Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bo z tymi tesciowymi to jest tak"matka potrzebuje jakies 18 lat powiedzmy na wychowanie syna,a pozniej zjawia sie inna kobieta i w minute zawroci mu w glowie:)"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 17:36
-
Moja teściowa sama praktycznie wychowała 3 synów i nawet kiedyś mi powiedziała, że starała się robić wszystko, by później przyszłe żony miały dobre z nimi życie i żeby nie musiały chodzić do niej na skargi
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Moja teściowa jest super jak na razie
Jest za mną i zawsze mnie wspierała, jest dla mnie jak matka;)
Ewelina23 właśnie dziś sobie uświadomiłam, że jesteś moją imienniczką i Twój mąż ma tak samo na imię jak mój
Ile masz lat? Może mamy tyle samo
A ja dziś w pracy dostałam plamienia już się nie nastawiam na dzidziusia tylko czekać na wredną @ ;(Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:Hej dziewczyny
Moja teściowa jest super jak na razie
Jest za mną i zawsze mnie wspierała, jest dla mnie jak matka;)
Ewelina23 właśnie dziś sobie uświadomiłam, że jesteś moją imienniczką i Twój mąż ma tak samo na imię jak mój
Ile masz lat? Może mamy tyle samo
A ja dziś w pracy dostałam plamienia już się nie nastawiam na dzidziusia tylko czekać na wredną @ ;(
23 Mam a piotrek 28 Jaki znak zodiaku jestescie ?? -
Lucy wrote:Ale spytaj konkretnie co chcesz wiedzieć
wszystko bo w ogole nie znam sie na tym,nigdy nie robilam ...
Po co warto jest robic,mierzyc temp ,sluzy kontrolowac...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
zawsze myslalam ,ze mam dni plodne w polowie cyklu,tak mi gin tlumaaczyl bo mialam miesiaczke zawsze regularna,a teraz wczoraj mi mowil,ze pecherzyki 22 mm czyli jak w dzien plodny,tak? sluz taki klejacy,bialy i duuuuzo
ale ost miesiaczke mialam 18 grudnia,wiec to mi nie pasujeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyalka89 wrote:zawsze myslalam ,ze mam dni plodne w polowie cyklu,tak mi gin tlumaaczyl bo mialam miesiaczke zawsze regularna,a teraz wczoraj mi mowil,ze pecherzyki 22 mm czyli jak w dzien plodny,tak? sluz taki klejacy,bialy i duuuuzo
ale ost miesiaczke mialam 18 grudnia,wiec to mi nie pasuje -
alka89 wrote:wszystko bo w ogole nie znam sie na tym,nigdy nie robilam ...
Po co warto jest robic,mierzyc temp ,sluzy kontrolowac...
https://ovufriend.pl/pytania-i-odpowiedzi.html
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nigdy nie mierzylam ,ale wlasnie chce zaczac,tylko prosze o pomoc . Powiedzcie mi na co codziennie zwracac uwage,co zapisywac,jaka powinna bym tempka? z gory dziekujeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
alka89 wrote:wszystko bo w ogole nie znam sie na tym,nigdy nie robilam ...
Po co warto jest robic,mierzyc temp ,sluzy kontrolowac...Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Powodzenia Mnie to też przeraziło i wolałam dostać streszczenie tego, ale jest trochę przydatnych informacji Oczywiście nie przeczytałam całości, tylko to, co mnie interesuje
no mam nadzieje,ze sie naucze ,tempka ok,ale szyjka macice,sluz...nie wiem czy bede umiala go okreslic,heh. A jaka powinna byc temp w dniach plodnych?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.