X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Driada0102 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko tk na szybko.
    była u nas na forum taka dziewczyna z nickiem XxMoniaXx jakoś tak mogłam przekręcić więc:

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek.
    Życzę pięknej zdrowej fasolinki ;)
    Przepraszam, że spóźnione jeden dzień, ale pamiętałam ;)

Mam nadzieję, że czyta jeszcze forum ;)
    Strasznie szybko ostatnio piszecie, nie wyrabiam za wami ;)

f2wli09kvv5ashuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    Ok dziewczynki ja spadam cos sie zle czuje dzisiaj caly dzien jakos sie nie umiem zagrzac i cos teraz zaczal mnie brzuch bolec juz myslalam ze bede robic rundke d Bursztynki po zapasiki a tu dalej lipa...no nic czekamy dalej
    buziaki :*

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka, one czekają :D

Kaśka28 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina bo facet zawsze pozostanie facetem... żadna to filozofia, ale mężczyni są zawsze bardziej zmęczeni, bardziej zapracowani i bardziej chorzy... niż my :D takie chyba uroki życia.

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Ewelina bo facet zawsze pozostanie facetem... żadna to filozofia, ale mężczyni są zawsze bardziej zmęczeni, bardziej zapracowani i bardziej chorzy... niż my :D takie chyba uroki życia.
    no dzis mowi ze spuchł od zeba widac nawet troszke . Ale on zawsze bieze leki garsciami a pozniej mu nie pomaga. juz mu pochowalam to kupil nowe prawie cala kosmetyczke uzbieralam lekow przeciw bólowych . no jak by mogl to by cale opakowanie zjadl jak by go co bolalo a o zebie nie wspomne . Wkoncu niedlugo dentysta go czeka :D :D
    Niech mi jutro powie ze zmeczony jest

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju dentysta?! .. ja się ich panicznie boję :D mam dwie ósemki to wyrwania chirurgicznie i nie palę się żeby iść :D

Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka racja, facet to facet. Z drugiej strony baba to baba :D pewnie tez narzekają, że ględzimy i nie wiadomo o co nam chodzi.

Ewelina23, Ida, Lena87, santoocha, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja lece bo mi netbook pada a ladowarke mam w salonie bym musiala na dol zejsc :/
    Do jutra
    Kolorowych snow <3
    Wiruski sle <3

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    oj chwilówki .
    Wiem ze jest dorosly ale wie ze jutro idzie do pracy taki zmeczony byl a raptownie sily znalazl .

Oj, to powiem, że mój taki nie jest. Żadni tam koledzy, żadne piwko, bo nie lubi. Doceniam go bardzo i wiem, że trafił mi się skarb :)

Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Oj, to powiem, że mój taki nie jest. Żadni tam koledzy, żadne piwko, bo nie lubi. Doceniam go bardzo i wiem, że trafił mi się skarb :)
    Wiesz on nie chodzi codziennie .
    Bo pracuje nieraz do 19 - 20
    niewiem moze tak jak bursztynka pisze ze chce sie oswoic ze jetesmy teraz w 3 a nie w 2 :)

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:

Ja mojemu zawsze powtarzałam, że jak ma ochotę spotkać się z kolegami to ja nie mam nic przeciwko, a on na to, że woli czas spędzać ze mną i albo razem gdzieś idziemy albo wcale. Też to doceniam :)

Ida, Misty87 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam skarba, a co :)
    I ja uciekam, bo jak głowa już tylko lekko ćmi, ale za to mi teraz niedobrze. Ale to na pewno od makaronu z łososiem, żadne tam objawy czy coś.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Wiesz on nie chodzi codziennie .
    Bo pracuje nieraz do 19 - 20
    niewiem moze tak jak bursztynka pisze ze chce sie oswoic ze jetesmy teraz w 3 a nie w 2 :)

Pewnie tak. Podobno facet jak nie zobaczy na własne oczy, to nie uwierzy. Tak gdzieś kiedyś słyszałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 20:57

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Macierzanka racja, facet to facet. Z drugiej strony baba to baba :D pewnie tez narzekają, że ględzimy i nie wiadomo o co nam chodzi.

No dokładnie! Mój też o Skarb. Woli posiedzieć ze mną, a znajomych jak coś to mamy wspólnych. Ja nie mam nic przeciwko osobnym wyjściom i mnie się to częściej zdarza :D

Ja też czasem mojemu współczuję, że musi słuchać mojego ględzenia :D a czsem sobie lubię pogadać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 22:50

Ida lubi tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też Wam życzę dobrej nocki i idę sobie! :)
    PA! :* <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 22:46

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to ma mnie dosyć jak już kładziemy się spać :D bo ja się wtedy wiecznie nagadać nie mogę :D

Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ja też zawijam, muszę jechać po niego do pracy :D
    Do jutra dziewczęta! Dobranoc ;*

• santoocha Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też lubię jak spędza ze mną czas, ale czasem puszczam go wolno ;)
    Z kolegami na piwo. Ale jak mu ostatnio kumpel(kawaler) zaproponował, żeby skoczyli w dwóch na dyskotekę, to myślałam że mnie skręci! Beze mnie na dyskotekę? Żonaty facet z kolegą tańczyć z obcymi babami? No jeszcze czego!
    Co innego gdybyśmy szli razem, większą ekipą. Ale we dwóch- jakby szli "na d.py".

Ja zaraz muszę mojego umęczyć, bo dni płodne, ale jesteśmy tak zmęczeni, że mi samej się nie chce. Nawet coś mówił, że przełożymy to na jutro,ale twarda jestem. Obiecałam że może sobie spokojnie leżeć, ja się resztą zajmę ;D

Robiliśmy dziś o 19 cesarkę yorka (mamy gabinet wet.). Nie lubię cesarek, bo jest brudno, leją się wody płodowe i trochę krwi, zapaszek też nie jest najfajniejszy. Ale widok łapiącego pierwsze oddechy szczeniaka wynagradza nasz trud :)

Ja spadam, zarzucę jakąś romantyczną muzykę i do łóżka! :)

Dobrej nocy dziewczyny, do jutra! ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 22:51

Ida, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie usmialam czytajac te wasze posciki o facetach, wywalonych petach, ogladaniu wrestlingu i tym podobnych :D

Ja mam spokoj, mieszkamy tymczasowo w Niemczech, malo znajomych, bo nie przywiazujemy sie specjalnie do obczyzny. Moj tez woli spedzac czas ze mna, nie raz wrecz mu mowie, zeby szedl z kumplem na piwo, ale z racji, ze wstaje kazdego dnia o 4.30 (!) to o 21 juz jest padniety...
    A co do tv, to jakos ja mam najczesciej wladze, chociaz zdarza sie maly bunt, przelacza mi, ale za chwile jednak kapituluje i mowi 'masz kochanie, przelacz sobie' :D

Fidelissa lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 291 292 293 294 295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ