Dziewczyny z Podkarpacia łączmy się! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CLOnówka ja też podkarpacie
magda.o, BezchmurneNiebo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczynki Już myślalam że tylko ja z tu jestem z podkarpacia Dziewczyny, moim pierwszym pytaniem jest, czy u Was też tak trudno trafić na godnego gin?? Jestem z okolic Krosna i jak do tej pory mam niemiłe doświadczenia z ginekologami, obecnie zaczepiłam się u jednej gin, ale sama nie wiem jak ją ocenić
-
Dzień dobry zapowiada sie dzisiaj piekny dzien.
Ja wróciłam do swojej dawnej gin. Nie mam do niej zastrzezen bo robi wszystkie badania, wszystko dokladnie tlumaczy, udziela roznych rad. Lubie do niej chcodzic z Mężem bo nie robi z tym problemow. A sredio chodze ostatnio co miesiac i z jej "obsługi" jestem zadowolona.
Moze popytaj wśród znajomych i ktoš Ci poleci zufaną i dobrą osobe? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ja jestem z podkarpacia ale mieszkam w Tarnowie. Jak mieszkałam na terenie podkarpacie to nie było szans znaleźć dobrego ginekologa...ale teraz wiem, ze jest bardzo dobrym Pan DOktor w Rzeszowie, przymuje chyba w szpitaku- moja Siostra do niego chodzi, ale nie mam pojęcia jak sie nazywa, jak potrzebujecie to spróbuje skombinować namiary!dżona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja staram się 4 lata prawie i jeszcze pewnie to potrwa po dzisiejszych wynikach
-
nick nieaktualnyDużo lekarzy specjalistów , szczególnie tych od niepłodności wyjeżdza zagranicę.A tu zostają tacy co czekają aż im się w kieszen da, żeby cokolwiek zrobił.
W porównaniu z niektórymi z nas te moje6 miesięcy to dosyć krótko ale wydaje mi się że jak by się na dobrego lekarza trafiło od razu , trwało by to krócej. -
nick nieaktualny
-
Ja już pisałam że 4 lata prawie a dokładniej to 45 cykl. Byłam wczoraj u lekarza ale dostał pan ordynator pilne wezwanie do szpitala i musiał jechać Próbuję w poniedziałek znowu.