Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Mój też tłustego nie je i częściej duszone niż smażone. Chociaż ostatnio to jemy tylko smażone kotlety sojowe.
Odkąd mamy parowar to już niczego nie smażymy (no, oprócz naleśników, ale też rzadko). Wszystko robimy na parzePOLECAM
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Odkąd mamy parowar to już niczego nie smażymy (no, oprócz naleśników, ale też rzadko). Wszystko robimy na parze
POLECAM
A jesli juz smazone, to na oliwie. Ja po smazonym mam problemy z zoladkiem, wiec unikam.Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Odkąd mamy parowar to już niczego nie smażymy (no, oprócz naleśników, ale też rzadko). Wszystko robimy na parze
POLECAM
Jak będę miała więcej miejsca w kuchni
(czyt. zmienię mieszkanie lub wrócę do domu). Chcę jeszcze sobie kupić tę maszynkę do robienia soków (uciekło mi z głowy jak to się profesjonalnie nazywa)
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Nie pozbędziesz się Mnie tak łatwo. Ha ha ha
Mam takie dziwne wrazenie, ze nic nie robie, tylko tu siedze i klepieLittle Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem dostępna w godzinach: 8-17
Z tym, że między 16 a 17 mam troszkę mniej czasu. A wieczorem to już praktycznie szanse na kompa są zerowe...no chyba, że mąż idzie do kumpla
Nie ma problemu, możecie się do mnie dostosować...hahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 14:59
Misty87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Tak tak! Myślałam o tym, ale nie byłam pewna. Niektórzy mówią też na to sokownik
Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Ja jestem dostępna w godzinach: 8-17
Z tym, że między 16 a 17 mam troszkę mniej czasu. A wieczorem to już praktycznie szanse na kompa są zerowe...no chyba, że mąż idzie do kumpla
Żabciu, to ładną masz rozpiętość8-17.
Ale po południu to całkiem dobra pora -
nick nieaktualnya ja niestety odpuszczam sobie starania, moj stwierdzil ze tak mi zalezy ze nie jestem w stanie myslec o niczym innym, ze juz mi odbija a jemu odbiera to przyjemnosc z sexu...
Takze nie wiem kiedy tu zajrze znow, bede podczytywac na pewno.
Trzymam mocno kciuki zeby sie wszystkim udalo jak najszybciej!Misty87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość