Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje drogie,widze ze dzis sie tu nie zbyt duzo dzieje...chyba wszystkie popadly w jakas depreche...nie smutajcie sie...moze jutro bedzie lepiej...
    Ja mam znowu jakies delikatne plamienia,a do 10 jeszcze kupa czasu...

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • santoocha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fidelissa wrote:
    Zaczęło sie od jasnorozowego Sluzu.
    Zrobiłam test o czułości 10.
    Jedna kreska....
    Teraz niewielkie krwawienie. Ovu napisało, ze to nowy cykl.
    Wszystko mnie boli i dalej mi jest niedobrze.

Mam dość.

Masz dość, ale walczyć musisz dalej. Tak jak napisała Macierzanka- nie ma co siedzieć i płakać, samo sie nie zrobić. Zrob cos dla siebie zeby przegnac doła i z nadzieją startuj w nowy cykl! Jesteśmy z Toba :)

Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czuję jak by @ czaila się za rogiem.
    Do tego mam wrażenie jak bym jakąś gule miała w gardle i mdli mnie przez to.

A tak po za tym to wszystko gra i buczy :-)

• santoocha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś zaczynam pociągać nosem :(
    Zrezygnowałam z basenu. Pójdę za kilka dni, o ile choróbsko się nie rozbuja.
    Mam ochotę na grzane winko.... :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 18:23

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    I od tego testu ogen kochana bo ten jest na 100000000000% pozytywny buziaki
    Ewelcia gdzie Ty tu Mycho widzisz pozytyw? ;) jak dla mnie to same negatywy niestety ale kreska robi sie wyrazniejsza:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 18:26

• kasia_czarna Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jak dzien mija??? ja po pracy troszke zmeczona ale odrazu zabralam sie za obiadek a teraz juz najedzone leze i i patrze na moj duzy brzuch hehhe od jedzienia hahha

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ale tu cisza. Ja już zrezygnowana podchodziłam, że będę miała mnóstwo nadrabiania, a tu wcale nie....
    Jak tam wieczorek mija? Mi mężuś zjadł obiadek i położył się spać, czyli ja sprawnie przejęłam laptopika :):)

• santoocha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze w pracy, ale zaraz się zmywam.
    Dziś spędzam z Wami wieczór, bo mężuś ma wychodne na piwo z kumplem. Niech zna łaskę! :D

Little Frog lubi tę wiadomość

• Maniuś Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No straszna tu cisza dziewczyny gdzie jestescie?

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Ja jeszcze w pracy, ale zaraz się zmywam.
    Dziś spędzam z Wami wieczór, bo mężuś ma wychodne na piwo z kumplem. Niech zna łaskę! :D
    Oczywiście wcześniej złożył podanie o wyjście, dodał 2 zdjęcia, dał numer do kumpla, określił gdzie będzie, ile wypije, o której wróci oraz jakie tematy zamierzają poruszyć? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj małż wrócił z pracy i od drzwi krzyczał cos o jakimś plutonie do ataku. Jak poszedł wziąć prysznic zajarzyłam o jaki pluton (i żołnierzyki) mu chodzi. A że kabinę prysznicową mamy dość dużą...
    A co! Sam krzyczał od wejscia ::))::))::))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 19:18

Little Frog, karmela85, Misty87, madziallena, santoocha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Oczywiście wcześniej złożył podanie o wyjście, dodał 2 zdjęcia, dał numer do kumpla, określił gdzie będzie, ile wypije, o której wróci oraz jakie tematy zamierzają poruszyć? :D
    Ha ha ;-);-);-) dobre ..muszę u swojego to wyprobowac ;-)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • Ida Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julenka78 wrote:
    Też bym chciała wiedzieć.

Zrobiłam wczoraj o 15-tej i dziś o 10-tej i wyszły podobne, tzn jedna bardzo widoczna a druga mniej widoczna ale widoczna gołym okiem, nie wiem jak odczytać ten wynik na + czy na -
    a od wczoraj śluz mam bardzo gęsty i rozciągliwy jak kurze białko

pomóżcie

Hm, trochę nie rozumiem tego śluzu. To gęsty czy rozciągliwy? Bo ja mam gęsty już po owulacji, a rozciągliwy jak jajko w trakcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Hm, trochę nie rozumiem tego śluzu. To gęsty czy rozciągliwy? Bo ja mam gęsty już po owulacji, a rozciągliwy jak jajko w trakcie.

Kochana tak jak napisałam jest gęsty i rozciągliwy, miedzy palcami rozciąga się okolo 4 cm

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Faceci to w ogole inna bajka :)
    Swietne sa wozki x-lander! Kolezanka tu ma i normalnie prowadzi sie go tak leciutko :) wcale nie sa az tak drogie.
    Misty ale mają najkrótszą gondolę co jest mało fajne i musisz szybko do spacerówki przekładać - też go chciałam ;)

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aankia92 wrote:
    Witam was kobietki. Czy mogły byście mi więcej napisać o Lekach : Clostilbegyth i Metformax.. Czy pomogły zajśc w ciążę?? :)
    Hej ja bralam clo i za pierwszym cyklem z clo sie udalo

• Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam Fasolindę :) jest malutka i o. Za 4 tygodnie znów do niej zajrzymy :D

Misty87, Ida, nick nieaktualny, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Ida Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Najlepiej tak kolo 13 max 14
    Ewel, a skąd masz takie informacje? Bo ja czytałam że właśnie najlepiej wieczorem, około 22, bo wtedy jest największe stężenie LH

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam do Was! Bylam na chwile u znajomych, a przedtem to jakis demon we mnie wlazl. Niech sie moj maz cieszy,ze go tu nie ma. Czego nie dotknelam lecialo z rak, wkurzalo mnie wszystko na maxa, jeszcze moj krol sciagnal worek z drobnym siankiem, skitral sie w nim i wszystko wysypal! A jaki zadowolony byl :)
    Teraz mnie cyceeee bola... ale juz mam lepszy humor :)

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julenka78 wrote:
    Kochana tak jak napisałam jest gęsty i rozciągliwy, miedzy palcami rozciąga się okolo 4 cm
    No to nic innego jak działać :)

‹‹ 500 501 502 503 504 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ