Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelinko miłego wieczoru, będziemy tęsknić oczywiście :*
Santoocha jak się czujesz, plany co do testowania w ndz się nie zmieniły?
Co do testów ciążowych, to ja nie wiem które są najlepsze, bo jeszcze na żadnym nie zobaczyłam II kreseczek. Ale ja kupuję takie: http://pepino.net.pl/pregnancy-dipstrip/43 -
sara_nar wrote:A M. tak mi ciśnienie podniósł, że szok. Piszę mu o 16, że wyprostować się nie mogę, takie rwanie w podbrzuszu i ból lewego jajnika i że gdybym miała kasę bym do ginekologa poszła. Wrócił i znieczulica, leżałam skulona, zapytał czy chcę jeść i coś do picia, ale jak się czuję to nie zapytał. Ze złości i bólu wyłam chyba 20 minut w łazience. Jak przestałam dopiero przyszedł zapytać czy płakałam.Masakra.
Miałam dzisiaj sen. Śniło i się, że zdradziłam mojego M. i powiem wam, że to był piękny sen. Tzn. nie w głowie mi zdrada, ale sen był piękny.
Kochana smutno mi, że tak zareagowałTŻ nigdy tak nie zrobił ale nie odezwałabym się do niego już... kurczę nie lubię jak faceci nie myślą
Test kup sobie np. AMILWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 20:51
sara_nar lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
sara_nar wrote:Witajcie drogie Panie. Fidelissa jedna kreska, to nie koniec świata, też nie łudzę się, że w ndz zobaczę dwie kreski. Na pocieszenie wstawiam słowa ginekologa: " Czy za każdym razem, gdy rzuca pani kostką, wypada szóstka? Czasem wystarczy rzucić tylko raz, czasem dwa, a kiedy indziej trzeba nieskończenie wiele razy".
Powiem wam, że po przeczytaniu "Dzieci z chmur" jakoś mi lżej i łatwiej na sercu i jestem pewna, że w końcu zostanę mamą.
Malinowa, super, że niedługo już seduszko zobaczycieswoją drogą skoro fasolka jest z lewego jajnika to odczuwałaś przed @ ból tego jajnika.
Dzisiaj była u mnie Wiki 3,5roku śliczna i jaka mądra, gaduła straszna. Drugi raz w życiu mnie widziała ale się nie bałaspędziłyśmy 3h razem, a na koniec zapytała: "Kiedy nas odwiedzisz?" a już w samochodzie krzyczała" Zaprszamy do nas" słodka .
A M. tak mi ciśnienie podniósł, że szok. Piszę mu o 16, że wyprostować się nie mogę, takie rwanie w podbrzuszu i ból lewego jajnika i że gdybym miała kasę bym do ginekologa poszła. Wrócił i znieczulica, leżałam skulona, zapytał czy chcę jeść i coś do picia, ale jak się czuję to nie zapytał. Ze złości i bólu wyłam chyba 20 minut w łazience. Jak przestałam dopiero przyszedł zapytać czy płakałam.Masakra.
Miałam dzisiaj sen. Śniło i się, że zdradziłam mojego M. i powiem wam, że to był piękny sen. Tzn. nie w głowie mi zdrada, ale sen był piękny.
Faceci widzą tylko to co chcą widzieć.
sara_nar lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Malinowa, przykro mi nadal, ale nie chcę się obrażać, bo ja i tak wredna dla niego.
W sumie ovu miałam 9-10 dni temu, a z testem chcę zaczekać do niedzieli. Ale brzuch już nie tak,ale nadal pobolewa.
żałuję, że tak późno wykres zaczęłam prowadzić i mierzyć tempkę. Bo za wiele to on nie mówi
nie wiem czemu M. tak się zachował, on ogólnie to opiekuńczy, zawsze pyta mnie czy mam insulinę, bo ja to ze wszystkim na ostatnią chwilę, a on się martwi i bez mojego proszenia wykupuje mi receptę, ale dzisiaj to widział, że cierpię, a tu znieczulica. No nic tylko sobie w łeb strzelić !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 20:57
-
wsłuchaj się w siebie
ja nie mierzyłam temp w ogóle. Poczekaj do terminu @ i jak nie przyjdzie to testuj
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:wsłuchaj się w siebie
ja nie mierzyłam temp w ogóle. Poczekaj do terminu @ i jak nie przyjdzie to testuj
-
A ja dzisiaj przeglądałam swój kalendarz i policzyłam, że przez te 12msc miałam w nim 8 cykli. Jak nie 22dni to 38 :/masakra.
Ida ja jak kiedyś robiłam testy ovu to mi wychodziły zawsze dwie kreski więc przyznam, że nie wiedziałam, że może wyjść jedna krecha. Swoją drogą jak widziałam, że są II i niebawem ovu to taką chcicę miałam na, że szok
Ida lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:A ja dzisiaj przeglądałam swój kalendarz i policzyłam, że przez te 12msc miałam w nim 8 cykli. Jak nie 22dni to 38 :/masakra.
Ida ja jak kiedyś robiłam testy ovu to mi wychodziły zawsze dwie kreski więc przyznam, że nie wiedziałam, że może wyjść jedna krecha. Swoją drogą jak widziałam, że są II i niebawem ovu to taką chcicę miałam na, że szok
) a na 3 dzień już byłą tylko jedna.
Ale ja przy owulce też mam chęć naaż mnie mój M nie poznaje ;P
-
Little Frog wrote:Dziewczynki, ale tu cisza. Ja już zrezygnowana podchodziłam, że będę miała mnóstwo nadrabiania, a tu wcale nie....
Jak tam wieczorek mija? Mi mężuś zjadł obiadek i położył się spać, czyli ja sprawnie przejęłam laptopika
Hej a ja okropnie dziś jestem zapracowana. Dlatego nie robiłam tu dzis szumuLena87, sara_nar, santoocha lubią tę wiadomość
-
Już trzecią puszkę śledzia w sosie pomidorowym zjadłam i najchętniej zapiłabym teraz mlekiem
Misty kochana, cieszyć trzeba się nie płakać, jutro śpiewamy i tort jemyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 21:17
Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Oczywiście wcześniej złożył podanie o wyjście, dodał 2 zdjęcia, dał numer do kumpla, określił gdzie będzie, ile wypije, o której wróci oraz jakie tematy zamierzają poruszyć?
sara_nar wrote:Santoocha jak się czujesz, plany co do testowania w ndz się nie zmieniły?
Maniuś, a co do tematu- mam nadzieję że jeszcze tego nie było- opowiedzcie jak wyglądały Wasze zaręczyny. Uwielbiam takie wspominkiManiuś, sara_nar lubią tę wiadomość
-
No może jutro to chociaz na torta zdążę. Zawsze jak przyjadę do domu rodzinnego to zapomnianm nawet o tym, ze mam telefon
A teraz już mogę usiąść i poplotkować i też z chęcią nie o testachMisty87 lubi tę wiadomość