Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
dużo dzisiaj do czytania ale dałam rade.
Paulina28makuszek wrote:oj kochane powiem wam teraz cos o moim byłum facet był 10 lat starszy a jak mu powiedziałam ze jestem dziewica to sie zapytał co to za choroba
Mój mąż opowiadał w sylwestra kawał:
w Wąchocku miał sie odbyć pochód dziewic
jedna zachorowała a druga powiedziała że sama nie pójdzie.
hihihiAnia07, Macierzanka:), Lucy, Fidelissa, Little Frog, Agrafka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry w ten piekny sniezny poranek
Bylam na ostatnim monitoringu. Owulka byla i to z obu jajnikow:). TSH mi spadlo z 3.8 do ponizej 2:)
Ale...mialam racje ze cos z moim temperaturami jest nei tak .
W klinice odczytali mojgo chipa czyli sensor ktory mam w pipce zainstalowany od poczatku cyklu (mierzy tempke caly czas) i niestety ale moje obawy sie potwierdzaja (z pomiaru w ustach tez wychodza bardzo male roznice miedzy I a II faza). Pani doktor sie mocno zdziwila jak zobaczyla prawie plaski wykres .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 10:09
-
Hej. Glowa do gory,jakos to bd. Dobrze,ze chociaz tsh masz w porzadku bo mi dermatolog powiedziala,ze bardziej martwic sie tarczyca niz prl,bo to maja wszystkie znerwicowane kobiety. Co do temperatur to sie nie wypowiadam bo nie znam sie na tym.
Ja o 13 jade do lekarza,niech mnie zbadaja,w koncu na cos ida te skladki do cholery. Okjresu nie mam nadal,a brzuch mnie boli codziennie jak bym miala dostac,wiec moze poradza mi cos na to...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
KotkaPsotka wrote:Dzien dobry w ten piekny sniezny poranek
Bylam na ostatnim monitoringu. Owulka byla i to z obu jajnikow:). TSH mi spadlo z 3.8 do ponizej 2:)
Ale...mialam racje ze cos z moim temperaturami jest nei tak .
W klinice odczytali mojgo chipa czyli sensor ktory mam w pipce zainstalowany od poczatku cyklu (mierzy tempke caly czas) i niestety ale moje obawy sie potwierdzaja (z pomiaru w ustach tez wychodza bardzo male roznice miedzy I a II faza). Pani doktor sie mocno zdziwila jak zobaczyla prawie plaski wykres .
U Ciebie była piekna owulka a wykres płaski. A u mnie jest piekny skok na wykresie a ponoć owulki nie było..
Idzie ocipieć z tym wszystkimFidelissa lubi tę wiadomość
-
Lucy wrote:Jakie te nasze organizmy dziwne.
U Ciebie była piekna owulka a wykres płaski. A u mnie jest piekny skok na wykresie a ponoć owulki nie było..
Idzie ocipieć z tym wszystkim
I to podwojna byla!
Pani doktor mimo plaskiego wykresu powiedziala ze owulka na 100% byla i to z obu jajnikow wiec szansa na blizniaki jest. Do tego powiedziala ze skok hormonow byl taki ze to na 100% na owulacje wskazuje.
Ehhh. Zawsze cos kurde! -
Cześć wszystkim!
KotkaPsotka czyli w sumie nie ma się czym martwić? No bo owulka była, skoro z hormonami w porządku to chyba dobrze. Ja sobie tylko o progesteronie pomyślałam, bo jego skok podwyższa temperaturę, no ale chyba jest w porządku skoro owulkę miałaś , a raczej dwie owulki - marzenie!
Zaintrygował mnie temat, bo ja mam tempki trochę płaskie. Niby widać zawsze jakiś skok, ale nie taki jak dziewczyny mają niektóre.