Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:hej dziewczyny witam z poranna kawusie ale tylko na chwilke
Mysle ze musisz pogadac o tym z ginem bo napewno da sie skrocic cykl tylko zastanawiam sie czy twoje cykle sa rzeczywiscie za dlugie bo 35 dni to nie sa jeszcze tak tragicznie dlugie..ale pogadaj z lekarzem
Jesli chodzi o meza to on wca. e nie jest zazdrosny,WCALE, tylko zrobil mi awanture jak zatanczylam jeden taniec z kolega kiedys na dozynkach, obrazil sie niemilosiernie jak po imprezie zostalismy wszycy cala paczka na noc w domu organizatora, dodam ze facet zupelnie mna nie zainteresowany bo podbijal do mojej przyjaciolki, kazdy spal w osobnym pokoju chyba mi nie ufal wtedy mialam zal oto do niego ale to bylo przed slubem takze zobaczymy
cykle 36dniowe sa normalne . -
Ale sie zdenerwowalam...
IDA uwierz kazda z nas ma swoje zycie w realu nie siedzimy calymi dniami przed monitorem chociaz czasami mozna miec takie wrazenie. Jak nie masz czasu czytac PLOTEK I niewaznych tematow to nie nadrabiaj stron jak cie to przerasta to wchodz na forum jak zobaczysz ze strony polwcily to nie szukaj odpowiedzi tylko od razu zadaj je na nowo (to az tak ciezkie nie jest) jak ktoras bedzie znala odpowiedz odpowie i nawet setny raz!!) a jak nie masz sily nawet 3-4 razy tego samego pytania zadac to popros o odpowiedz na priv albo pod twoim wykresem napewno znajda sie dziewczyny ktore ci odpowiedza....Ewelina23, Ania07, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja mam nadzieję, że i moj siostra się zmieni. Może jak chłopak po 6 latach chodzenia jej się w końcu oświadczy Ona zła nie jest, ale wiem, że lubiana też nie jest. Jak po naszym weselu oglądali zdjęia i mój M. powiedział, że źle wyszedł, to ona z tekstem, że :" Dla mnie ty i mój ojciec w wyglądzie to bez różnicy".
Wiem, że cykl 36 dni jest jeszcze normalny, ale wiecie kochane, przy cyklach 28 dniowych w ciągu roku więcej szans na zajście. Niby to tylko 8 dni, ale rocznie to prawie 3 msc w plecy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 10:34
-
Jestem ciekawa jak to było u Was dziewczyny ...kiedy padla decyzja o dziecku w waszym życiu ? Czy zawsze chcialyscie dzidziusia ? ja kiedyś nie chciałam mieć dzieci teraz się odmieniło kiedyś siedzialam w domu i oglądałam jakiś serial i tak mnie coś tklo że w zasadzie mogła bym być mama później moja koleżanka urodziła i prostu czułam jakieś"ciśnienie" na bobaska na dodatek mąż wyjechał na kilka dni do rodziców i przyjechał cudownie odmieniony wrócił usiadł i powiedział że jest gotowy tzn dokładnie brzmialo to tak: wiesz możesz chyba już przestać brać antykoncepcje bo przecież jesteśmy małżeństwem więc chyba możemy sobie zrobić małego Marcina ;-)bo jak wracam do domu to tak tu cicho i w ogole mogło by się coś dziać "
sara_nar, Little Frog lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:A w czym Ci pomóc?
Bo miala mi zobaczyc na wykres i nie wiem czy ta temp moze znaczyc zagniezdzenie sie zarodka bo okres dopiero mam miec kolo 9 lutego i zastanawiam sie a bardzo bym chciala zeby na tescie dzisiaj dwie kreseczki wyszly -
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Jestem ciekawa jak to było u Was dziewczyny ...kiedy padla decyzja o dziecku w waszym życiu ? Czy zawsze chcialyscie dzidziusia ? ja kiedyś nie chciałam mieć dzieci teraz się odmieniło kiedyś siedzialam w domu i oglądałam jakiś serial i tak mnie coś tklo że w zasadzie mogła bym być mama później moja koleżanka urodziła i prostu czułam jakieś"ciśnienie" na bobaska na dodatek mąż wyjechał na kilka dni do rodziców i przyjechał cudownie odmieniony wrócił usiadł i powiedział że jest gotowy tzn dokładnie brzmialo to tak: wiesz możesz chyba już przestać brać antykoncepcje bo przecież jesteśmy małżeństwem więc chyba możemy sobie zrobić małego Marcina ;-)bo jak wracam do domu to tak tu cicho i w ogole mogło by się coś dziać "Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ewelina23 wrote:Dobrze dziekuje
A jak u Ciebie ?Ewelina23 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 decyzji o ciąży nie powinno się przeciągać w nieskończoność taka jest prawda musisz mieć kochającego męża skoro tak fajnie mysli tzn nigdy nie będzie momentu odpowiedniego gdzie sytuacja materialna będzie ok zawsze są jakieś wydatki ale daj spokój pewnie że dacie sobie radę :--D[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Dzień dobry Fidelissa
U mnie dobrze, humor dopisuje
Co do dziecka to od zawsze chciałam mieć. Ale też wiadomo, że trzeba było czekać na odpowiedniego faceta i odpowiednią sytuację życiową, bo głupio jakbym z tego mojego chcenia dała sobie zrobić dziecko w gimnazjum czy podstawówce. Teraz mam tego faceta i sytuację w miarę ok. Mężowi powiedziałam, że chcę 2 dzieci i po 30 już nie chcę mieć więcej Także musi się wyrobićjulenka78, Lena87, Macierzanka:), Driada0102 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Dzień dobry Fidelissa
U mnie dobrze, humor dopisuje
Co do dziecka to od zawsze chciałam mieć. Ale też wiadomo, że trzeba było czekać na odpowiedniego faceta i odpowiednią sytuację życiową, bo głupio jakbym z tego mojego chcenia dała sobie zrobić dziecko w gimnazjum czy podstawówce. Teraz mam tego faceta i sytuację w miarę ok. Mężowi powiedziałam, że chcę 2 dzieci i po 30 już nie chcę mieć więcej Także musi się wyrobićAnia07 lubi tę wiadomość
-
Ala moja sytuacja materialna sie zmienila oboje dostalismy prace na stale ja od wrzesnia dlatego teraz niemamy przeszkod zeby sie starac i robimy wszytko co w naszej mocy
Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
My zaczęliśmy poważnie myślec po ślubie a staramy sie od czerwca, z ovu i wykresami od września. Miałam problem z ustaleniem ovu a czerwiec i sierpień miałam bezowulacyjny. Dzisiaj masakra bo gardło bardzo boli i tempke poszła wydolność 36,07. Wiec nie wiem dlaczego oby pisze ze 54% szans na testowanie....przecie tempke spadła wiec moim zdaniem nic z tego........