Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgrafka wrote:Cześć Dziewczyny, może wy mi coś odpiszecie. Otóż robię testy owulacyjne i wychodzą na razie negatywne z tym że myślałam, że skoro im bliżej do owulacji to ta druga kreska będzie ciemniejsza, tymczasem jest odwrotnie, jest coraz bledsza... i dziś była tylko 1 (podczas gdy od 3 dni były dwie). Jak to jest?
Jak jest test pozytyny to do 36h powinna wystapic owulka -
nick nieaktualnyAgrafka wrote:Dzięki Ewelina
czyli może być tak, że jednego dnia będą dwie kreski (ale z jedną jasniejszą czyli negatywne) a drugiego dnia tylko jedna kreska? I tak na przemian... aż do pozytywnego.. -
Ewelina23 wrote:Kochana jeszcze do mnie nie dociera . Chyba w piatek dotrze do mnie jak mi gin powie ze widzi pecherzyk
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Wierze i szczerze ale pozytywnie zazdroszcze:D zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka:D
Narazie wysylam niesmiale
Zarazajcie sieAnia07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znalazlam fajna stronke z prawdopodobienstwem dodatniego testu w zaleznosci od dnia po owulacji:
http://www.countdowntopregnancy.com/pregnancy-test/dpo-chart.php?dpo=9
Pod spodem mozna zmieniac dzien. Na link wybralam ten gdzie jest fifti fifti:P -
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, moje Drogie, że jestem tu z Wami od kilku dni, ale już się zdążyłam mega nakręcić na to ciągłe kontrolowanie temperaturki itp
Więc i mnie dołapał wirus Ovu
Ewelinko, gratuluję może i ten Twój wirusek nas tu też pozarażaKaśka28, Ewelina23, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny