Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:Misty ale mają najkrótszą gondolę co jest mało fajne i musisz szybko do spacerówki przekładać - też go chciałam
Lena, mnie sie wydaje, ze cos jest na rzeczy u Ciebie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Pecherzyk ciazowy tak ? Zarodka jeszcze nie bylo widac ?
nie ale powiedział lekarz, że wsio ok i jest z lewego jajnika[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyPaula :)) wrote:Clostilbegyth czy te tabletki moge kupic bez recepty czy konieczna jest wizyta u ginekologa, w tym momencie nie mam na to czasu bo wyjezdzam a w nich cala moja nadzieja by zajsc szybciej w ciaze
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:no to dobrze jak pojdziesz na nastempna to bedzie juz zarodek i serducho :*
był w siódmym niebie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie drogie Panie. Fidelissa jedna kreska, to nie koniec świata, też nie łudzę się, że w ndz zobaczę dwie kreski. Na pocieszenie wstawiam słowa ginekologa: " Czy za każdym razem, gdy rzuca pani kostką, wypada szóstka? Czasem wystarczy rzucić tylko raz, czasem dwa, a kiedy indziej trzeba nieskończenie wiele razy".
Powiem wam, że po przeczytaniu "Dzieci z chmur" jakoś mi lżej i łatwiej na sercu i jestem pewna, że w końcu zostanę mamą.
Malinowa, super, że niedługo już seduszko zobaczycieswoją drogą skoro fasolka jest z lewego jajnika to odczuwałaś przed @ ból tego jajnika.
Dzisiaj była u mnie Wiki 3,5roku śliczna i jaka mądra, gaduła straszna. Drugi raz w życiu mnie widziała ale się nie bałaspędziłyśmy 3h razem, a na koniec zapytała: "Kiedy nas odwiedzisz?" a już w samochodzie krzyczała" Zaprszamy do nas" słodka .
A M. tak mi ciśnienie podniósł, że szok. Piszę mu o 16, że wyprostować się nie mogę, takie rwanie w podbrzuszu i ból lewego jajnika i że gdybym miała kasę bym do ginekologa poszła. Wrócił i znieczulica, leżałam skulona, zapytał czy chcę jeść i coś do picia, ale jak się czuję to nie zapytał. Ze złości i bólu wyłam chyba 20 minut w łazience. Jak przestałam dopiero przyszedł zapytać czy płakałam.Masakra.
Miałam dzisiaj sen. Śniło i się, że zdradziłam mojego M. i powiem wam, że to był piękny sen. Tzn. nie w głowie mi zdrada, ale sen był piękny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 20:42
Fidelissa lubi tę wiadomość