Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Dokładnie trzeba badać o jednej porze.
A co do testów owu to mi wychodziły pozytywne a potem się okazywało że owulacji nie było. Tak naprawdę miarodajny jest tylko monitoring.
NA MONITORING NIE KAŻDY MOŻE SOBIE POZWOLIĆ... MOJA SZEFOWA JEST WYROZUMIAŁA, ALE NIE AŻ TAK... -
Paula :)) wrote:Hej dziewczyny co u was ? mamy dzis piekny dzien, od rana bylam na dluuuugim spacerze, niestety tak jak wczoraj mowilam ze zrobie dzis test i zrobilam..... jedna kreska
ale chyba za wczesniej bylo na wykonanie testu wiec czekam do @
-
Ja to chyba muszę sobie nakupić testów z internetu (jakichś tanich) i wtedy nie będzie mi żal kasy i może trochę zaspokoję swoją ciekawość
Chociaż wszystko ma swoje plusy i minusy... Może ma któraś jakiś złoty środek? :] Tylko proszę mi nie pisać, że cierpliwość. Bo to chyba najgorszy złoty środek jaki znam
I strasznie deficytowy w moim przypadku
Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Ja to chyba muszę sobie nakupić testów z internetu (jakichś tanich) i wtedy nie będzie mi żal kasy i może trochę zaspokoję swoją ciekawość
Chociaż wszystko ma swoje plusy i minusy... Może ma któraś jakiś złoty środek? :] Tylko proszę mi nie pisać, że cierpliwość. Bo to chyba najgorszy złoty środek jaki znam
I strasznie deficytowy w moim przypadku
Ida lubi tę wiadomość
-
Anutka wrote:PRACA
Anutka, Ida, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny