Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Spokojnie....Ty tez sie doczekasz też znam wiele osob ktore nie doceniaja tego ze sa w ciazy albo ze maja dzieci ale tak widocznie ma byc...nie zmienisz tego...nastaw sie pozytywnie nie stresuj i nie nakrecaj bo sie zablokujeszDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyWcięło mnie Musiałam trochę odespać po południu i jechać do mechanika z samochodem. Czeka nas następny duży wydatek, ale cóż. Jak się wali to wszystko po kolei. Z pracą lipa, dalej będę siedzieć bezczynnie w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 08:56
-
moze podam wyniki badan to ktoras z was moze sie zna na tym? BO lekarz nic wiele nie powiedzial tylko,ze leki na unormowanie cyklu,a ja mu na to,ze mam regularne,a on mi ,ze to,ze jest regularne krwawienie to nie znaczy,ze cykl jest regularny i ze jest owulacjaTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Alka jest nas naprawde duzo ale tez bardzo duzo jest takich dzieczyn co duzo dluzej sie staraly i mialy bardzo ciezka droge do upragnionego dzidziusia az w koncu im sie udalo nam tez sie uda!!!musimy w to wierzycDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
TSH 4,200 WARTOSC REFERENCYJNA 0,27-4,200
BIORE NA TA EUTHYROX 25,JEDNA TABL DZIENNIE
TYROKSYNA WOLNA 17,3 WARTOSC OD 12-22
PROGESTERON 13,89
PROLAKTYNA 549,3 WARTOSC 40-530,A PO PODANIU TABLETKI ,PO GODZINIE MIALAM 5638,0 A MOZNA MIEC 3-5 KROTNY WZROSTTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
A mi sie przypomnialo jak zaczynalam z testami ovulacyjnymi i caly czas mi sie wydawalo ze mam dni plodne i robilam te testy na okrąglo (teraz wiem ze w nieodpowiednim czasie)...wtedy sie wkurzylam i gadalam do meza ze nawet test ovulacyjny nie chce mi pozytywny wyjsc...teraz to smieje sie z tego ale wtedy to mi do smiechu nie bylo:D
Ania07, olka30 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Alka TSH za wysokie, a badałaś już po lekach? Jak nie to zbadaj po miesiącu brania czy ładnie spada. Ja mam taką samą dawkę i Etyrox jako tako ma pomagać w zajściu. Prolaktynę to ja mam dużo wyższą od ciebie, po obciążeniu 19 x większą, ale na razie nic z tym nie robiłam, bo spróbowałam Bromergonu, ale brać nie mogę i od wczoraj, czyli od @ zaczynam cykl z Castagnusem (ziołowy, bez recepty, zbija prolaktynę). Zobaczymy.. Ogólnie wyniki nie masz tragiczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 19:44
-
alka89 wrote:ogolnie to nigdy sie nie zabezpieczalismy przez 7 lat,ale uwazalismy(stosunek przerywany),jak zdecydowalismy sie to juz tak ponad rok,ze miesiac w miesiac czekam na dni plodne itd,potem odpuscilam i przestalam tak myslec o tym(ginekolog mowil,ze to psychice bo jestem zdrowa,chociaz zadnych badan nie robil),bedzie to bedzie,ale dostalam skierowanie do kliniki leczenia nieplodnosci i tam robili mi badania
Kochana, to zmarnowany czas u takich konowałów.
Ja chodziłam do podobnej, z tym że ja wiedziałam sama co mi jest (zdiagnozowałam się za pomocą koleżanek z forum ) i wymusiłam, wykrzyczałam tam że ma mi natychmiast dac to i to, zbadac to i to.
Jakbym tak nie zrobiła, to bym też tak miała,że roczek by minął a ja bym, dalej była w czarnej d upie, za przeproszeniemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 19:48
Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość