X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ewelinko,uroki ciąży. Niejedna wiele by dała, by mieć takie humorki ;)
    no ale to nie powód zeby mnie teraz olewaly bo mi sie udalo tyle na to czekalam .
    Wiem ze sa dziewczyny ktore dluzej czekaja .
    No ale to nie moja wina
    Przykro mi z tego powodu

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Przepraszam Was kochane ale ostatnio mam jakies dziwne wahania i jakos tak czuje sie olana na innym watku jak nie bylam jeszcze w ciazy pisaly ze mna a teraz mnie olwaja i jestem niewidoczna . :(
    A pisaly zebym ich nie zostawiala i teraz maja mnie zupelnie w dupie .
    Przepraszam

No co Ty! Nie jesteś niewidoczna! Wiesz, że nie możesz nas zostawiać. Gdybyś nie założyła tego wątku to by nas tu nie było, prawda? A może i faktycznie hormonki zaczynają w Tobie buzować :D
    Nie przejmuj się, a jeśi się czasem tak poczujesz to ja to rozwiewam.
    Nie ma tu żadnego olewania! Po prostu jest tu taki ruch, że niekiedy coś umyka

Ewelina23 lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Ida Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no ale to nie powód zeby mnie teraz olewaly bo mi sie udalo tyle na to czekalam .
    No ale to nie moja wina
    Przykro mi z tego powodu

Wiesz, to też uroki forum i internetu. Nie da się wszystkim odpowiadać i ze wszystkimi prowadzić konwersację. Nawet jak się chce, to nie wychodzi, bo temat leci, komentarze też. Czasami jest tak, że ktoś wyskoczy z jakimś tematem czy pytaniem i pozostanie niezauważony, ale tylko dlatgeo, że posty tak szybko lecą i te ktoś wszedł akurat w środku jakiejś dłuższej rozmowy. nie bierz tego tak do siebie.

Lena87 lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Jeśli chodzi o gotowanie to daję radę , jeśli o pieczenie to muszę mieć dzień do tego .. w ciągu jednego dnia 2 ciasta mi nie wyszły :( wręcz nie urosły !!
    A wiecie, że w trakcie @ podobno nic nie wychodzi... no i u mnie by się to trochę zgadzało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:46

1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko, no różnie to bywa. Czasami jest się złym na cały świat...co zrobić. Taka już ta nasza natura. Uszy do góry i ciesz się swoim cudownym stanem!! :)

Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezko znalezc jest drugie forum (nie tylko w tym temacie), gdzie uzytkownicy sa tak mili i na prawde intersuja sie innymi mimo ze nikt nikogo nie zna w realu... chyba :)
    Takie jet moje odczucie, odkad znalazlam sie tu :)

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    No co Ty! Nie jesteś niewidoczna! Wiesz, że nie możesz nas zostawiać. Gdybyś nie założyła tego wątku to by nas tu nie było, prawda? A może i faktycznie hormonki zaczynają w Tobie buzować :D
    Nie przejmuj się, a jeśi się czasem tak poczujesz to ja to rozwiewam.
    Nie ma tu żadnego olewania! Po prostu jest tu taki ruch, że niekiedy coś umyka
    no nie bylo by Nas :*
    Dziekuje za mile slowa .

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ciezko znalezc jest drugie forum (nie tylko w tym temacie), gdzie uzytkownicy sa tak mili i na prawde intersuja sie innymi mimo ze nikt nikogo nie zna w realu... chyba :)
    Takie jet moje odczucie, odkad znalazlam sie tu :)
    Ja się do tego forum przymierzałam chyba przez dwa tygodnie czytając tylko wpisy :D Taki uraz po poprzednim jak mi laska wyskoczyła, że ja nic o życiu nie wiem i nie powinnam się wypowiadać :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie, że w trakcie @ podobno nic nie wychodzi... no i u mnie by się to trochę zgadzało...
    To było tydzień temu , nie miałam @ ..

Dobrze, że chociaż chlebki które piekę co 3 dni Mi wychodzą .. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:52

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    No ale to nie moja wina
    Przykro mi z tego powodu

Słoneczko! Czy Ty myślisz, że ktoś Cię olewa, bo jesteś w ciąży?
    O matko Polko! :D Przecież każda z nas zajdzie w końcu! Jestem przekonana. I wtedy na przykład JA SIĘ STĄD NIE RUSZĘ, nie wiem jak inne :)

Tak, to zdecydowanie przez hormony masz wahania!
    Absolutnie TAK
    436227peh2tec0ns.gif

Ewelina23 lubi tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Wiesz, to też uroki forum i internetu. Nie da się wszystkim odpowiadać i ze wszystkimi prowadzić konwersację. Nawet jak się chce, to nie wychodzi, bo temat leci, komentarze też. Czasami jest tak, że ktoś wyskoczy z jakimś tematem czy pytaniem i pozostanie niezauważony, ale tylko dlatgeo, że posty tak szybko lecą i te ktoś wszedł akurat w środku jakiejś dłuższej rozmowy. nie bierz tego tak do siebie.
    tak tylko na każdy komentarz moj komentarz nikt nie opowiedzial chodzi mi o inny watek wiec odebralam to jako olanie piszac 3 dni pod rząd i nie dostac zadnej odpowiedzi .
    A ty poczulam sie tak ze jak ja sie pojawialam to kazda znikala wiem ze nie kazda siedzi caly dzien na forub bo to normalne

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie - trzeba mieć duuuuuży dystans do jakiegokolwiek pisania w internecie. I nerwy trzymać na wodzy ;)

Little Frog lubi tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam do sklepu, chociaż może najpierw się przebiorę z piżam. Miłego popołudnia ;)
    Ewelino nie przejmuj się tak tym i jak Cię olewają to nie zglądaj tam i już.
    Może to z zazrości. Przyznam wam, że moja kuzynka jak zaszła w ciąże pierwszy raz to nie pogratulowałam jej nawet, bo zazdrościłam i pamiętam jak beczałam, że to ja miałam być pierwsza w ciąży. Kuzynka ciążę straciła w 3msc, dowiedziała się w 4 i miała zabieg.Więc jak się dowiedziałam, to miałam wyrzuty sumienia. Teraz znów jest w ciąży, na kwiecień ma termin. Już jej nie zzdroszczę tylko cieszę się, że córeczka zdrowo rośnie w brzuszku i wszystko dobrze :)

Ewelina23, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczko! Czy Ty myślisz, że ktoś Cię olewa, bo jesteś w ciąży?
    O matko Polko! :D Przecież każda z nas zajdzie w końcu! Jestem przekonana. I wtedy na przykład JA SIĘ STĄD NIE RUSZĘ, nie wiem jak inne :)

Tak, to zdecydowanie przez hormony masz wahania!
    Absolutnie TAK
    436227peh2tec0ns.gif
    Ja wiem ze zajdzie i czekam na wasze zielone kropeczki bardzo :*
    Chce sie z Wami cieszyc !
    <3 <3 <3 <3 <3

Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tak tylko na każdy komentarz moj komentarz nikt nie opowiedzial chodzi mi o inny watek wiec odebralam to jako olanie piszac 3 dni pod rząd i nie dostac zadnej odpowiedzi .
    A ty poczulam sie tak ze jak ja sie pojawialam to kazda znikala wiem ze nie kazda siedzi caly dzien na forub bo to normalne

Ewelinko, nie wiesz kiedy kto wchodzi, bo to pewnie wychodzi losowo, jak kto ma w danej chwili czas. Niby czemu miałybyśmy stąd znikać akurat jak Ty wchodzisz? Ja nie widzę powodu :)

Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko, czasami to my same widzimy coś znacznie wyraźniej niż jest w rzeczywistości i sobie wmawiamy. Nawet nie chcesz wiedzieć co ja myślę jak mnie ktoś skrytykuje czy nie poprze mojego zdania. Wtedy to już myślę, że pół świata się ode mnie odwróciło. A tu teraz tak śmigacie z postami, że mój mąż dzięki Wam znów zostanie bez obiadu. Hahaha Ale dziś już robię na szybcika naleśniki, więc myślę, że jakoś to ogarnę :D

Ewelina23, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje za wsparcie . I za to ze tu jestescie !!
    Juz mi lepiej <3

Ida, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość

• santoocha Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię gotować, ale zwyczajnie nie mam czasu. Wychodzę z domu o 9, wracam o 21. Póki co obiadki gotuje teściowa, jak się rozdzielimy, to chętnie wrócę do gotowania. Póki co realizuję się w niedzielę.
    Ciasta to nie moja bajka, za to desery już lepiej. Ostatnio zrobiłam świetne tiramisu (nie chwaląc się oczywiście ;) ).
    Lubię wynajdywać nowe przepisy. U mnie mama gotowała bardzo tradycyjnie- mielone, schabowe, gołąbki, bigos. Zero rozwoju. I dosyć tłusto :/
    Teściowa to samo, smalec i skwarki rulez! :P
    Ja wolę lżejszą i nowocześniejszą kuchnię.

Lena87, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Zmykam do sklepu, chociaż może najpierw się przebiorę z piżam. Miłego popołudnia ;)
    Ewelino nie przejmuj się tak tym i jak Cię olewają to nie zglądaj tam i już.
    Może to z zazrości. Przyznam wam, że moja kuzynka jak zaszła w ciąże pierwszy raz to nie pogratulowałam jej nawet, bo zazdrościłam i pamiętam jak beczałam, że to ja miałam być pierwsza w ciąży. Kuzynka ciążę straciła w 3msc, dowiedziała się w 4 i miała zabieg.Więc jak się dowiedziałam, to miałam wyrzuty sumienia. Teraz znów jest w ciąży, na kwiecień ma termin. Już jej nie zzdroszczę tylko cieszę się, że córeczka zdrowo rośnie w brzuszku i wszystko dobrze :)

Nie wiem jak to jest, ale ja jakoś nigdy jeszcze nie miałam tak, że zazdrościłam jakiejś kobiecie w ciąży. Przeciwnie, zawsze się uśmiecham i cieszę się z nimi. Nie uciekam też przed dziećmi, a nawet garnę się do takich maluteńkich :) No, bo o takich większych nie wspomnę, bo mam je na co dzień i przed nimi nie ucieknę :) Czasami to muszę się bronić przed przytulaniem i całowaniem, bo by mnie chyba udusiły te moje potworki ;)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ewelinko, czasami to my same widzimy coś znacznie wyraźniej niż jest w rzeczywistości i sobie wmawiamy. Nawet nie chcesz wiedzieć co ja myślę jak mnie ktoś skrytykuje czy nie poprze mojego zdania. Wtedy to już myślę, że pół świata się ode mnie odwróciło. A tu teraz tak śmigacie z postami, że mój mąż dzięki Wam znów zostanie bez obiadu. Hahaha Ale dziś już robię na szybcika naleśniki, więc myślę, że jakoś to ogarnę :D
    no i ja mam to samo . A teraz to juz tym bardziej .
    Ja mam dzis ogorkowa 2 dzien bo nie chce mi sie codziennie przy garach stac

‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ