X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :)
    Dzis test ciazowy zrobilam ale minus wyszedl czekam na @ a pozniej z wielka para ruszamy :)

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwus współczuje :(

Poczytam, a jak @ przyjdzie to wybiorę się na konsultację, ale musze gin zmienić bo ten jakoś mało się przejmuję wszystkim...

Ewelina23 nie trać nadziei, może test był kopnięty... a wykres masz piękny

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Melula Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quendi - 12.12.2013 +
    _cleo_ (12.12.2013) +
    Little Frog - 13.12.2013 -
    Macierzanka:)- (16.12.2013) -
    aaaaga - (18.12.2013)
    Ewelina23 -(19.12.2013) -
    olka25 - (20.12.2013)
    Melula - 22.12.2013 (ze względu na duphaston)
    Saramago - (23.12.2013)
    Olka30 - (25.12.2013 )
    misiaa -(29.12.2013
    Lucy (29.12.2013)
    Anka10222 - (30.12.2013)
    Nusia1989 - (30.12.2013)
    Ania1986-(30.12.2013)
    pysia - (31.12.2013)
    justysia90 - 31.12.2013
    Czarna94 - 02.01.2014
    Milcia-(7.01.2014)

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dzis test ciazowy zrobilam ale minus wyszedl czekam na @ a pozniej z wielka para ruszamy :)

dopóki @ nie przylezie to nie możesz skreślić tego cyklu... zabraniam! poza tym pamiętaj, że z - łatwo zrobić +

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 10:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe juz mam minus zaznaczony dobrze moze sie zaskocze 19 :) zobaczymy kochane jak nie to nastempny bedzie

• Melula Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz minus, bo testowałaś, ale tak jak pisałam. jedno kliknięcie i kreseczka pionowa dostawiona zostanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melula wrote:
    masz minus, bo testowałaś, ale tak jak pisałam. jedno kliknięcie i kreseczka pionowa dostawiona zostanie
    Wiem wiem kochana <3

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwus wrote:
    No witam dziewuszki.Ja tez zaraz biorę się do pracy,no i dodam iz z meżem tez się staramy o maleństwo,to mój 4 cykl starań ,gdyż 26 czerwca urodziłąm martwe dziecko w 8 miesiącu ciązy,mimo ,ż eciąża przebiegałą prawidłowo,ale jak poszłam na wizyte to serdeuszko u synka już nie biło,żebyście wiedziąły jaki to ból i cierpienie otrzymać taka wiadomośc od lekarza,cięzko to było przeżyć,ale trzeba było i trzeba dalej żyć ,no cóż to nasze takie życie.Pozdrawiam.
    Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego, co czułaś. Nie wiem co napisać.... Skoro jesteście w trakcie starań, to życzę Wam dużo siły i wytrwania. Mam nadzieję, że los wynagrodzi Wam szybko tę ogromną stratę.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    hehe juz mam minus zaznaczony dobrze moze sie zaskocze 19 :) zobaczymy kochane jak nie to nastempny bedzie
    Oby. Ja pomimo tego, że mam regularne cykle, to dalej czekam na @. Doszłam do wniosku, że daję jej tydzień czasu po terminie. Jak się nie zjawi do piątku, to robię kolejny test

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Oby. Ja pomimo tego, że mam regularne cykle, to dalej czekam na @. Doszłam do wniosku, że daję jej tydzień czasu po terminie. Jak się nie zjawi do piątku, to robię kolejny test
    Trzymam kciukaski mocno zacisniete <3

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny, rany, ciężko nadążyć :) A ja czasami zaglądałam tu dopiero po południu:)
    Iwus ja też sobie ie wyobrażam! Też Ci życzę dużo siły i wytrwałośći!

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Hej, a Ty poczekaj jeszcze do tego 19tego :D

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Hej, a Ty poczekaj jeszcze do tego 19tego :D
    Czesc <3 no nie mam wyjscia musze czekac ale juz jestem nastawiona na @ kochana a jak sie pozytywnie zaskocze to bede szczesliwa :) juz nie robie testow dzis zrobilam pierwszy ostatni

• iwus Debiutantka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tego, co czułaś. Nie wiem co napisać.... Skoro jesteście w trakcie starań, to życzę Wam dużo siły i wytrwania. Mam nadzieję, że los wynagrodzi Wam szybko tę ogromną stratę.[/Q
    Oj przeżyłąm swoje inaprawdę niezycze tego nikomu,a o maleństwo staramy się oczywiście jak pisałam i mam nadzieje iż Bóg mi za te cierpienie szybko wynagrodzi,choć juz sam niewiem co mysleć ,bo teraz mam bardzo wydłużony cykl obecnoe 52 i niewiem czy jest nadzieja na ciążę .w ubiegły czwartek byłąm u lekarza to usg nic nie wykazałąo,sam niewiem czy jeszcze się łudzić na nadzieje ,czy już nie,czasem myśle ,ż eowulacja mi sie banrdzo przesunęłą i jeszcze nic nie wykazłąo,choć czasem już wątpię w to wcale.

iwus
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Trzymam kciukaski mocno zacisniete <3
    Słońce, ja to się na to staram nie nastawiać. Chociaż przed okresem czasami ciężko, a co dopiero jak się spóźnia. Z każdym kolejnym dniem zastanawiam się nad tym wszystkim coraz bardziej i doszukuję objawów, których zasadniczo to nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Słońce, ja to się na to staram nie nastawiać. Chociaż przed okresem czasami ciężko, a co dopiero jak się spóźnia. Z każdym kolejnym dniem zastanawiam się nad tym wszystkim coraz bardziej i doszukuję objawów, których zasadniczo to nie ma.
    kochana a tempke mierzysz ?

• Melula Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwus, przepraszam, że pytam, ale co było przyczyną śmierci twojego maluszka?
    jest też nadzieja, że jak zaszłaś już w ciążę, to znaczy, że ogólnie nie ma problemu. ja, np. nigdy w ciąży nie byłam, więc nawet nie wiem, czy kiedykolwiek będę...

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwus wrote:
    Oj przeżyłąm swoje inaprawdę niezycze tego nikomu,a o maleństwo staramy się oczywiście jak pisałam i mam nadzieje iż Bóg mi za te cierpienie szybko wynagrodzi,choć juz sam niewiem co mysleć ,bo teraz mam bardzo wydłużony cykl obecnoe 52 i niewiem czy jest nadzieja na ciążę .w ubiegły czwartek byłąm u lekarza to usg nic nie wykazałąo,sam niewiem czy jeszcze się łudzić na nadzieje ,czy już nie,czasem myśle ,ż eowulacja mi sie banrdzo przesunęłą i jeszcze nic nie wykazłąo,choć czasem już wątpię w to wcale.

Może Twój organizm dochodzi jeszcze do siebie i dlatego Ci się tak cykl rozregulował. Mam nadzieję, że jesteś chociaż pod opieką naprawdę dobrego specjalisty

1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwus wrote:
    Nigdy nie wolno przestawać wierzyć! Moja babcia jedną ciążę poroniła, jedną córeczkę urodziła, ale żyła tylko jeden dzień i umarła, a jej syn zginął w wieku 6 lat w wypadku samochodowym. Została jej tylko moja mama. Nosi ogromny bagaż doświadczeń, a mimo to jest pełna wiary. Mi jak byłam w szpitalu z powodu ciąży pozamacicznej, to dzwoniła, że warsztat już zreperowany, to można brać się do dzieła :) Los doświadcza wiele z nas, ale trzeba wierzyć, że w końcu się uśmiechnie! Nigdy się nie poddawaj!

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Wysłany: 16 grudnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Życzę wam milego dnia ja właśnie w pracy zbiłam swój ukochany duży kubek do kawy mam nadzieję że na szczęście :-)

No nie inaczej :) Właśnie mi narobiłaś smaka, więc idę robić kawkę :)

1237397y6kr97ild4.gif
‹‹ 82 83 84 85 86 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ