Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam pytanie, bardzo głupie. Od kilku dni biorę Oeparol (wiesiołek). Podobno może powodować mikroskurcze macicy. I ja czuję jakbym je miała. Takie dziwne wibracje, jakby prądy. Nie wiem czy jest to możliwe żebym je czuła, ale mam wrażenie, że właśnie tak jest. Miała tak któraś?
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dziewczyny, mam pytanie, bardzo głupie. Od kilku dni biorę Oeparol (wiesiołek). Podobno może powodować mikroskurcze macicy. I ja czuję jakbym je miała. Takie dziwne wibracje, jakby prądy. Nie wiem czy jest to możliwe żebym je czuła, ale mam wrażenie, że właśnie tak jest. Miała tak któraś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
a denerwuje mnie bo jutro do pracy idzie i jezdzi po nocach pewnie piwko walnie bo inaczej nie ma opcji .
Juz powiedzial ze jutro tez jedzie a dzis na chwilke ja juz znam jego chwilke .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 22:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:a denerwuje mnie bo jutro do pracy idzie i jezdzi po nocach pewnie piwko walnie bo inaczej nie ma opcji .
Juz powiedzial ze jutro tez jedzie a dzis na chwilke ja juz znam jego chwilke .
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Dziewczyny, mam pytanie, bardzo głupie. Od kilku dni biorę Oeparol (wiesiołek). Podobno może powodować mikroskurcze macicy. I ja czuję jakbym je miała. Takie dziwne wibracje, jakby prądy. Nie wiem czy jest to możliwe żebym je czuła, ale mam wrażenie, że właśnie tak jest. Miała tak któraś?
Ja tam nigdy nie czułam -
nick nieaktualny
-
Ok dziewczynki ja spadam cos sie zle czuje dzisiaj caly dzien jakos sie nie umiem zagrzac i cos teraz zaczal mnie brzuch bolec juz myslalam ze bede robic rundke d Bursztynki po zapasiki a tu dalej lipa...no nic czekamy dalejDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:A może musi się oswoić i dojść do tego, że macie fasolinkę?
Juz mu powiedzialam ze nie bedzie wykorzystywał ze ja jestem zmeczona a on bedzie jezdzil .
Bo jak z pracy wraca to wielce zmeczony .