Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
i czy to cos da? Raz mam do pracy na rano to wstaje przed 4,potem pare dni nocki to sypiam 3 godziny...no nie wiem,narazie chociaz zaczne mierzyc temp przed wstawaniem...Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Wszystko zależy od organizmu, nie ma określonej jednej uniwersalnej dla wszystkich. Obserwacje trochę trwają. Temperatura może pomóc wyznaczyć Ci dzień owulacji, a i tak ciężko czasami, bo wiele czynników może ją zaburzyć (podróż, choroba itp)
Co do badania szyjki, to ja zbytnio nie potrafię, ale jak to mówią - trening czyni mistrza i może w końcu będę czuła różnicę. -
Little Frog wrote:Wszystko zależy od organizmu, nie ma określonej jednej uniwersalnej dla wszystkich. Obserwacje trochę trwają. Temperatura może pomóc wyznaczyć Ci dzień owulacji, a i tak ciężko czasami, bo wiele czynników może ją zaburzyć (podróż, choroba itp)
Co do badania szyjki, to ja zbytnio nie potrafię, ale jak to mówią - trening czyni mistrza i może w końcu będę czuła różnicę.
Mnie to przeraza,ale nie ma co rezygnowac,sprobuje,a powiedz mi co robic w takiej sytuacji,zawsze mialam co do dnia,pierwszy raz taka sytuacja,ze nie dostalam. Powinnam byc juz po,ale zadnych objawow zeby miala nadejsc. ..Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Hej dziewczyny:)
alka89 możesz zacząc mierzyc juz bo jak bylo wczesnmiej napisane trening czyni mistrza wiec powoli ogarniesz to wszytko poczytaj poogladaj sobie filmiki, ktore pokazuja co gdzie wpisywac:d
Tylko najpierw poczytaj o tym co cie interesuje a jak dalej bedziesz miala pytania to pytaj napewno tu wszytskie dziewczyny chetnie pomogaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Mnie to przeraza,ale nie ma co rezygnowac,sprobuje,a powiedz mi co robic w takiej sytuacji,zawsze mialam co do dnia,pierwszy raz taka sytuacja,ze nie dostalam. Powinnam byc juz po,ale zadnych objawow zeby miala nadejsc. ..
zrób test:D
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
ja tez mialam nadzieje i wiem jak boli rozczarowanie chyba kazdza z nas wie co czujesz...ja jeszcze 2 dni temu sie ludzilam...teraz czekam i czekam na malpe doczekac sie nie mogeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:no to tylko spokojnie a powiedz mi ile sie staracie juz?
ogolnie to nigdy sie nie zabezpieczalismy przez 7 lat,ale uwazalismy(stosunek przerywany),jak zdecydowalismy sie to juz tak ponad rok,ze miesiac w miesiac czekam na dni plodne itd,potem odpuscilam i przestalam tak myslec o tym(ginekolog mowil,ze to psychice bo jestem zdrowa,chociaz zadnych badan nie robil),bedzie to bedzie,ale dostalam skierowanie do kliniki leczenia nieplodnosci i tam robili mi badaniaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Kaśka28 wrote:ja tez mialam nadzieje i wiem jak boli rozczarowanie chyba kazdza z nas wie co czujesz...ja jeszcze 2 dni temu sie ludzilam...teraz czekam i czekam na malpe doczekac sie nie moge
Ja juz w depresje wpadam,wszyscy dookola maja dzieci,eh,a najgorsze ,ze takie szmaty wpadaja...brak slowTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualny