na trochę zadomowić
Obecnie wynajmujemy mieszkanie w Warszawie a raczej pod W-wa , a tu jednak życie jest inne, szybsze ...
Mysle ze w 8dpo bez zadnych objawow nie ma sensu robic w moim wypadku -
Ewelina23 wrote:no pójdę w piatek dobre i jak potwierdzi i zobacze pecherzyk .
A za dwa tyg pojde znow .
Dalam Piotrkowi skarpeteczki a on do mnie przeciez to nie moj numer A po chwili bedzie maly Lukasiak Cieszy sie . No i mowi ze nie bedzie musial zaniesc nasienia na badanie
To super Nie zapominaj tutaj o nas i wpadaj z dobrymi fluidami
A jak ja bym chciała mojemu małżykowi oszczędzić tego stresu...
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny uffff w koncu nadrobilam zaleglosci ... bylam po mame w szpitalu...u niej wszytko ok teraz czekam tylko na moja wredote...a ta jak na zlosc nie chce ciagle przyjsc...
Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Hej dziewczyny uffff w koncu nadrobilam zaleglosci ... bylam po mame w szpitalu...u niej wszytko ok teraz czekam tylko na moja wredote...a ta jak na zlosc nie chce ciagle przyjsc...
dobrze, że z mamą dobrze. Na pewno ulżyło Ci. Trzymam kciuki by dalej wszystko ok byłoKaśka28 lubi tę wiadomość
-
lekarz mi powiedzial ze wlasnie to prawdopodobnie przez stres zwiazany z mamy choroba tak mnie przyblokowal do tego takie moje codzienne problemy...pfff jak sie pozbyc stresu...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Chętnie dołączę do Was, zaczęłam od początku czytać Wasze wpisy ale jak zobaczyłam ile stron przede mną to zwątpiłam . Ja również staram się o pierwszą fasolkę 6 miesiąc ale tak na całego z mierzeniem temperatury itd 2 cykl a 1 z Ovu. Widzę, że niektórym z Was już się udało:) serdecznie gratuluję.
-
Czarna wiem cos o czekaniu na wizyte a wiesz co sie okazalo jak w koncu poszlam na umowiona wizyte? babka do mnie ze przeciez dzisiaj nie przyjmuje ten dr do ktorego przyszlam...masakra myslalam ze zejde bo ogolnie przed wizyta tak sie stresowalam ze masakra(zle doswiadczenia)ale na szcezscie jakis inny przyjmowal a ja juz nie mialam sily czekac...i mnie przyjal moze ty tez idz i sie pytaj moze od razu cie przyjma:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
asiorekkkk wrote:Cześć dziewczyny. Chętnie dołączę do Was, zaczęłam od początku czytać Wasze wpisy ale jak zobaczyłam ile stron przede mną to zwątpiłam . Ja również staram się o pierwszą fasolkę 6 miesiąc ale tak na całego z mierzeniem temperatury itd 2 cykl a 1 z Ovu. Widzę, że niektórym z Was już się udało:) serdecznie gratuluję.
Witamy w naszym gronie:D
kasia_czarna wrote:dziewczyny jezeli mam dni plodne 21-31 to jest mozliwosc ze sie uda 31?? bo akurat moj kochany przyjezdza 31
jesli bedziesz miala dni plodne 31 tomoim zdaniem jest taka mozliwosc:D
Fidelissa wrote:Witam wieczorowa pora:)) Ile dni pod rząd moze wychodzić dzien owulacyjny? Moze te paski sa jakieś lewe.?
jak sie myle niech mnie ktoras poprawiDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️