Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To moja bratowa i dziewczyna drugiego brata też mieszkają razem...fakt faktem, że każda na osobnym piętrze, ale mimo wszystko pod jednym dachem
Tak jak u Ciebie, to dla zięcia moja mama też jest miła i zazwyczaj go chwali, obstaje za nim itp, ale tak samo było z moją babcią i moim tatą. -
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:To moja bratowa i dziewczyna drugiego brata też mieszkają razem...fakt faktem, że każda na osobnym piętrze, ale mimo wszystko pod jednym dachem
Tak jak u Ciebie, to dla zięcia moja mama też jest miła i zazwyczaj go chwali, obstaje za nim itp, ale tak samo było z moją babcią i moim tatą.
No jak ja sobie pomyślę, że mam syna i przyszła do niego jakaś dziewczyna, która zajęła moje miejsce to czasem rozumiem dlaczego teśiowe tak mają... Po prostu ich kochany synuś odcina pępowinę. Z córkami jest jednak trochę inaczej
Ania07 lubi tę wiadomość
-
Mój całe szczęście jest 7 dzieckiem, 5 chłopcem, przedostatni się ożenił, więc moja teściowa miała już wyje.... na odcinanie pępowiny
Za to moja mama ma nowego ukochanego synusia, choć jak ma zły dzień to fochem strzeli, tyle że mój ma na to wieczny luz..Annushka lubi tę wiadomość
-
Siedzę na raz na 3 forach, a tu tak lecicie z tematem, że nie nadążam więc się nie chcę wbijać
Luz mam, bo nie mieszkam z teściową, uważam że z dala jest lepiej, za duża różnica wieku między nami żebyśmy się rozumiały.. A presja jest bo wszyscy mają dzieci tylko my nie -
olka30 wrote:Siedzę na raz na 3 forach, a tu tak lecicie z tematem, że nie nadążam więc się nie chcę wbijać
Luz mam, bo nie mieszkam z teściową, uważam że z dala jest lepiej, za duża różnica wieku między nami żebyśmy się rozumiały.. A presja jest bo wszyscy mają dzieci tylko my nie
Ej no przecież chodzi o to żebyś się właśnie wbijałaolka30 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie olka, ja też nie nadążam za nimi:) Więc siedzę cicho i tylko czytam, ale zawsze to jest już pare stron;)A ja jak na razie na teściową nie narzekam, fakt też mieszkam z dala od niej, natomiast coś czuje, że będzie konflikt z teściem:D
olka30, Macierzanka:) lubią tę wiadomość