X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_M wrote:
    Hej wszystkim !
    Mi dziś nawet humor dopisuje (czego wszyskim życzę :D) , choć jutro planowana @ ...ale co będzie. Testów nie robilam :) - dałam radę wytrzymać, najlepszy sposób nie mieć ich w domu :)
    Mam małą nadzieję, ze ten miesiąc będzie moim szczęśliwym - od kilku czy nawet kilkunastu dni mam tak wrażliwe sutki jak nigdy i nigdy to nie trwalo tak długo, ale mam już małe plamienie wczoraj różowe, dziś brązowe ... także chyba nic z tego nie będzie

chyba najgorszy jest dzień przed planowaną @ ...

Ja mam w domu kilka testow ale nie ruszam bez powodu :)

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no wlasnie a on mi kazal przyjsc moze da mi jakies leki bo ten clo bralam . niewiem sama juz . Bo pow po co mikolejne potwierdzenie z bety jak juz mam dwa testy

Znając mnie :) pewnie bym i tak poszła żeby zobaczyć przyrost (ja mam tendencje do samodiagnozowania się, ale niestety tak mnie wszyscy do tej pory leczyli...)
    Ale Ty jak masz mieć wizytę w piątek, to może juz wytrzymaj! :)
    A jak tam po oznajmianiu dobrej nowiny?

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Aga_M Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) - dziękuje Ci bardzo , mam nadzieje, że się @ nie pojawi...
    KotkaPsotka - ja chyba nie mam tak silnej woli :D ... u mnie zaraz by było "a może ... " i sprawdzanie, i mój mąż który chodzi za mną i mówi zebym się nie nakręcała :D
    A ka czekam, bo razem z fasolką planujemy zmienić troszkę nasze życie ... po kilku miesiącach chcemy wrócić w rodzinne strony, tam się na trochę zadomowić :)
    Obecnie wynajmujemy mieszkanie w Warszawie a raczej pod W-wa , a tu jednak życie jest inne, szybsze ...

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

0c0df0f9b76facba7cdb2f1cade27a0d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Znając mnie :) pewnie bym i tak poszła żeby zobaczyć przyrost (ja mam tendencje do samodiagnozowania się, ale niestety tak mnie wszyscy do tej pory leczyli...)
    Ale Ty jak masz mieć wizytę w piątek, to może juz wytrzymaj! :)
    A jak tam po oznajmianiu dobrej nowiny?
    no pójdę w piatek dobre i jak potwierdzi i zobacze pecherzyk .
    A za dwa tyg pojde znow .
    Dalam Piotrkowi skarpeteczki a on do mnie przeciez to nie moj numer :) A po chwili bedzie maly Lukasiak :) Cieszy sie . No i mowi ze nie bedzie musial zaniesc nasienia na badanie :)

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_M wrote:
    Macierzanka:) - dziękuje Ci bardzo , mam nadzieje, że się @ nie pojawi...
    KotkaPsotka - ja chyba nie mam tak silnej woli :D ... u mnie zaraz by było "a może ... " i sprawdzanie, i mój mąż który chodzi za mną i mówi zebym się nie nakręcała :D
    A ka czekam, bo razem z fasolką planujemy zmienić troszkę nasze życie ... po kilku miesiącach chcemy wrócić w rodzinne strony, tam się na trochę zadomowić :)
    Obecnie wynajmujemy mieszkanie w Warszawie a raczej pod W-wa , a tu jednak życie jest inne, szybsze ...

Mysle ze w 8dpo bez zadnych objawow nie ma sensu robic w moim wypadku :)

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jakos mnie dzisiaj tak troche przygnebiło spałam prawie cały dzien ale nic musze sie ogarnać bo jutro wielki dzien hehe Wizyta i ginka :) jak tam samopoczucie macie dzisiaj :)

Paulina 28maluszek
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no pójdę w piatek dobre i jak potwierdzi i zobacze pecherzyk .
    A za dwa tyg pojde znow .
    Dalam Piotrkowi skarpeteczki a on do mnie przeciez to nie moj numer :) A po chwili bedzie maly Lukasiak :) Cieszy sie . No i mowi ze nie bedzie musial zaniesc nasienia na badanie :)

To super :) Nie zapominaj tutaj o nas i wpadaj z dobrymi fluidami :)
    A jak ja bym chciała mojemu małżykowi oszczędzić tego stresu...

Ewelina23 lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    To super :) Nie zapominaj tutaj o nas i wpadaj z dobrymi fluidami :)
    A jak ja bym chciała mojemu małżykowi oszczędzić tego stresu...
    Bede z wami :)

paaulla84, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny uffff w koncu nadrobilam zaleglosci ... bylam po mame w szpitalu...u niej wszytko ok teraz czekam tylko na moja wredote...a ta jak na zlosc nie chce ciagle przyjsc...

Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Patu Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Hej dziewczyny uffff w koncu nadrobilam zaleglosci ... bylam po mame w szpitalu...u niej wszytko ok teraz czekam tylko na moja wredote...a ta jak na zlosc nie chce ciagle przyjsc...

dobrze, że z mamą dobrze. Na pewno ulżyło Ci. Trzymam kciuki by dalej wszystko ok było

Kaśka28 lubi tę wiadomość

w4sqskjoaxouo4v6.png
    km5szbmh19kb0szw.png
    tb73e6ydp1wtlvbc.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lekarz mi powiedzial ze wlasnie to prawdopodobnie przez stres zwiazany z mamy choroba tak mnie przyblokowal do tego takie moje codzienne problemy...pfff jak sie pozbyc stresu...

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu dobrze, że z Twoją mamą wszystko w porządku <3

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ie dokonca wszytko ale mysle ze ostatnia prosta i tylko zdrowiec i zapomniec chociaz bedzie trudno...

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mam jakies dziwne uderzenia gorąca.Rumieńce przez cały dzień i ból piersi się pojawił na wysokości pachwin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizytę mam dopiero 27,czyli muszę jeszcze poczekać parę dni.Dla mnie to wieczność.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Chętnie dołączę do Was, zaczęłam od początku czytać Wasze wpisy ale jak zobaczyłam ile stron przede mną to zwątpiłam :). Ja również staram się o pierwszą fasolkę 6 miesiąc ale tak na całego z mierzeniem temperatury itd 2 cykl a 1 z Ovu. Widzę, że niektórym z Was już się udało:) serdecznie gratuluję. :)

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jezeli mam dni plodne 21-31 to jest mozliwosc ze sie uda 31?? bo akurat moj kochany przyjezdza 31 :(

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowa pora:)) Ile dni pod rząd moze wychodzić dzien owulacyjny? Moze te paski sa jakieś lewe.?

qq87j44jhto0od0f.png

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna wiem cos o czekaniu na wizyte a wiesz co sie okazalo jak w koncu poszlam na umowiona wizyte? babka do mnie ze przeciez dzisiaj nie przyjmuje ten dr do ktorego przyszlam...masakra myslalam ze zejde bo ogolnie przed wizyta tak sie stresowalam ze masakra(zle doswiadczenia)ale na szcezscie jakis inny przyjmowal a ja juz nie mialam sily czekac...i mnie przyjal moze ty tez idz i sie pytaj moze od razu cie przyjma:D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiorekkkk wrote:
    Cześć dziewczyny. Chętnie dołączę do Was, zaczęłam od początku czytać Wasze wpisy ale jak zobaczyłam ile stron przede mną to zwątpiłam :). Ja również staram się o pierwszą fasolkę 6 miesiąc ale tak na całego z mierzeniem temperatury itd 2 cykl a 1 z Ovu. Widzę, że niektórym z Was już się udało:) serdecznie gratuluję. :)

Witamy w naszym gronie:D
    kasia_czarna wrote:
    dziewczyny jezeli mam dni plodne 21-31 to jest mozliwosc ze sie uda 31?? bo akurat moj kochany przyjezdza 31 :(

jesli bedziesz miala dni plodne 31 tomoim zdaniem jest taka mozliwosc:D
    Fidelissa wrote:
    Witam wieczorowa pora:)) Ile dni pod rząd moze wychodzić dzien owulacyjny? Moze te paski sa jakieś lewe.?
    Mi sie wydaje ze moze kilka dni wychodzic pozytywny bo to ze taki wychodzi nie oznacza ze masz ovulke tylko ze w kazdej chwili moze do niej dojsc wiec milego serduszkowania:)

jak sie myle niech mnie ktoras poprawi

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 219 220 221 222 223 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ