X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem księgową w biurze rachunkowym.

ania181111, Ewelina23 lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny jestem w pracy i odpoczywam ;-)fajnie jest mieć taka pracę ;-);-);-);-);-)

Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko wpadłam się przywitać ..

Może później się pojawię .. :)

Ewelina23, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w polsce pracowalam w slepie spożywczym poltora roku i pozwalniali polowe ludzi. Sklep byl jeszcze rok i go zamkneli. Strasznie lubilam ta prace. :-) tu nie bd pracowac w sklepie bo wykorzystują ludzi jak tylko sie da

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś

I coś jeszcze, odpowiadając na jeden z postów - mam życie w realu! Robię wiele rzeczy i dwa razy tyle ogarniam. Mam rodziców i cudowne rodzeństwo. Mam koleżanki, nawet przyjaciółki, z którymi uwielbiam spędzać czas. A w zasadzie to wspólnie z naszymi mężami zawsze! Widujemy sie rzadko, ale gadamy o wszystkim!
    Ale jest pewna granica, od której one mi już nie są w stanie pomóc... bo po prostu tego nie rozumieją tak jak ja! Nawet same mi to mówią!

Tak, to forum w necie, ale ja potrzebuję właśnie takiego wsparcia, bo staram się dwa lata i z biegiem czasu może się człowiekowi w głowie pomieszać...od czekania. A wspólnie łatwiej się czeka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 02:20

ania181111, Ewelina23, Kaśka28, Little Frog, Ania07, Lena87, Maniuś, Misty87, julenka78 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka;-) masz dobrze bo masz znajomych z którymi możesz pogadać co prawda nie o wszystkim ale jednak
    ... Ja mając 18 lat wyprowadzilam się do wielkiego miasta w poszukiwaniu "lepszego życia"bo pochodzę ze strasznej wiochy ;-)... Nie miałam nikogo i w zasadzie nadal nie mam takiej osoby (no oprocz mojego męża ale z mężem nie zawsze można o wszystkim pogadać ) z która można pogadać o swoich problemach i dylematach i ciesze się bardzo że znalazłam takie forum gdzie można dowiedzieć się wielu rzeczy jak i pogadać NORMALNIE i na każdy temat ;-) jednym słowem rowne z Was babki ;-);-);-)

Macierzanka:), Little Frog, Lena87, Maniuś, Misty87 lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ja od 7 na nogach, o matko odzwyczaiłam się od tak wczesnego wstawania, ledwo na oczy jeszcze widzę.
    Macierzanko takie wsparcie na forum i dla mnie jest potrzebne, bo w realu nie mam z kim o tym porozmawiać. Staraszej siostrze jeszcze daleko do etapu starania się. Mamy nie mam, z teściową nie bardzo rozmawiać, no może moja chrzestna, ale nie za często ją widuję.
    Jeśli chodzi o pracę to obecnie nie pracuję, ostatnio pracowałam w radiu taxi na centrali, ale praca też świątek,piątek i niedziela, po 12h w tym nocki, a zarobki marne bo 4,50zł /h. Udawało mi się wyciągać te 1000 zł, ale kosztem nieprzespanych nocy i nie tylko. Ogólnie w moim mieście ciężko o dobrą pracę :/ najlepszą pracę jaką miałam to była praca w stolicy w Coffeeheaven i w Empiku :)
    aniu z bliskich osób ja też jedynie męża mam, ale nawet z nim o wszystkim nie porozmawiam. Mam przyjaciela, ale on też ma swoje, studia, praca, dziewczyna i już dawno nie miałam okazji mu się zwierzyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 10:02

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże pl zarobki 4,50zł/h!!! Prawie z krzesełka spadlam! Cóż takie mamy realia :-(masakra! Ją mam 6.70 na godz ;-)nieźle co ;-) ? Ale jaka płaca taka praca ;-) dlatego odpoczywam teraz i mam w nosie ;-)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie o to mi chodziło Ania :) Ja też się wyprowadziłam jak miałam 18 :) i właśnie wtedy poznałam tych ludzi, ale nie miałabym odwagi opowiadać im o tym, że mąż idzie na badaniie nasienia na przykład...
    A najlepszym przyjacielem też oczywiście jest mój mąż :)

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tu mam 5 kolezanek szczerze nie rozmawiam z nimi na wszystkie tematy przyjaciolke ktora tu mialam poleciala do polski. Z moja przyjaciolka odemnie z miasta z polski stracilam kontakt. Wiec tu najlepsza przyjaciolka jest moja siostra . No i ciesze sie ze mam tak wspanialego faceta

sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Boże pl zarobki 4,50zł/h!!! Prawie z krzesełka spadlam! Cóż takie mamy realia :-(masakra! Ją mam 6.70 na godz ;-)nieźle co ;-) ? Ale jaka płaca taka praca ;-) dlatego odpoczywam teraz i mam w nosie ;-)
    Ja mimo ze w polsce zarabialam na stazu w sklepie 640zl miesiecznie pozniej na umowie 1100zl mies. To i tak lubilam ta prace. No zarobki w polsce masakra

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszmy się dziewczyny że mamy ukochanych mężczyzn ;-) ją swojemu bardzo dużo zawdzieczam i ciesze się że przyszedł w moim życiu taki czas że chce mieć dziecko ;-) kiedyś w życiu bym nie pomyslala że będę miała takie plany ;-) ale gdy ma się odpowiedniego partnera to wszystko wygląda inaczej ;-)

Ewelina23, sara_nar, Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    udostępnisz wykres na tablicy to bedziemy mogły podpatrzec twoja temp bo tak nie widzac wykresu to ciezko cos powiedziec :)

XxMoniaXx wykres mam udostepniony znajdz po nicku :-)

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny witam z poranna kawusie ale tylko na chwilke
    sara_nar wrote:
    W dodatku cykle ostatnio mam po 34-36 dni więc całkiem do d*py. Tak się zastanawiam, czy nie ma sposobu żeby skrócić cykl do 28 dni.

Mysle ze musisz pogadac o tym z ginem bo napewno da sie skrocic cykl tylko zastanawiam sie czy twoje cykle sa rzeczywiscie za dlugie bo 35 dni to nie sa jeszcze tak tragicznie dlugie..ale pogadaj z lekarzem

Jesli chodzi o meza to on wcale nie jest zazdrosny,WCALE, tylko zrobil mi awanture jak zatanczylam jeden taniec z kolega kiedys na dozynkach, obrazil sie niemilosiernie jak po imprezie zostalismy wszycy cala paczka na noc w domu organizatora, dodam ze facet zupelnie mna nie zainteresowany bo podbijal do mojej przyjaciolki, kazdy spal w osobnym pokoju chyba mi nie ufal wtedy mialam zal oto do niego ale to bylo przed slubem takze zobaczymy

sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Cieszmy się dziewczyny że mamy ukochanych mężczyzn ;-) ją swojemu bardzo dużo zawdzieczam i ciesze się że przyszedł w moim życiu taki czas że chce mieć dziecko ;-) kiedyś w życiu bym nie pomyslala że będę miała takie plany ;-) ale gdy ma się odpowiedniego partnera to wszystko wygląda inaczej ;-)
    ja mialam wczesniej zwiazek nie udany i nawet na mysl mi nie przyszlo dziecko. I dzieki Bogu

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja mimo ze w polsce zarabialam na stazu w sklepie 640zl miesiecznie pozniej na umowie 1100zl mies. To i tak lubilam ta prace. No zarobki w polsce masakra
    To prawda :-( w ogóle aby dostać normalną umowę o pracę trzeba się niezle nagimnastykowac ;-)

Ewelina23, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniu, niestety jak nie ma nic lepszego to człowiek i na taką pracę się decyduje. W dodatku miałam takiego pecha, że dwa razy pod rząd sylwester pracujący mi wypadał. A wiadomo wtedy to urwanie głowy z telefonami :/
    Pracowałam też sporo czasu w Da Grasso w pizzerii, praca też mogła być, ale zdażało się, że jak przychodziłam na 9 to aż do 24 w pt i sb. Zarobik 6zł/h miesięcznie wychodziło 1200zł.
    Ewelino a siostra starsza czy młodsza ? Moja o rok starsza, ale kompletnie nie potrafię z nią rozmawiać. Może dlatego, że ona wszystko i wszystkich krytykuje i jest mało wylewna. Zawsze bliska memu sercu była moja kuzynka, ale od czasu gdy poznała swojego męża zmieniła się o 180 stopni i teraz mieszka w anglii. Może też ten kontak się osłabił przez to, że jak to powiedzieli " Nas na wszystko stać" ... my tak o sobie nie możemy powiedzieć.
    Powinni zlikwidować te umowy zlecenia, bo pomijając marne zarobki to człowiek nawet normalnego ubezpieczenia nie ma i jak tu myśleć o dziecku? Mi w sierpniu renta po mamie się kończy, nie będę miała ubezpieczenia, a insulina bez zniżki 150 zł kosztuje na miesiąc czasu :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 10:23

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    To prawda :-( w ogóle aby dostać normalną umowę o pracę trzeba się niezle nagimnastykowac ;-)
    Mam o tyle dobrze ze szybko sie ucze. Na kasie usalam po tyg pracy. A powinnam po ukonczonym stazu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    aniu, niestety jak nie ma nic lepszego to człowiek i na taką pracę się decyduje. W dodatku miałam takiego pecha, że dwa razy pod rząd sylwester pracujący mi wypadał. A wiadomo wtedy to urwanie głowy z telefonami :/
    Pracowałam też sporo czasu w Da Grasso w pizzerii, praca też mogła być, ale zdażało się, że jak przychodziłam na 9 to aż do 24 w pt i sb. Zarobik 6zł/h miesięcznie wychodziło 1200zł.
    Ewelino a siostra starsza czy młodsza ? Moja o rok starsza, ale kompletnie nie potrafię z nią rozmawiać. Może dlatego, że ona wszystko i wszystkich krytykuje i jest mało wylewna. Zawsze bliska memu sercu była moja kuzynka, ale od czasu gdy poznała swojego męża zmieniła się o 180 stopni i teraz mieszka w anglii. Może też ten kontak się osłabił przez to, że jak to powiedzieli " Nas na wszystko stać" ... my tak o sobie nie możemy powiedzieć.
    starsza o 3 lata. Wczesnidj tez nie potrafilam z nia rozmawiac klucilysmy sie o wszystko. Starala sie byc mądrzejsza ale jej to nie wychodzilo bo wiedzialam ze mam racje. Teraz mamy super kontakt zmienila sie .

sara_nar lubi tę wiadomość

Wysłany: 1 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta90 wrote:
    XxMoniaXx wykres mam udostepniony znajdz po nicku :-)

A w czym Ci pomóc?

1237397y6kr97ild4.gif
‹‹ 411 412 413 414 415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: