X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój brat jest 10 lat po ślubie i też dzieci nie mają i niedawno na weselu od nawalonego kuzyna usłyszał: Ty, a Ty co, strzelasz ślepakami?
    Nie dał mu w pysk tylko dlatego, że go bratowa powstrzymała..
    Ja bym nie powstrzymywała swojego, bym chciała żeby w papę dostał..

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Mi mąż kuzynki mojego męża przykazał zaraz po naszym ślubie: to teraz musicie się dobrze w łóżku kotłować, żeby dziecko zrobić. Tak mnie wkur...., że aż się we mnie zagotowało. Nie jego biznes kiedy i czy w ogóle będziemy chcieli dzieci. Nie mówiąc o sytuacji, że może mamy z tym problem. Sam wpadł ze swoją narzeczoną. A nam przygadał, że póki nie mamy dziecka, to nie tworzymy rodziny, bo tak naprawdę to jesteśmy obcymi sobie ludźmi, a nie rodziną.
    Dureń!
    No baran nie z tej ziemi t0133.gif

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Witajcie!!
    Za mną ciężka noc,co parę godzin na siusiu a do tego straszny ból piersi.Lekko mnie zamdliło,ale może to wina czekoladek zagryzanych chipsami.Temp. dziś wysoka 37,1 i lekki ból podbrzusza no i paro sekundowe kłucie w pochwie.Mężuś wyjechał i zostałam sama w domku.Nie lubię jego wyjazdów w niedzielę,tęsknię za nim.Na smutek może zamówię jakiś obiadek na dowóz.Najlepszy był dziś mój sen.Śniło mi się,że kupuję małe skarpetki dla dzidziusia... :) Chyba się nakręcam.Jutro wizyta u gina,ale dopiero na 16.30,będzie mi się ciągnął ten dzień.Dobrze,że chociaż w pracy będę to nie będę miała tyle czasu na rozmyslenia.
    Czarna164 Trzymam kciuki:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Mi mąż kuzynki mojego męża przykazał zaraz po naszym ślubie: to teraz musicie się dobrze w łóżku kotłować, żeby dziecko zrobić. Tak mnie wkur...., że aż się we mnie zagotowało. Nie jego biznes kiedy i czy w ogóle będziemy chcieli dzieci. Nie mówiąc o sytuacji, że może mamy z tym problem. Sam wpadł ze swoją narzeczoną. A nam przygadał, że póki nie mamy dziecka, to nie tworzymy rodziny, bo tak naprawdę to jesteśmy obcymi sobie ludźmi, a nie rodziną.
    Dureń!
    I d i o t a

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia, Macierzanka, Kasia- takie docinki bolą . Sa głupie i bezmyślne. Ja rozmawiam o tym tylko z tymi z którymi mam ochotę....ja mam ochotę....,

Kiedyś na pytanie znajomej a Wy kiedy już by wypadało coś urodzić- odpowiedziałam- to nie jest Twoja spawa, zatkało ją. Nie wiem dlaczego ludzie dają sobie prawo do takich uwag....

Bursztynek spokojnie czekaj, pozytywnie myśl.

Dziękuję za podtrzymanie na duchu- mam nadzieję , że to zagnieżdżanie:))

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

qq87j44jhto0od0f.png

• Fidelissa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tym razem ja znikam na drzemkę:))

qq87j44jhto0od0f.png

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki :)
    Czytalam zaleglosci dniowe :)
    Te durne komentarze ludzi sa na prawde bolesne... a z reguly komentuja w ten sposob osoby, ktore nie maja najmniejszego pojecia o staraniu sie o dziecko.
    Wiem, co to znaczy, bo bratowa 4 lata czekala na cud... ale tez meczyly ja rozne dolegliwosci, od wrzodow, przez kamienie na nerkach i zabieg, po bardzo wysoki poziom prolaktyny i niedoczynnosc tarczycy. Udalo sie jednak i za kilka mc bedzie maluszek.
    Takie komentarze najlepiej chyba przemilczec...

Kaśka28, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojawiła się u mnie wilgotność w pochwie i jakiś dziwny średnio rozciągliwy biały sluz.Co to może oznaczać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektórzy powinni się 100 razy zastanowić zanim coś powiedzą..

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna164 właśnie mam to samo... powinny być płodne, a jakoś ten śluz mi nie wygląda, nie bolą mnie piersi, a zawsze wręcz umierałam. Już 15dc, a tu nic...
    Czy któraś pomoże doświadczeniem?

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie jescze denerwuja komentarze typu Ty sie nie wypowiadaj na temat wychowania dzieci bo nic o tym nie wiesz...jak bedziesz miala dzieci to pogadamy...(mimo studiow pedagodicznych-ale w tym mogliby miec racje bo to niby teoretyczna wiedza ale ja mam jeszcze doswiadczenie w pracy z dziecmi)i mysle ze juz troche rzeczy widzialam niejedno z dzieciakami przezylam i jakies tam pojecie o dzieciaczkach mam tym bardziej ze tez 2 lata pracowalam w żlobku a 5 w przedszkolu

Ida lubi tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Czarna164 właśnie mam to samo... powinny być płodne, a jakoś ten śluz mi nie wygląda, nie bolą mnie piersi, a zawsze wręcz umierałam. Już 15dc, a tu nic...
    Czy któraś pomoże doświadczeniem?
    U mnie już po owulacji no i piersi mnie bola jak diabli.Na dodatek senność i taki dziwny ból podbrzusza.

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty jak masz te same objawy co czarna to u ciebie to moze byc poczatek dzi plodnych a czarna ty w ktorym dniu cyklu jestes?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarna to ja mocno bardzo mocno sciskam kciuki bo jak dziewczyny pisza o takich objawach jak twoje to potem okazuje sie ze ta 2ga kreseczka sie pojawia:D tym bardziej ze pisalas ze masz mdlosci tak?

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 dziękuję za odpowiedź :)
    Jeśli ta zwiększona wilgotność jest objawem płodnych, to całe szczęście, bo już myślałam, że coś nie tak. Dopiero zaczęłam obserwować siebie i jeszcze duuużo przede mną :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Misty jak masz te same objawy co czarna to u ciebie to moze byc poczatek dzi plodnych a czarna ty w ktorym dniu cyklu jestes?
    U mnie to już 42dc.Jestem juz po owulacji bo mi tempka skoczyła a pozatym byłam na monitoringu.Także nie wiem czy to na @ czy na coś innego.

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też ściskam paluchy za czarną :) im więcej szczęśliwych tym lepiej :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Czarna to ja mocno bardzo mocno sciskam kciuki bo jak dziewczyny pisza o takich objawach jak twoje to potem okazuje sie ze ta 2ga kreseczka sie pojawia:D tym bardziej ze pisalas ze masz mdlosci tak?
    Test robiłam 7dpo i nic nie wyszło.Za szybko,ale nie umiałam się powstrzymać.W pt albo w sb powinnam dostać @ więc pzyjdzie mi jeszcze poczekać.Dobrze,że jutro wizyta u gina może dowiem się czegoś nowego.A mdłości mam jak poczuję jakiś zapach,np papierosów.No jakoś dziwnie mnie suszy,ciągle piję.

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    U mnie to już 42dc.Jestem juz po owulacji bo mi tempka skoczyła a pozatym byłam na monitoringu.Także nie wiem czy to na @ czy na coś innego.

A ty zawsze masz takie dlugie cykle? czy to pierwszy taki?

Misty dni płodne zaczynają sie jak zaczyna sie własnie wilgoć w pochwie śluz staje sie coraz bardziej rozciagliwy i ogólne uczucie jest takie mokre :) a powiedz mi robilas może testy owulacyjne? wtedy bys wiedziala :)

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarna164 wrote:
    Test robiłam 7dpo i nic nie wyszło.Za szybko,ale nie umiałam się powstrzymać.W pt albo w sb powinnam dostać @ więc pzyjdzie mi jeszcze poczekać.Dobrze,że jutro wizyta u gina może dowiem się czegoś nowego.A mdłości mam jak poczuję jakiś zapach,np papierosów.No jakoś dziwnie mnie suszy,ciągle piję.

To daj znac po wizycie a narazie sie nie stresuj spokojnie oby jutro lekarz miał dla ciebie najwspanialsza wiadomosc jaka chce uslyszec kazda z nas :D

Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ