Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny podziwiam was ja to czasami tracę nadzieję
Teraz miałam dwa cykle bezowulacyjne , @ powinnam dostać po jutrze a 23 dostałam brązowego plamienia ale wczoraj pojawiła mi się podczas podcierania lekko krew i już tego plamienia było więcej a dziś już bardzo dużo i to chyba @ jest ale nie wiem . Zaznaczyłam na moim wykresie że wczoraj był 1dc -
hej, ja dziś tylko na chwilę bo jak wracałam z pracy to ból głowy mnie złapał i nie przechodzi. Nie wiem czy jakaś migrenka mi się nie wykluje, więc wole profilaktycznie się wcześniej położyć.
Zastanawiam się tylko czy jak ja się budzę w nocy tak koło 3-4 rano a potem jakiś taki słaby przerywany sen do 6:30 to ta tempka wiarygodna? Ostatnio od paru dni nie mam takiego twardego snu -
alka89 wrote:Sorki,ze tak pozno odpisuje,ale mojego musoalam pozegnac bo znow wyjechal,ale tylko 4 dni ,wiec fajnie....
Nie wiem,ale jestem taka nerwowa,wszystko mnie wkurza...Moj pali od zawsze,ale jakos dzis wyjatkowo mi to przeszkadzalo bo nie wysypal popielniczki...wysypalam za niego,a potem rozbilam poipielnik o podloge...wariatka normalnie...moze prolaktyna znow rosnie,nie wiem
Wariatka ale sie uśmiałam bo przeczytałam ze wysypalas popiól "na" niego a nie za niegoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landrynka wrote:Witajcie dziewczynki :*
Jak u was starania ? I jak sobie radzicie z kolejnymi nieudanymi próbami ?
Wszystkim mamusiom gratuluję, a staraczkom zyczę wytrwałośći - wierzę że żielone kropeczki i dwie kreseczki przybędą i do nas
Będę tu zaglądać Strasznie tu żywo a kolejne strony lecą jak wodospadIda, Macierzanka:), Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Bursztynka wrote:hej, ja dziś tylko na chwilę bo jak wracałam z pracy to ból głowy mnie złapał i nie przechodzi. Nie wiem czy jakaś migrenka mi się nie wykluje, więc wole profilaktycznie się wcześniej położyć.
Zastanawiam się tylko czy jak ja się budzę w nocy tak koło 3-4 rano a potem jakiś taki słaby przerywany sen do 6:30 to ta tempka wiarygodna? Ostatnio od paru dni nie mam takiego twardego snu
Kochana, ja na początku mierzenia temperatury się przejmowałam bardzo, żeby to było przynajmniej 3 h nieprzerwanego snu, nie wstawałam siku jak co noc i jakoś się zmuszałam. Ale kilka razy powiedziałam sobie - bez przesady, nie będę uzależniać mojego życia od termometra! Kiedy chciałam iść siku to poszłam i nie zważałam na to czy to były przynajmniej te 3 h czy nie. I wiesz co Ci powiem? Że temperatura zupełnie nie różniła i nie odbiegała od tej mierzonej przy nieprzerwanym śnie. Więc nie przesadzajmy tak z tym mierzeniem. Najważniejsze by była spoczynkowa, słyszałam gdzieś, że wystarczy 1 h poleżeć przynajmniej. Nie wiem, może dla niektórych 1 czy 2 h to za mało i widoczne jest to na wykresie. U mnie nie z tego co zaobserwowałam, więc nie przejmuję się za bardzo termometrem. Wiadomo, że najbardziej chodzi o widoczną różnicę temperatur po owulacji. A dokładność już nie jest taka ważna. -
Bursztynka wrote:hej, ja dziś tylko na chwilę bo jak wracałam z pracy to ból głowy mnie złapał i nie przechodzi. Nie wiem czy jakaś migrenka mi się nie wykluje, więc wole profilaktycznie się wcześniej położyć.
Zastanawiam się tylko czy jak ja się budzę w nocy tak koło 3-4 rano a potem jakiś taki słaby przerywany sen do 6:30 to ta tempka wiarygodna? Ostatnio od paru dni nie mam takiego twardego snu
Tempka powinna byc miarodajna kiedys to przecwiczylam bo moj zawsze wstaje do roboty przed 5 a ja jak tylko otworze slepia to siku mi sie chce wiec zmierzylam poszlam do kibelka wrocilam i spalam do 6.30 potem zmierzylam i roznila sie naprawde niewiele takze spokojnie powinna byc miarodajnaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
alka casami sa takie dni...my kobiety cos o tym wiemy i rozumiemy...moj chlop jest biedny bo ja ostatnio caly czas podenerwowana, rozdrazniona...wszytko przez ten niekonczacy sie cykl...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
alka89 wrote:a tak zapytam Was,macie jakis sprawdzony sposob na infekcje? Lapie corusz,bralam gynalgin dopochwowo i inne,ale zawsze wraca
duzo wody z cytryna, cerutin badz scorbolamid, badz jakakowliek inna witamina c... w sumie chodzi o to zeby tej witaminy bylo wtedy jak najwiecej...no i zurawinkaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:duzo wody z cytryna, cerutin badz scorbolamid, badz jakakowliek inna witamina c... w sumie chodzi o to zeby tej witaminy bylo wtedy jak najwiecej...no i zurawinka
Sprobuje,ale to chyba raczej na pecherz,a na pchwe...ciagle jakies zapalenia,smierdzace uplawy...fuuuuuj,tj takie niekomfortoweTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Kiedys,z jakies 5 lat temu tesciowa powiedziala mi,ze robili takie ,,tampony z czosnku,, na nitce i wkladali do pochwy. Powiem Wam,ze sprobowalam i faktycznie przez pol roku nie wracalo,ale teraz przy staraniach sie bojeTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualny
-
alka89 wrote:Sprobuje,ale to chyba raczej na pecherz,a na pchwe...ciagle jakies zapalenia,smierdzace uplawy...fuuuuuj,tj takie niekomfortowe
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️