Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Ewelinko,uroki ciąży. Niejedna wiele by dała, by mieć takie humorki
Wiem ze sa dziewczyny ktore dluzej czekaja .
No ale to nie moja wina
Przykro mi z tego powodu -
Ewelina23 wrote:Przepraszam Was kochane ale ostatnio mam jakies dziwne wahania i jakos tak czuje sie olana na innym watku jak nie bylam jeszcze w ciazy pisaly ze mna a teraz mnie olwaja i jestem niewidoczna .
A pisaly zebym ich nie zostawiala i teraz maja mnie zupelnie w dupie .
Przepraszam
No co Ty! Nie jesteś niewidoczna! Wiesz, że nie możesz nas zostawiać. Gdybyś nie założyła tego wątku to by nas tu nie było, prawda? A może i faktycznie hormonki zaczynają w Tobie buzować
Nie przejmuj się, a jeśi się czasem tak poczujesz to ja to rozwiewam.
Nie ma tu żadnego olewania! Po prostu jest tu taki ruch, że niekiedy coś umykaEwelina23 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:no ale to nie powód zeby mnie teraz olewaly bo mi sie udalo tyle na to czekalam .
No ale to nie moja wina
Przykro mi z tego powodu
Wiesz, to też uroki forum i internetu. Nie da się wszystkim odpowiadać i ze wszystkimi prowadzić konwersację. Nawet jak się chce, to nie wychodzi, bo temat leci, komentarze też. Czasami jest tak, że ktoś wyskoczy z jakimś tematem czy pytaniem i pozostanie niezauważony, ale tylko dlatgeo, że posty tak szybko lecą i te ktoś wszedł akurat w środku jakiejś dłuższej rozmowy. nie bierz tego tak do siebie.Lena87 lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Jeśli chodzi o gotowanie to daję radę , jeśli o pieczenie to muszę mieć dzień do tego .. w ciągu jednego dnia 2 ciasta mi nie wyszły wręcz nie urosły !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:46
-
Ciezko znalezc jest drugie forum (nie tylko w tym temacie), gdzie uzytkownicy sa tak mili i na prawde intersuja sie innymi mimo ze nikt nikogo nie zna w realu... chyba
Takie jet moje odczucie, odkad znalazlam sie tuLittle Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:No co Ty! Nie jesteś niewidoczna! Wiesz, że nie możesz nas zostawiać. Gdybyś nie założyła tego wątku to by nas tu nie było, prawda? A może i faktycznie hormonki zaczynają w Tobie buzować
Nie przejmuj się, a jeśi się czasem tak poczujesz to ja to rozwiewam.
Nie ma tu żadnego olewania! Po prostu jest tu taki ruch, że niekiedy coś umyka
Dziekuje za mile slowa .
-
Misty87 wrote:Ciezko znalezc jest drugie forum (nie tylko w tym temacie), gdzie uzytkownicy sa tak mili i na prawde intersuja sie innymi mimo ze nikt nikogo nie zna w realu... chyba
Takie jet moje odczucie, odkad znalazlam sie tu -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:A wiecie, że w trakcie @ podobno nic nie wychodzi... no i u mnie by się to trochę zgadzało...
Dobrze, że chociaż chlebki które piekę co 3 dni Mi wychodzą ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:52
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:no ale to nie powód zeby mnie teraz olewaly bo mi sie udalo tyle na to czekalam .
No ale to nie moja wina
Przykro mi z tego powodu
Słoneczko! Czy Ty myślisz, że ktoś Cię olewa, bo jesteś w ciąży?
O matko Polko! Przecież każda z nas zajdzie w końcu! Jestem przekonana. I wtedy na przykład JA SIĘ STĄD NIE RUSZĘ, nie wiem jak inne
Tak, to zdecydowanie przez hormony masz wahania!
Absolutnie TAK
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Wiesz, to też uroki forum i internetu. Nie da się wszystkim odpowiadać i ze wszystkimi prowadzić konwersację. Nawet jak się chce, to nie wychodzi, bo temat leci, komentarze też. Czasami jest tak, że ktoś wyskoczy z jakimś tematem czy pytaniem i pozostanie niezauważony, ale tylko dlatgeo, że posty tak szybko lecą i te ktoś wszedł akurat w środku jakiejś dłuższej rozmowy. nie bierz tego tak do siebie.
A ty poczulam sie tak ze jak ja sie pojawialam to kazda znikala wiem ze nie kazda siedzi caly dzien na forub bo to normalne -
Zmykam do sklepu, chociaż może najpierw się przebiorę z piżam. Miłego popołudnia
Ewelino nie przejmuj się tak tym i jak Cię olewają to nie zglądaj tam i już.
Może to z zazrości. Przyznam wam, że moja kuzynka jak zaszła w ciąże pierwszy raz to nie pogratulowałam jej nawet, bo zazdrościłam i pamiętam jak beczałam, że to ja miałam być pierwsza w ciąży. Kuzynka ciążę straciła w 3msc, dowiedziała się w 4 i miała zabieg.Więc jak się dowiedziałam, to miałam wyrzuty sumienia. Teraz znów jest w ciąży, na kwiecień ma termin. Już jej nie zzdroszczę tylko cieszę się, że córeczka zdrowo rośnie w brzuszku i wszystko dobrzeEwelina23, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:
Chce sie z Wami cieszyc !
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:tak tylko na każdy komentarz moj komentarz nikt nie opowiedzial chodzi mi o inny watek wiec odebralam to jako olanie piszac 3 dni pod rząd i nie dostac zadnej odpowiedzi .
A ty poczulam sie tak ze jak ja sie pojawialam to kazda znikala wiem ze nie kazda siedzi caly dzien na forub bo to normalne
Ewelinko, nie wiesz kiedy kto wchodzi, bo to pewnie wychodzi losowo, jak kto ma w danej chwili czas. Niby czemu miałybyśmy stąd znikać akurat jak Ty wchodzisz? Ja nie widzę powoduEwelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ewelinko, czasami to my same widzimy coś znacznie wyraźniej niż jest w rzeczywistości i sobie wmawiamy. Nawet nie chcesz wiedzieć co ja myślę jak mnie ktoś skrytykuje czy nie poprze mojego zdania. Wtedy to już myślę, że pół świata się ode mnie odwróciło. A tu teraz tak śmigacie z postami, że mój mąż dzięki Wam znów zostanie bez obiadu. Hahaha Ale dziś już robię na szybcika naleśniki, więc myślę, że jakoś to ogarnę
Ewelina23, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja lubię gotować, ale zwyczajnie nie mam czasu. Wychodzę z domu o 9, wracam o 21. Póki co obiadki gotuje teściowa, jak się rozdzielimy, to chętnie wrócę do gotowania. Póki co realizuję się w niedzielę.
Ciasta to nie moja bajka, za to desery już lepiej. Ostatnio zrobiłam świetne tiramisu (nie chwaląc się oczywiście ).
Lubię wynajdywać nowe przepisy. U mnie mama gotowała bardzo tradycyjnie- mielone, schabowe, gołąbki, bigos. Zero rozwoju. I dosyć tłusto
Teściowa to samo, smalec i skwarki rulez!
Ja wolę lżejszą i nowocześniejszą kuchnię.Lena87, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Zmykam do sklepu, chociaż może najpierw się przebiorę z piżam. Miłego popołudnia
Ewelino nie przejmuj się tak tym i jak Cię olewają to nie zglądaj tam i już.
Może to z zazrości. Przyznam wam, że moja kuzynka jak zaszła w ciąże pierwszy raz to nie pogratulowałam jej nawet, bo zazdrościłam i pamiętam jak beczałam, że to ja miałam być pierwsza w ciąży. Kuzynka ciążę straciła w 3msc, dowiedziała się w 4 i miała zabieg.Więc jak się dowiedziałam, to miałam wyrzuty sumienia. Teraz znów jest w ciąży, na kwiecień ma termin. Już jej nie zzdroszczę tylko cieszę się, że córeczka zdrowo rośnie w brzuszku i wszystko dobrze
Nie wiem jak to jest, ale ja jakoś nigdy jeszcze nie miałam tak, że zazdrościłam jakiejś kobiecie w ciąży. Przeciwnie, zawsze się uśmiecham i cieszę się z nimi. Nie uciekam też przed dziećmi, a nawet garnę się do takich maluteńkich No, bo o takich większych nie wspomnę, bo mam je na co dzień i przed nimi nie ucieknę Czasami to muszę się bronić przed przytulaniem i całowaniem, bo by mnie chyba udusiły te moje potworkiMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Ewelinko, czasami to my same widzimy coś znacznie wyraźniej niż jest w rzeczywistości i sobie wmawiamy. Nawet nie chcesz wiedzieć co ja myślę jak mnie ktoś skrytykuje czy nie poprze mojego zdania. Wtedy to już myślę, że pół świata się ode mnie odwróciło. A tu teraz tak śmigacie z postami, że mój mąż dzięki Wam znów zostanie bez obiadu. Hahaha Ale dziś już robię na szybcika naleśniki, więc myślę, że jakoś to ogarnę
Ja mam dzis ogorkowa 2 dzien bo nie chce mi sie codziennie przy garach stac