Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czarna164 wrote:Robiłam 2 dni temu(negatywny),ale to pewnie za szybko.Poczekam do wizyty,no chyba,że mnie tak weźmie,że prędzej test zrobie.Sama się ze siebie śmieję bo tylko chodzę i zaglądam co by przekąsić.Pochłonęłabym teraz tortillę z kurczaka...ach...
wiesz sikacze czasami sa niemiarodajne ze tak powiem nie korcilo cie zrobic bety z krwi? mialabys jasne a przynajmniej jasniejsze trzymam kciuki na
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz nawet nie mysle teraz o tym czy bede miala dzidzie i kiedy ale o tej durnowatej @ niech juz przyjdzie bedzie spokoj a tak??ani sie starc dalej ani czekac na zielona kropeczke...musze sie czyms zajacDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ja juz nawet nie mysle teraz o tym czy bede miala dzidzie i kiedy ale o tej durnowatej @ niech juz przyjdzie bedzie spokoj a tak??ani sie starc dalej ani czekac na zielona kropeczke...musze sie czyms zajac
Nomasz rację, ni przypiąć ni przyłatać... Oby stres minął, odblokujesz się i jakoś powolutku wszystko się ułoży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFaktycznie mozna się zdołować.Ja zaczełam brać Castagnus i chyba on mi pomógł bo po ok 7 dniach od rozpoczęcia miałam owulkę.Niewiem czy to przypadek czy coś się ruszyło.W każdym bądź razie wiem jak się czujesz....ja to tylko się boję,żeby z tego pęcherzyka nie było torbiela.Satram się nie dołować....
-
nick nieaktualny
-
Moje cykle trwaja 34-35dni i wiecie jak mi sie one dluza:(masakra normalnie...a ten w szczegolnosci,dopiero czekam na owulke,a pozniej nastepne 2 tygodnie na testowanko do 10 lutego...a teraz jeszcze sie troche przystresowalam tymi plamieniami,ale moze to nic groznego tak jak piszecie:)
-
Manius ja zawsze mialam takie cykle jak ty i naprawde wiele bym dala zeby wrocily juz:D a plamienie to nic groznego a nawet gdziesz czytalam ze przy zagniezdzaniu zarodka mozna troszke plamic takze głowa do góryDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyManiuś wrote:Moje cykle trwaja 34-35dni i wiecie jak mi sie one dluza:(masakra normalnie...a ten w szczegolnosci,dopiero czekam na owulke,a pozniej nastepne 2 tygodnie na testowanko do 10 lutego...a teraz jeszcze sie troche przystresowalam tymi plamieniami,ale moze to nic groznego tak jak piszecie:)
Mi się skróciły z 36 do 33, ale też się dłużą. Owulka ok 19 dc. Chciałabym mieć cykle 26-28 dniowe, ale matka natura tak stworzyła -
Cześć dziewczyny, cały dzień mnie nie było, ale już nie mam siły nadrabiać
Ja w końcu dziś dostałam @, cieszę się bo już się martwiłam co się znowu porobiło, że jej nie ma. To będzie mój ostatni cykl z ClO i zaczęłam brać Castagnusa, zobaczymy może on coś pomoże.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć dziewczyny, cały dzień mnie nie było, ale już nie mam siły nadrabiać
Ja w końcu dziś dostałam @, cieszę się bo już się martwiłam co się znowu porobiło, że jej nie ma. To będzie mój ostatni cykl z ClO i zaczęłam brać Castagnusa, zobaczymy może on coś pomoże.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️