Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój brat jest 10 lat po ślubie i też dzieci nie mają i niedawno na weselu od nawalonego kuzyna usłyszał: Ty, a Ty co, strzelasz ślepakami?
Nie dał mu w pysk tylko dlatego, że go bratowa powstrzymała..
Ja bym nie powstrzymywała swojego, bym chciała żeby w papę dostał..Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Mi mąż kuzynki mojego męża przykazał zaraz po naszym ślubie: to teraz musicie się dobrze w łóżku kotłować, żeby dziecko zrobić. Tak mnie wkur...., że aż się we mnie zagotowało. Nie jego biznes kiedy i czy w ogóle będziemy chcieli dzieci. Nie mówiąc o sytuacji, że może mamy z tym problem. Sam wpadł ze swoją narzeczoną. A nam przygadał, że póki nie mamy dziecka, to nie tworzymy rodziny, bo tak naprawdę to jesteśmy obcymi sobie ludźmi, a nie rodziną.
Dureń!
-
czarna164 wrote:Witajcie!!
Za mną ciężka noc,co parę godzin na siusiu a do tego straszny ból piersi.Lekko mnie zamdliło,ale może to wina czekoladek zagryzanych chipsami.Temp. dziś wysoka 37,1 i lekki ból podbrzusza no i paro sekundowe kłucie w pochwie.Mężuś wyjechał i zostałam sama w domku.Nie lubię jego wyjazdów w niedzielę,tęsknię za nim.Na smutek może zamówię jakiś obiadek na dowóz.Najlepszy był dziś mój sen.Śniło mi się,że kupuję małe skarpetki dla dzidziusia... Chyba się nakręcam.Jutro wizyta u gina,ale dopiero na 16.30,będzie mi się ciągnął ten dzień.Dobrze,że chociaż w pracy będę to nie będę miała tyle czasu na rozmyslenia. -
santoocha wrote:Mi mąż kuzynki mojego męża przykazał zaraz po naszym ślubie: to teraz musicie się dobrze w łóżku kotłować, żeby dziecko zrobić. Tak mnie wkur...., że aż się we mnie zagotowało. Nie jego biznes kiedy i czy w ogóle będziemy chcieli dzieci. Nie mówiąc o sytuacji, że może mamy z tym problem. Sam wpadł ze swoją narzeczoną. A nam przygadał, że póki nie mamy dziecka, to nie tworzymy rodziny, bo tak naprawdę to jesteśmy obcymi sobie ludźmi, a nie rodziną.
Dureń! -
Zabcia, Macierzanka, Kasia- takie docinki bolą . Sa głupie i bezmyślne. Ja rozmawiam o tym tylko z tymi z którymi mam ochotę....ja mam ochotę....,
Kiedyś na pytanie znajomej a Wy kiedy już by wypadało coś urodzić- odpowiedziałam- to nie jest Twoja spawa, zatkało ją. Nie wiem dlaczego ludzie dają sobie prawo do takich uwag....
Bursztynek spokojnie czekaj, pozytywnie myśl.
Dziękuję za podtrzymanie na duchu- mam nadzieję , że to zagnieżdżanie:))Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki
Czytalam zaleglosci dniowe
Te durne komentarze ludzi sa na prawde bolesne... a z reguly komentuja w ten sposob osoby, ktore nie maja najmniejszego pojecia o staraniu sie o dziecko.
Wiem, co to znaczy, bo bratowa 4 lata czekala na cud... ale tez meczyly ja rozne dolegliwosci, od wrzodow, przez kamienie na nerkach i zabieg, po bardzo wysoki poziom prolaktyny i niedoczynnosc tarczycy. Udalo sie jednak i za kilka mc bedzie maluszek.
Takie komentarze najlepiej chyba przemilczec...
Kaśka28, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarna164 właśnie mam to samo... powinny być płodne, a jakoś ten śluz mi nie wygląda, nie bolą mnie piersi, a zawsze wręcz umierałam. Już 15dc, a tu nic...
Czy któraś pomoże doświadczeniem? -
mnie jescze denerwuja komentarze typu Ty sie nie wypowiadaj na temat wychowania dzieci bo nic o tym nie wiesz...jak bedziesz miala dzieci to pogadamy...(mimo studiow pedagodicznych-ale w tym mogliby miec racje bo to niby teoretyczna wiedza ale ja mam jeszcze doswiadczenie w pracy z dziecmi)i mysle ze juz troche rzeczy widzialam niejedno z dzieciakami przezylam i jakies tam pojecie o dzieciaczkach mam tym bardziej ze tez 2 lata pracowalam w żlobku a 5 w przedszkolu
Ida lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Czarna164 właśnie mam to samo... powinny być płodne, a jakoś ten śluz mi nie wygląda, nie bolą mnie piersi, a zawsze wręcz umierałam. Już 15dc, a tu nic...
Czy któraś pomoże doświadczeniem? -
Czarna to ja mocno bardzo mocno sciskam kciuki bo jak dziewczyny pisza o takich objawach jak twoje to potem okazuje sie ze ta 2ga kreseczka sie pojawia:D tym bardziej ze pisalas ze masz mdlosci tak?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 dziękuję za odpowiedź
Jeśli ta zwiększona wilgotność jest objawem płodnych, to całe szczęście, bo już myślałam, że coś nie tak. Dopiero zaczęłam obserwować siebie i jeszcze duuużo przede mną -
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Misty jak masz te same objawy co czarna to u ciebie to moze byc poczatek dzi plodnych a czarna ty w ktorym dniu cyklu jestes?
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Czarna to ja mocno bardzo mocno sciskam kciuki bo jak dziewczyny pisza o takich objawach jak twoje to potem okazuje sie ze ta 2ga kreseczka sie pojawia:D tym bardziej ze pisalas ze masz mdlosci tak?
-
czarna164 wrote:U mnie to już 42dc.Jestem juz po owulacji bo mi tempka skoczyła a pozatym byłam na monitoringu.Także nie wiem czy to na @ czy na coś innego.
A ty zawsze masz takie dlugie cykle? czy to pierwszy taki?
Misty dni płodne zaczynają sie jak zaczyna sie własnie wilgoć w pochwie śluz staje sie coraz bardziej rozciagliwy i ogólne uczucie jest takie mokre a powiedz mi robilas może testy owulacyjne? wtedy bys wiedzialaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
czarna164 wrote:Test robiłam 7dpo i nic nie wyszło.Za szybko,ale nie umiałam się powstrzymać.W pt albo w sb powinnam dostać @ więc pzyjdzie mi jeszcze poczekać.Dobrze,że jutro wizyta u gina może dowiem się czegoś nowego.A mdłości mam jak poczuję jakiś zapach,np papierosów.No jakoś dziwnie mnie suszy,ciągle piję.
To daj znac po wizycie a narazie sie nie stresuj spokojnie oby jutro lekarz miał dla ciebie najwspanialsza wiadomosc jaka chce uslyszec kazda z nasLena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️