Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Niestety wiekszosc mezczyzn uwielbia taka kuchnie... u mnie w domu to samo. Mama zrobi cos lzejszego, to oczywiscie tatus kreci nosem, bo nie ma tlustego miecha, gory ziemniakow i najlepiej jeszcze zasmazanej kapuchy. Ja jestem zwolenniczka salatek i zdrowszej kuchni, aczkolwiek schabowym nie gardze, oczywiscie pozniej tylko wyrzuty sumienia
Moj maz bardzo lubi te moje rozne salateczki, ale tez miecho podstawa, wiec czesto gotuje 2 rozne obiady...Misty87, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Tak Juleńko, dziś nie było jajek w mundurkach hahahahaha ptaszków też
Cały plan specjalnie opracowywałam, żeby był w zgodzie z tymi radami Zobaczymy co z tego wyniknie
Myśle że plan wypalił dlatego że sam był zaskoczony tym co zobaczył po otwarciu oczu i zapomniał z pewnością że gdzieś w kieszeni czy w szufladzie leży lateksik.
Niesamowici są ci faceci :):):)Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co, facetow warto czasem solidnie opieprzyc! Wczoraj moj nie mial czasu sie odezwac, a dzis juz 2 sms zdazyl wyslac haha
Trzymac krotko i koniec!Little Frog, Lena87, Macierzanka:), sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
A mój mąż to zupełnie jak nie facet pod względem jedzenia. Lubi lekko, rzadko mięso, dużo warzyw i ogólnie małe porcje. Na pewno nigdy żadnych schabowych (nie jedliśmy już kilka lat), tłustych miesiw itd. Ja to mam naprawdę szczęście
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Zabko zrobilabym to w ciemno! Z Toba i Twoim poczuciem humoru mialabym niezle jajajulenka78 wrote:Myśle że plan wypalił dlatego że sam był zaskoczony tym co zobaczył po otwarciu oczu i zapomniał z pewnością że gdzieś w kieszeni czy w szufladzie leży lateksik.
Niesamowici są ci faceci :):):)Misty87 wrote:Wiecie co, facetow warto czasem solidnie opieprzyc! Wczoraj moj nie mial czasu sie odezwac, a dzis juz 2 sms zdazyl wyslac haha
Trzymac krotko i koniec!Ida wrote:A mój mąż to zupełnie jak nie facet pod względem jedzenia. Lubi lekko, rzadko mięso, dużo warzyw i ogólnie małe porcje. Na pewno nigdy żadnych schabowych (nie jedliśmy już kilka lat), tłustych miesiw itd. Ja to mam naprawdę szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 14:34
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Tak Juleńko, dziś nie było jajek w mundurkach hahahahaha ptaszków też
Cały plan specjalnie opracowywałam, żeby był w zgodzie z tymi radami Zobaczymy co z tego wyniknie
Jajka w mundurkach dobre hasło!