Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:no ale to nie powód zeby mnie teraz olewaly bo mi sie udalo tyle na to czekalam .
Wiem ze sa dziewczyny ktore dluzej czekaja .
No ale to nie moja wina
Przykro mi z tego powodu
Daj już im spokój .. niech tą swoją zazdrością się udławią
Ciesz się, że My tu jesteśmy !! ..
Ta kartę załatwiłaś ?Little Frog, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Ewelinko, jak Ci będzie jeszcze kiedyś smutno, to sobie poczytaj posty z zeszłej nocy Poprawa humoru murowana. Hmmm....swoją drogą, to gdybym je tak wydrukowała, to może nie byłby to głupi pomysł Na gorsze dni
Ewelina23, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Hehe, ja też mam dziś naleśniki Żabciu Właśnie idę robić
Jak zobaczyłam mój dżem przez "rz" to mało zawału nie dostałamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 14:03
Lena87, Macierzanka:), sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDotarłam do Was w końcu jejku nawet nie macie pojęcia jak mnie wczoraj brzuch bolał ze śmiechu. Jeszcze jak się położyłam to się śmiałam sama do siebie Tempka rano 37! wtf? chyba z przeziębienia więc nawet jej nie nanosiłam na wykres.. przyplątało się dziadostwo jakieś. Rano nie mogłam z siebie słowa wydusić - gardło zawalone
Muszę szybciutko nadrobić czytanie, ale póki co lecę na zakupy.
Miłego dnia Kochane!
Misty87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Jak zobaczyłam mój dżem przez "rz" to mało zawału nie dostałam
Głupia .. ha ha ha ..
aż mi się tekst mojej ciotki przypomniał ..
" Gdybym wiedziała, że będę taka głupia to bym własnym kopytem w pysk waliła " .. hahahahahaLittle Frog, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny.
od rana śledze i czytam wpisy na tym forum.
Jeśli chodzi o ścielenie łóżka to nie ścielimy bo mamy sypialnie tylko do spania...
Piecyk mamy gazowy i jest czysto i wygodnie
Żabko ciesze sie że plan poranny wypalił, Ty wiesz że ja trzymam mocno kciuki za nas i wierze że podstępem można naszych mężusiów zmusić do działania, a skoro ściągnął z Ciebie te sznureczki to rozumiem że również ściągnął (a może zapomniał założyc) lateksowy mundurek, i oczywiście życzę żeby plan wypalił w 100 %
wg porad dnia:
- podać mężowi kawe 2 godz przed serduszkowaniem
- wziąć zimny prysznic 30 minut przed serduszkowaniem bo to poprawia ruchliwość żołnierzyków
- serduszkować rano ponieważ dobrze wplywa na jakość nasienia
Także kochana ŻABKO plan genialny
i też chyba go wdroże w moje menu :):):)Ewelina23, Lena87, Little Frog, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Mam pytanie bierze któraś Castagnusa? Po tym cholerstwie mam migrenę od soboty, myślałam że po antybiotyku, ale odstawiłam przed wczoraj, a boli nadal. Niepotrzebnie przerwałam leczenie, bo wygląda to na skutek Castagnusa. Miała tak któraś, bo nie wiem czy dalej brać..
Ola ja biorę 3 opakowanie. Mi osobiście pomógł. Nie miałam żadnych skutków ubocznych. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Lubię wynajdywać nowe przepisy. U mnie mama gotowała bardzo tradycyjnie- mielone, schabowe, gołąbki, bigos. Zero rozwoju. I dosyć tłusto
Teściowa to samo, smalec i skwarki rulez!
Ja wolę lżejszą i nowocześniejszą kuchnię.
Moj maz bardzo lubi te moje rozne salateczki, ale tez miecho podstawa, wiec czesto gotuje 2 rozne obiady...Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny