Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hek Ewelina. Co tam u Ciebie ? masz jakiś kotakt z Cassie ? co u niej bo wiem ze chyba miała testować.. mamy może jakieś owe szczęśliwe mamuśki z FB ? jak sie czujesz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 14:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:hek Ewelina. Co tam u Ciebie ? masz jakiś kotakt z Cassie ? co u niej bo wiem ze chyba miała testować.. mamy może jakieś owe szczęśliwe mamuśki z FB ? jak sie czujesz ?
Mam z cassie kontakt dostala @
Tylko mi i Misi sie udalo
Ale Ja teraz wierze ze posypia sie zielonosci
Ja sie czuje dobrze troche zmeczona i senna .
Wczoraj mialam mdlosci i zwrocilam winogron a tak to super
A co u Ciebie kochana ?? -
Little Frog wrote:Heh, ten sam scenariusz szykuje się na moje walentynki ;]
pocieszylas mnie przynajmniej nie bede sama... a my jedziemy jeszcze na jakas imprezke na wies i taka fajna sytuacja mogla by byc a tu @ NIECH JA nie powiem co....w lutym to juz nie ma szans to ze Moj wpadnie w moje dni plodne... wiec jest mi czekac do Marca:(
-
nick nieaktualny
-
www.pomocdlafrania.pl
Dziewczynki, jakby ktoras sie jeszcze nie rozliczyla, a nie miala komu podarowac 1% podatku, to prosze na Frania... teraz sie dowiedzialam, ze chlopczyk, ktory mieszka doslownie 2km od mojego domu w Polsce, ma takie problemy...
Z gory dziekuje!
-
hej dziewczynki normalnie posikałam sie jak przeczytalam o malym szantażu w pracy "albo mnie zapłodnij albo cie zwolnie" dobre to było
Ja wam powiem, ze ja juz tak bardzo czekam na @ ze mogłaby byc i w walentynki tylko zeby w koncu juz przyszla...i szybko poszla bo znowu chce zaczac starankajestem tak zdesperowana ze moze nawet przyjsc z tak duzym bolem jakiego jeszcze nie mialam...przezyje wszytko byleby juz przyszla...
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Kaśka, ja też mam nadzieję, że ten Twój tasiemiec na wykresie się w końcu skończy...
Nooo bo ile mozna czekac i ciagle marudzic ze malpy niema nie? pewnie macie mnie juz dosc przez to...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️