Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGin potwierdzil owulke z lewego jajnika bo byl pekniety pecherzyk
Wyniki badan wyszly dobrze oprucz lh jest za wysoki ale nie martwie sie bo daj mi tabletki na owulke i zaczynam je brac od 5 do 9 dc bede je brala do tad az sie uda
dostal Piotrek skierowanie na badanie nasienia w poniedzialek bedzie tam dzwonil bo czeka sie miesiac
no i pobral mi krew na badanie Progesteron i na Estrogen zeby sprawdzic jak wysoki jest no i napisal mi na kartce jakie witaminy mam kupic dla Piotrka albo dla nas ale powiedzial ze jak biore witaminy i kwas foliowy to mi to starczy tylko zeby kupic dla Piotrka
Ciesze sie ze wkoncu cos dobrego uslyszalam -
Ewelina23 wrote:Gin potwierdzil owulke z lewego jajnika bo byl pekniety pecherzyk
Wyniki badan wyszly dobrze oprucz lh jest za wysoki ale nie martwie sie bo daj mi tabletki na owulke i zaczynam je brac od 5 do 9 dc bede je brala do tad az sie uda
dostal Piotrek skierowanie na badanie nasienia w poniedzialek bedzie tam dzwonil bo czeka sie miesiac
no i pobral mi krew na badanie Progesteron i na Estrogen zeby sprawdzic jak wysoki jest no i napisal mi na kartce jakie witaminy mam kupic dla Piotrka albo dla nas ale powiedzial ze jak biore witaminy i kwas foliowy to mi to starczy tylko zeby kupic dla Piotrka
Ciesze sie ze wkoncu cos dobrego uslyszalam
I jakie dostał Twój Piotrek witaminy? Robił już wcześniej badanie nasienia czy to pierwszy raz?
-
nick nieaktualnymisiaa wrote:I jakie dostał Twój Piotrek witaminy? Robił już wcześniej badanie nasienia czy to pierwszy raz?
-
Ewelina23 wrote:Pierwszy raz kochana napisze ci nawe jak wykupimy bo tu nie potrafie rozczytac on powiedzial zebym kupila albo te albo te ktore mozemy brac oboje ale tez powiedzial ze jak biore folik i inne witaminy to nie potrzeba juz nic wiecej
Daj znać Kochana co to za witminki I trzymam kciuki za dobre wyniki męza Dlaczego tyle czasu trzeba czekać na te badania? -
nick nieaktualnymisiaa wrote:Daj znać Kochana co to za witminki I trzymam kciuki za dobre wyniki męza Dlaczego tyle czasu trzeba czekać na te badania?
-
Ewelina23 wrote:no w poniedzialek musi tam zadzwonic bo dostal skierowanie i musi sie umowic no ale gin pow ze miesiac bedzie czekal na oddanie nasieni no i na wyniki pewnie tez cos kolo tego
Dziwne bo my zadzwoniliśmy do przychodni to na drugi dzien pojechalismy i wyniki były za jakis tydzienWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 21:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Kochana ale ja mieszkam w Irlandii im sie tu nie spieszy
no tak...Ewelina23 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyAnka10222 wrote:my tez szybko mielismy badania w ciagu kilku dni a wynik 20 minut po oddaniu zolniezykow...
-
nick nieaktualny