Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w polsce pracowalam w slepie spożywczym poltora roku i pozwalniali polowe ludzi. Sklep byl jeszcze rok i go zamkneli. Strasznie lubilam ta prace. tu nie bd pracowac w sklepie bo wykorzystują ludzi jak tylko sie da
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
I coś jeszcze, odpowiadając na jeden z postów - mam życie w realu! Robię wiele rzeczy i dwa razy tyle ogarniam. Mam rodziców i cudowne rodzeństwo. Mam koleżanki, nawet przyjaciółki, z którymi uwielbiam spędzać czas. A w zasadzie to wspólnie z naszymi mężami zawsze! Widujemy sie rzadko, ale gadamy o wszystkim!
Ale jest pewna granica, od której one mi już nie są w stanie pomóc... bo po prostu tego nie rozumieją tak jak ja! Nawet same mi to mówią!
Tak, to forum w necie, ale ja potrzebuję właśnie takiego wsparcia, bo staram się dwa lata i z biegiem czasu może się człowiekowi w głowie pomieszać...od czekania. A wspólnie łatwiej się czeka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 02:20
ania181111, Ewelina23, Kaśka28, Little Frog, Ania07, Lena87, Maniuś, Misty87, julenka78 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka;-) masz dobrze bo masz znajomych z którymi możesz pogadać co prawda nie o wszystkim ale jednak
... Ja mając 18 lat wyprowadzilam się do wielkiego miasta w poszukiwaniu "lepszego życia"bo pochodzę ze strasznej wiochy ... Nie miałam nikogo i w zasadzie nadal nie mam takiej osoby (no oprocz mojego męża ale z mężem nie zawsze można o wszystkim pogadać ) z która można pogadać o swoich problemach i dylematach i ciesze się bardzo że znalazłam takie forum gdzie można dowiedzieć się wielu rzeczy jak i pogadać NORMALNIE i na każdy temat jednym słowem rowne z Was babkiMacierzanka:), Little Frog, Lena87, Maniuś, Misty87 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dzień dobry Ja od 7 na nogach, o matko odzwyczaiłam się od tak wczesnego wstawania, ledwo na oczy jeszcze widzę.
Macierzanko takie wsparcie na forum i dla mnie jest potrzebne, bo w realu nie mam z kim o tym porozmawiać. Staraszej siostrze jeszcze daleko do etapu starania się. Mamy nie mam, z teściową nie bardzo rozmawiać, no może moja chrzestna, ale nie za często ją widuję.
Jeśli chodzi o pracę to obecnie nie pracuję, ostatnio pracowałam w radiu taxi na centrali, ale praca też świątek,piątek i niedziela, po 12h w tym nocki, a zarobki marne bo 4,50zł /h. Udawało mi się wyciągać te 1000 zł, ale kosztem nieprzespanych nocy i nie tylko. Ogólnie w moim mieście ciężko o dobrą pracę najlepszą pracę jaką miałam to była praca w stolicy w Coffeeheaven i w Empiku
aniu z bliskich osób ja też jedynie męża mam, ale nawet z nim o wszystkim nie porozmawiam. Mam przyjaciela, ale on też ma swoje, studia, praca, dziewczyna i już dawno nie miałam okazji mu się zwierzyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 10:02
-
Boże pl zarobki 4,50zł/h!!! Prawie z krzesełka spadlam! Cóż takie mamy realia :-(masakra! Ją mam 6.70 na godz ;-)nieźle co ? Ale jaka płaca taka praca dlatego odpoczywam teraz i mam w nosie
Ewelina23 lubi tę wiadomość
Właśnie o to mi chodziło Ania Ja też się wyprowadziłam jak miałam 18 i właśnie wtedy poznałam tych ludzi, ale nie miałabym odwagi opowiadać im o tym, że mąż idzie na badaniie nasienia na przykład...
A najlepszym przyjacielem też oczywiście jest mój mąż -
nick nieaktualnyJa tu mam 5 kolezanek szczerze nie rozmawiam z nimi na wszystkie tematy przyjaciolke ktora tu mialam poleciala do polski. Z moja przyjaciolka odemnie z miasta z polski stracilam kontakt. Wiec tu najlepsza przyjaciolka jest moja siostra . No i ciesze sie ze mam tak wspanialego faceta
sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:Boże pl zarobki 4,50zł/h!!! Prawie z krzesełka spadlam! Cóż takie mamy realia :-(masakra! Ją mam 6.70 na godz ;-)nieźle co ? Ale jaka płaca taka praca dlatego odpoczywam teraz i mam w nosie
-
Cieszmy się dziewczyny że mamy ukochanych mężczyzn ją swojemu bardzo dużo zawdzieczam i ciesze się że przyszedł w moim życiu taki czas że chce mieć dziecko kiedyś w życiu bym nie pomyslala że będę miała takie plany ale gdy ma się odpowiedniego partnera to wszystko wygląda inaczej
Ewelina23, sara_nar, Macierzanka:), Maniuś lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny witam z poranna kawusie ale tylko na chwilke
sara_nar wrote:W dodatku cykle ostatnio mam po 34-36 dni więc całkiem do d*py. Tak się zastanawiam, czy nie ma sposobu żeby skrócić cykl do 28 dni.
Mysle ze musisz pogadac o tym z ginem bo napewno da sie skrocic cykl tylko zastanawiam sie czy twoje cykle sa rzeczywiscie za dlugie bo 35 dni to nie sa jeszcze tak tragicznie dlugie..ale pogadaj z lekarzem
Jesli chodzi o meza to on wcale nie jest zazdrosny,WCALE, tylko zrobil mi awanture jak zatanczylam jeden taniec z kolega kiedys na dozynkach, obrazil sie niemilosiernie jak po imprezie zostalismy wszycy cala paczka na noc w domu organizatora, dodam ze facet zupelnie mna nie zainteresowany bo podbijal do mojej przyjaciolki, kazdy spal w osobnym pokoju chyba mi nie ufal wtedy mialam zal oto do niego ale to bylo przed slubem takze zobaczymy
sara_nar, Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:Cieszmy się dziewczyny że mamy ukochanych mężczyzn ją swojemu bardzo dużo zawdzieczam i ciesze się że przyszedł w moim życiu taki czas że chce mieć dziecko kiedyś w życiu bym nie pomyslala że będę miała takie plany ale gdy ma się odpowiedniego partnera to wszystko wygląda inaczej
-
Ewelina23 wrote:Ja mimo ze w polsce zarabialam na stazu w sklepie 640zl miesiecznie pozniej na umowie 1100zl mies. To i tak lubilam ta prace. No zarobki w polsce masakra
Ewelina23, sara_nar, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
aniu, niestety jak nie ma nic lepszego to człowiek i na taką pracę się decyduje. W dodatku miałam takiego pecha, że dwa razy pod rząd sylwester pracujący mi wypadał. A wiadomo wtedy to urwanie głowy z telefonami
Pracowałam też sporo czasu w Da Grasso w pizzerii, praca też mogła być, ale zdażało się, że jak przychodziłam na 9 to aż do 24 w pt i sb. Zarobik 6zł/h miesięcznie wychodziło 1200zł.
Ewelino a siostra starsza czy młodsza ? Moja o rok starsza, ale kompletnie nie potrafię z nią rozmawiać. Może dlatego, że ona wszystko i wszystkich krytykuje i jest mało wylewna. Zawsze bliska memu sercu była moja kuzynka, ale od czasu gdy poznała swojego męża zmieniła się o 180 stopni i teraz mieszka w anglii. Może też ten kontak się osłabił przez to, że jak to powiedzieli " Nas na wszystko stać" ... my tak o sobie nie możemy powiedzieć.
Powinni zlikwidować te umowy zlecenia, bo pomijając marne zarobki to człowiek nawet normalnego ubezpieczenia nie ma i jak tu myśleć o dziecku? Mi w sierpniu renta po mamie się kończy, nie będę miała ubezpieczenia, a insulina bez zniżki 150 zł kosztuje na miesiąc czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 10:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:aniu, niestety jak nie ma nic lepszego to człowiek i na taką pracę się decyduje. W dodatku miałam takiego pecha, że dwa razy pod rząd sylwester pracujący mi wypadał. A wiadomo wtedy to urwanie głowy z telefonami
Pracowałam też sporo czasu w Da Grasso w pizzerii, praca też mogła być, ale zdażało się, że jak przychodziłam na 9 to aż do 24 w pt i sb. Zarobik 6zł/h miesięcznie wychodziło 1200zł.
Ewelino a siostra starsza czy młodsza ? Moja o rok starsza, ale kompletnie nie potrafię z nią rozmawiać. Może dlatego, że ona wszystko i wszystkich krytykuje i jest mało wylewna. Zawsze bliska memu sercu była moja kuzynka, ale od czasu gdy poznała swojego męża zmieniła się o 180 stopni i teraz mieszka w anglii. Może też ten kontak się osłabił przez to, że jak to powiedzieli " Nas na wszystko stać" ... my tak o sobie nie możemy powiedzieć.sara_nar lubi tę wiadomość