Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hek Ewelina. Co tam u Ciebie ? masz jakiś kotakt z Cassie ? co u niej bo wiem ze chyba miała testować.. mamy może jakieś owe szczęśliwe mamuśki z FB ? jak sie czujesz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 14:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:hek Ewelina. Co tam u Ciebie ? masz jakiś kotakt z Cassie ? co u niej bo wiem ze chyba miała testować.. mamy może jakieś owe szczęśliwe mamuśki z FB ? jak sie czujesz ?
Mam z cassie kontakt dostala @
Tylko mi i Misi sie udalo
Ale Ja teraz wierze ze posypia sie zielonosci
Ja sie czuje dobrze troche zmeczona i senna .
Wczoraj mialam mdlosci i zwrocilam winogron a tak to super
A co u Ciebie kochana ?? -
Little Frog wrote:Heh, ten sam scenariusz szykuje się na moje walentynki ;]
pocieszylas mnie przynajmniej nie bede sama... a my jedziemy jeszcze na jakas imprezke na wies i taka fajna sytuacja mogla by byc a tu @ NIECH JA nie powiem co.... w lutym to juz nie ma szans to ze Moj wpadnie w moje dni plodne... wiec jest mi czekac do Marca:( -
nick nieaktualny
-
www.pomocdlafrania.pl
Dziewczynki, jakby ktoras sie jeszcze nie rozliczyla, a nie miala komu podarowac 1% podatku, to prosze na Frania... teraz sie dowiedzialam, ze chlopczyk, ktory mieszka doslownie 2km od mojego domu w Polsce, ma takie problemy...
Z gory dziekuje!
-
hej dziewczynki normalnie posikałam sie jak przeczytalam o malym szantażu w pracy "albo mnie zapłodnij albo cie zwolnie" dobre to było
Ja wam powiem, ze ja juz tak bardzo czekam na @ ze mogłaby byc i w walentynki tylko zeby w koncu juz przyszla...i szybko poszla bo znowu chce zaczac staranka jestem tak zdesperowana ze moze nawet przyjsc z tak duzym bolem jakiego jeszcze nie mialam...przezyje wszytko byleby juz przyszla...Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Kaśka, ja też mam nadzieję, że ten Twój tasiemiec na wykresie się w końcu skończy...
Nooo bo ile mozna czekac i ciagle marudzic ze malpy niema nie? pewnie macie mnie juz dosc przez to...Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️