Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Tam sa meble.?
Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Dziękuję Fidelissa. Myślę, że żelatynę dodać do kurczaka i kości ze schabu, chociaż powiem wam, że raz jak gotowałam rosół z ćwiartek kurczaka były dosyć tłuste to na następny dzień galareta mi się zrobiła.
Wcinam kanapkę, tak mi jeść się zachciało uwielbiam galaretę, ale z kurczaka, z nóżek nie tknę, do tego ocet. Jak nie mam apetytu to jedynie galaretka mi wchodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 00:20
Fidelissa, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Misty moze jaka fajna lampę zobaczysz?.. Taka na mały stolik lub komodę?
-
Dobranoc Misty i Fidelissa zapewne do rana.
Misty też pierwszy raz dzisiaj widziałam "Sprawa się rypła" i jest świetna. Ogólnie nigdy nie przepadałam za polskimi filmami, ale M. mnie przekonał. Z chęcią oglądnęłabym "Sarę" ostatnio puszczali w tv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 00:26
Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Czy My mamy nakręcać się non stop ?
Zastanawiać się czy jesteśmy w ciąży ? czy były dni płodne ?
Czy przyjdzie @ ? .. Kurcze nie na tym życie polega !! ..
Przecież jesteśmy tu po to aby każdy temat poruszać ..
Oj, nie było mnie odkąd napisałam post, który chyba nie każda zrozumiała. A widzę, że pijecie do mnie, bo raczej tylko ja miałam jakieś obiekcje przed poruszaniem zbyt wielu tematów tutaj.
Nie chodzi mi o nakręcanie się i mówienie non stop o ciąży i o objawach, bo sama jestem od tego bardzo daleka. Nie na tym życie polega, racja. Sęk w tym, że mi życie płynie gdzie indziej niż głównie na forum, stąd moje pytania odnośnie objawów i ciąży, bo zwyczajnie nie mam czasu na wkręcanie się w każdy temat. Uznałam, że jeśli to forum o zachodzeniu w ciąże z pierwszym dzieckiem, to mogę zadać jakieś pytanie jeśli najdą mnie jakieś wątpliwości.
Tak, jesteście(my) tu po to aby poruszać każdy temat, pewnie. Tyle że ja osobiście (nie urażając Was dziewczyny) nie potrzebuję aż takiego wsparcia psychicznego i plotkowania na przeróżne tematy, bo mam to w realu Tu chciałam zaspokoić swoją ciekawość, a jak bym coś wiedziała, to z chęcią podzieliłabym się swoimi doświadczeniami. Niestety, nie będąc na bieżąco wypadam z obiegu, a jak już wspomniałam - nie zawsze mam aż tyle czasu by wertować kolejne strony w poszukiwaniu odpowiedzi czy powtarzaniu pytań kolejny raz. Nie wiem, może mam błędne wyobrażenie o forum, ale wydaje mi się, że za bardzo dobiegacie od tematu. Rozumiem, że się wspieracie, że chcecie się oderwać od ciągłego myślenia itd, ale przez te lecące z prędkością światła strony trudno jest odsiać to co ważne i na temat, nie tylko dla mnie, ale myślę, że i dla wielu dziewczyn, które nawet się nie odzywają, bo tak jak ja nie mają na to czasu.
No nic, w każdym razie nie obrażam się, mówię co myślę. Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam. Dziękuję Wam za wsparcie i pomoc, bo dzięki Wam wiele się dowiedziałam. Mam nadzieję, że jeśli jeszcze będę miała jakieś pytanie, czy wątpliwość to znajdę tu schronienie w tym gęstym gąszczu postów. Na chwilę obecną tempo jest niestety nie dla mnie, więc muszę zrezygnować z pisania tu, przynajmniej na jakiś czas.
Trzymajcie się i życzę powodzenia każdej z Was -
basiulkaa_89 wrote:Kochane dostalam wczoraj miesiaczke.
Dzisiaj wylecial ze mnie taki duzy skrzep i od tego czasu boli mnie podbrzusze Nie rozumiem Nigdy tak nie mialam a bol jest dziwny w macicy typowo.
Basiulka przykro mi. Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało. Może masz bardziej obfitą @ niż zwykle... -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry kochane,ja juz tez na nozkach,bo zaraz jade z mezem do lekarza...od paru lat leczy sie i bierze tabletki na nadcisnienie,a ma fopiero 25 lat,no ale takie geny...nie orientujecie sie czasem czy takie tabletki maja wplyw na plodnosc?Z gory dzieki za odpowiedzi i zycze kazdej milego weekendu;-)
Macierzanka:), Lena87, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Jestem na bieżąco, bo wczoraj udało mi się Was podczytywać z telefonu, ale nie jestem w stanie odpisać na wszystko, o czym pisałyście. W skrócie to mój mąż też jest zazdrośnikiem, chociaż teraz mu trochę przeszło Może dlatego, że przebywamy za granicą i brak potencjalnych kandydatów do zdrady hahahaha
Mój mąż kocha typowe starocie - nawet dostał od mojej mamy całą taką drewnianą meblościankę i wyżebrał od niej takie srebrne dzbaneczki ()nie wiem z czego są zrobione. A mi się część rzeczy podoba, ale nie wszystkie
Ida, tak jak już dziewczyny pisały wcześniej, to czasami nasze pytania gubią się w trakcie pisania. Poza tym zdarza się tak, że żadna z obecnych po prostu nie zna odpowiedzi na nie (przynajmniej ja mam tak często). Ale jak widać np Macierzanka później wyłapuje takie pytania i odpowiada Tylko trochę cierpliwości lub jak już pisałam, to poprosić o przekopiowanie do wiadomości prywatnej. I po sprawie ;]
Galaretki nie jem Nie wiem jak się robi, ale widzę, że pojawiły się przepisy
Co do filmu "Sprawa się rypła", to rodzina mojego męża ogląda to zawsze jak tylko leci, bo gdzieś tam grał chyba jakiś sąsiad kogoś z ich rodziny (czy jakoś tak, ten co się za babkę przebierał chyba) Także zawsze jak to oglądają, to pojawia się ta sama historia
Nie wiem co tam jeszcze było, ale jak coś mi się przypomni to dopiszęMacierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie narzekam tylko że praca w weekendy i święta czasami ale za to można sobie w ciągu tyg odbic a Wy dziewczyny gdzie pracujecie ? Jak można wiedzieć ? ... Praca w hotelu to nie jest szczyt marzeń bo z wykształcenia jestem nauczycielka
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]