X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahahaha :D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka28 wrote:
    To jak juz wyrywamy z kontekstyu... buhahahah a ktoras mowila ze siemie nie pomaga :D

Dobra Dobra, żeście się Mnie uczepiły :D !

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:

Ale ja lubię zapach jaki się wydobywa w trakcie ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 13:23

Little Frog, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, no ktoś musiał być kozłem ofiarnym :D Jutro postaramy się znaleźć innego :D Chyba, że coś wyłapiemy u Ciebie :D
    Przeczytałam 5 razy przed wysłaniem. Myślę, że nic nie wyciągniecie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Lenka, no ktoś musiał być kozłem ofiarnym :D Jutro postaramy się znaleźć innego :D Chyba, że coś wyłapiemy u Ciebie :D
    Przeczytałam 5 razy przed wysłaniem. Myślę, że nic nie wyciągniecie :D

Dobra dobra, teraz będę uważać co piszę :D !

Little Frog lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    nawet i w łazience bo mam kabino-wanne ..

a jeśli chodzi o pokój nie jest mi to na rękę bo może doprowadzić do grzyba ..
    hahahahahahahahahahahahahaha :D:D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pamiętajcie , Głodnemu zawsze Chleb na Myśli ..
    Wiec Kochane Panie czyżbyście narzekały na brak <3 ? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    hahahahahahahahahahahahahaha :D:D:D

@ z Ciebie a nie Żaba ! .. HaHaHa

• Melula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Heh, mój mąż to zbytnio nie chce mnie dopuścić

nie mogłam sobie podarować... Żabko

Little Frog, santoocha, Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie do roboty z <3 a nie tu podtekstów szukają :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe :D O tak :D Ja to tylko w łóżku, jak zażartowałam wczoraj mężowi, że musimy to zrobić na stoliku kawowym, to powiedział, że się jeszcze połamie, więc lepiej nie :D A blatu nie mamy, żadnego dłuższego, stolik normalny mamy tylko taki malusi na 2-3 osoby, pralki w mieszkaniu nie mamy. Tylko została jeszcze podłoga. Nie mam tak dobrze jak Wy :D

• santoocha Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A parapety macie?

Lena87 lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucam dla rozruszania towarzystwa jedno z ogłoszeń dotyczących sprzedaży sukni ślubnej :)
    Sprzedam kiecę ślubną. Fajna, klasyczna.
    Miałam zostawić ją dla swojej córy, ale zapowiedziala, że zamierza zostać gwiazdą mody, a suknia oldskulowa, więc odpada.

Suknia szyta na miarę, bo chudłam i tyłam, i chudłam i tyłam, teraz tylko tyję. :) W każdym razie na pewno można z nią wszystko zrobić.
    Mój rozmiar 40-42, przy wzroście 160 cm (tak wiem, proszę nie komentować...)
    Do sukni miałam dokupione buty na ok. 8 cm obcasie, ale bałam się, że się zabiję (wizja, że lecę przez cały Kościół, potykam się o dywan i walę czołem w schodek ołtarza, krew sie leje, ludzie lecą na pomoc, złośliwa siostra robi zdjęcia i sie śmieje), dlatego poszłam w trampkach.
    Musiałam nosić kiecę w rękach, bez przesady, ale obcas raczej by się przydał.

Suknia fajna, jak już wspomniałam, nietypowa. Cała w koronce. Kosztowała 1700 zł, jak teraz się zastanawiam, że na jedną noc kupiłam sukienę za taką kasę to mi słabo.
    Jak kiedyś swego chłopa porzucę i będę się jeszcze hajtać, to sobie kupię używaną. Albo dobra, nie będę Go porzucać.

Wracając do sukni - składa się z 3 części, halki, z lekkim kloszem (tak, to się nazywa?), sukni właściwej i bolerka (na weselu latałam bez).
    Miałm jeszcze takie futerko, które do Kościoła założyłam, ale ktoś pożyczył na imprezę, ale może znajdę to gratisowo dorzucę.
    Był też welon, najdłuższy na świecie (faza babci...chociaż osobiście uważałam, że to wiocha), ciągnął się przez cały Kościół, ulicę Długą w Warszawie, oplatał też przystanek autobusowy na pl. Krasińskich. Welonu już nie ma, bo sobie zrobiłam z niego moskitierę do wózka.

Zapraszam do oglądania, przymierzania (Warszawa - Żoliborz, Łomianki) mogę też w ciemno wysłać. Kto jak woli. Uczciwa kobita jestem. :)

Ps. zdjęcia oryginalne... oferta 100% powagi!

santoocha, Lena87, Kasiula09, karmela85, Ania07, Misty87 lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    A parapety macie?
    A widzisz! Mamy :D I to wyglądają na takie stabilne :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIĄŻA po męsku - czarny humor

Jak to jest, że kiedy twoja żona albo dziewczyna zajdzie w ciążę, to zaraz zlatują się wszystkie koleżanki, macają ją po brzuchu i składają gratulacje, a żadna nie pogłaszcze ciebie po penisie, mówiąc "dobra robota"?

Little Frog, karmela85, Ania07, santoocha, Misty87, Kaśka28 lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak piszecie o swoich M to powiem wam, że my łazienkę mamy dopiero rok czasu, kuchnię tak samo. W łazience mam kabinę 90x90 z głębokim brodzikiem, ja w nim sobie leżę tak, że nogi w górze mam :) strasznie marzy mi się wanna ale wtedy byśmy musieli gdzieś pralki się pozbyć.
    Przed nami jeszcze remont starej części domku, wymiana dachu, okna mamy jeszcze takie, że na zimę dubelty trzeba wstawiać. Chcemy wymienić je na znacznie większe.Najgorzej, że musimy zburzyć jedną ścianę, bo drewniana i belki zgniły, ale plus jest ten, że wtedy salon będzie miał 30m kwadratowych :)
    Z wilgocią i pleśnią nie mamy problemów, ale wiem, że teściowa jak miała pleśń w łazience to pomalowała ściany specjalną farbą grzybobójczą i pomogło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 13:57

Blondik, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe, nie mogę się zebrać do układania. złożyłam ręczniki, ścierki i fajrant...
    wiecie co, przypomniały mi się takie przyśpiewki weselne, nie wiem czemu. chodzę po mieszkaniu i nucę! ale czad!

Ania07, Blondik, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was dziewczęta :)
    U mnie dzisiaj dobry humor. Po przeziębieniu ani śladu :D Dobrze, że już weekend. Jak Wam dzionek mija? Ja się zabieram za czytanie jak zwykle :D Lecicie z tymi postami, że masakra ..

Little Frog, Blondik, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja zaniechałam obserwacje śluzu, bo jak niby mam go badać jak po tym żelu Conceive mam cały czas płodny bo rozciągliwy.. jeszcze przez nawet 3 dni po użyciu go tak jest.

Blondik lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki jak już parę dni temu tutaj pisałam, staram się również o pierwszego bobaska ale niestety ten cykl zakończył się @. Może kiedyś się uda. :) Na pocieszenie zjadłam duuuużo nutelli. Cały miesiąc nie jadłam słodyczy:), aż mnie zmuliło. Pozdrawiam wszystkie staraczki.

Blondik, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

‹‹ 390 391 392 393 394 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ