Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Ewelinko, gratulacje i ode mnie.
A jakimi witaminkami powinnam faszerować mojego męża? I myślicie, że alkohol może w dużym stopniu wpłynąć na jego plemniczki?
Ponoć dość mocno wpływa. Przynajmniej kilka dni przed plodnymi powinien unikać.
Ale piszecie wow. Ciężko nadążyć -
Cześć Dziewczyny!
Mam pytanko, w poniedziałek byłam u gina, stwierdził, że w tym cyklu nie ma pęcherzyka, pojawiły się drobne torbiele. OD jutra powinnam przyjmować dufaston, a dziś rano jak się obudziłam, zauważyłam krew. Czy możliwe, że torbiele popękały? Potraktować to jak @? Bo od 5 dnia cyklu mam przyjąć Clostilbegyt. -
Macierzanka:) wrote:Hej asiorekkkk WItaj, czytaj, pisz, bywaj i co tam jeszcze się da
Fidelissa, czy chodzi Ci o testy owulacyjne? -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Oglądam właśnie porodówkę jejku jakie to piękne jak dzidzia przychodzi na świat! Ja to siebie nie wyobrażam z brzuchem, a tym bardziej porodu i męża obok z kamerą Mówi, że takie sytuacje nie mają na niego wpływu, ale myślę, że jakby przyszło co do czego to by zemdlał zanim bym urodziła
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Trzymaj sie kaska28. zdrowie najważniejsze. Czarna164 czekanie jest najgorsze....ewelina23 informuj nas:)) ciekawe co będzie już widać) kotkapsotka a jaki masz nadajnik? Jak to jest wczepione ten chip?
To nie jest chip tak naprawde;) a sensor. Ma to wyglad krazka z mala wyjmowana kulka sensora ktora sie potem wklada do odczytnika. Program robi srednia z temperatur i wychodzi taki wykres jak na owu ale z tempratur z 24h. To sie nazywa OvulaRing. https://www.ovularing.com/
Jestem krolikiem doswiadczalnym bo w mojej klinice dziewczyna robi doktorar gdzie wykorzystuje te krazki i zapytala czy chce sprubowac. Zgodzilam sie bo czemu nie? Nie przeszkadza to w niczym, nawet podczas stosunku jest niewyczuwalny o co sie balam:)
Jak u was tempki i sluzy:D?
U mnie skoczylo do 37! Cieszylabym sie gdyby nie to ze zaczynam bardzo delikatnie juz plamic . Czyli nic z tego cyklu nie wyszlo znowu:/ -
witam dziewczynki Wczoraj wyczytałam, że te ziółka nr 3 coś tam pomagają jak się je prawidłowo dawkuje a dzisiaj postanowiłam sobie je zamówić i zobaczymy zaczne z mężem je stosować przed snem i relacje będę dawac może jak sie uda to wkoncu zobaczę te dwie kreseczki pozdrawiam
-
Blue00 dzieki za odpowiedż.
Ale czy to znaczy,ze po 3 wysokich temperaturach ovu da kreche tego pierwszego dnia?
i Czy to znaczy,ze ovu jest przede mna?
Kotkapsotka - to interesujace:) nowość, peniw dokładniej mierzy. aj aod rana czuje ucizk w podbrzuszu ale sluz mam taki kremowy, wiec jak sie to ma do 36,26 i braku krechy to nie wiem...
Kotkaspotka trzymam kciuki 37 to jednak cos:)) -
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ewelinko, gratulacje i ode mnie.
A jakimi witaminkami powinnam faszerować mojego męża? I myślicie, że alkohol może w dużym stopniu wpłynąć na jego plemniczki?
Ja mojemu kupilam wellmen conception bral jeden miesiac
http://www.vitabiotics.com/wellman/conception/ -
nick nieaktualny