Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej moje drogie,widze ze dzis sie tu nie zbyt duzo dzieje...chyba wszystkie popadly w jakas depreche...nie smutajcie sie...moze jutro bedzie lepiej...
Ja mam znowu jakies delikatne plamienia,a do 10 jeszcze kupa czasu... -
Fidelissa wrote:Zaczęło sie od jasnorozowego Sluzu.
Zrobiłam test o czułości 10.
Jedna kreska....
Teraz niewielkie krwawienie. Ovu napisało, ze to nowy cykl.
Wszystko mnie boli i dalej mi jest niedobrze.
Mam dość.
Masz dość, ale walczyć musisz dalej. Tak jak napisała Macierzanka- nie ma co siedzieć i płakać, samo sie nie zrobić. Zrob cos dla siebie zeby przegnac doła i z nadzieją startuj w nowy cykl! Jesteśmy z TobaMisty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:I od tego testu ogen kochana bo ten jest na 100000000000% pozytywny buziaki
jak dla mnie to same negatywy niestety ale kreska robi sie wyrazniejsza:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 18:26
-
santoocha wrote:Ja jeszcze w pracy, ale zaraz się zmywam.
Dziś spędzam z Wami wieczór, bo mężuś ma wychodne na piwo z kumplem. Niech zna łaskę! -
nick nieaktualnyMoj małż wrócił z pracy i od drzwi krzyczał cos o jakimś plutonie do ataku. Jak poszedł wziąć prysznic zajarzyłam o jaki pluton (i żołnierzyki) mu chodzi. A że kabinę prysznicową mamy dość dużą...
A co! Sam krzyczał od wejscia :):
):
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 19:18
Little Frog, karmela85, Misty87, madziallena, santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Oczywiście wcześniej złożył podanie o wyjście, dodał 2 zdjęcia, dał numer do kumpla, określił gdzie będzie, ile wypije, o której wróci oraz jakie tematy zamierzają poruszyć?
dobre ..muszę u swojego to wyprobowac
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
julenka78 wrote:Też bym chciała wiedzieć.
Zrobiłam wczoraj o 15-tej i dziś o 10-tej i wyszły podobne, tzn jedna bardzo widoczna a druga mniej widoczna ale widoczna gołym okiem, nie wiem jak odczytać ten wynik na + czy na -
a od wczoraj śluz mam bardzo gęsty i rozciągliwy jak kurze białko
pomóżcie
Hm, trochę nie rozumiem tego śluzu. To gęsty czy rozciągliwy? Bo ja mam gęsty już po owulacji, a rozciągliwy jak jajko w trakcie. -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Faceci to w ogole inna bajka
Swietne sa wozki x-lander! Kolezanka tu ma i normalnie prowadzi sie go tak leciutkowcale nie sa az tak drogie.
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
widziałam Fasolindę
jest malutka i o. Za 4 tygodnie znów do niej zajrzymy
Misty87, Ida, Lena87, santoocha, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Wrocilam do Was! Bylam na chwile u znajomych, a przedtem to jakis demon we mnie wlazl. Niech sie moj maz cieszy,ze go tu nie ma. Czego nie dotknelam lecialo z rak, wkurzalo mnie wszystko na maxa, jeszcze moj krol sciagnal worek z drobnym siankiem, skitral sie w nim i wszystko wysypal! A jaki zadowolony byl
Teraz mnie cyceeee bola... ale juz mam lepszy humor